Kaverukset parvekkeella

Huoletonta ja edullista opiskelija-asumista

Soihtu on luotettava vuokranantaja Jyväskylässä – meillä asuntosi on muutakin kuin katto ja seinät. Asuinkohteemme tunnetaankin vuokraan sisältyvistä palveluista sekä yhteisöllisyydestä.

Tutustu kaikkiin asuinkohteisiimme sekä vuokraan sisältyviin palveluihin alta ja hae asuntoa ilman vuokravakuutta jo tänään!

Kylämäiset asuinympäristöt – Soihdun asuinkohteet

Kortepohjan ylioppilaskylä

+ Yhteisöllisyys

+ Palvelut

+ Edullinen vuokra

Soihtu Korttelikylä

+ Keskeinen sijainti

+ Modernit asunnot

+ Viihtyisät yhteistilat

Soihtu Vehkakuja

+ Tilavat asunnot

+ Luonnonläheisyys

+ Hyvät liikenneyhteydet

Soihdun asukkaana saat paljon

Soihdun asunnossa asuessasi vuokraasi sisältyy paljon muutakin kuin katto ja seinät. Tutustu alla vuokraan sisältyviin palveluihin sekä maksullisiin asukasetuihin. Huomioithan, että palvelut vaihtelevat hieman asuinkohteittain.

Vuokraan sisältyvät palvelut

Muut asukasedut ja maksulliset lisäpalvelut

Ohjeet toimivaan arkeen

Ohjepankkimme auttaa sinua arjessa ja tarjoaa sisältöä kaikkiin asumisen tilanteisiin asunnon käyttöohjeista saunavuoron varaamiseen ja vuokranmaksupulmiin.

Asukaslehti Kylä

Soihdun asukaslehti Kylä kertoo asukkaiden arjesta ja Soihdun työstä sekä ajankohtaisista asumisen asioista. Lehti jaetaan jokaiseen Soihdun asuntoon kahdesti vuodessa.

Asunnon hakeminen

Soihdun asuntoja voi hakea kuka vain. Erityisen hyvin asunnot sopivat opiskelijoille, joista hakuvaiheessa huomioidaan ensin JYYn jäsenet. Olemme koonneet ohjeita hakemisesta yhteen, jotta löytäisit vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin helposti.

Palvelulupauksemme

Kortepohjan ylioppilaskylän tornitaloja ja Rentukka-talo kesällä 2022

Viihtyisät asuinympäristöt

Tarjoamme laadukkaita, kohtuuhintaisia opiskelija-asuntoja viihtyisässä ja siistissä asuinympäristössä. Hyvinvointia tukevilla palveluilla varmistamme, että asukkaamme voivat keskittyä opiskeluun.

Asiakaslähtöisyys

Mittaamme asukastyytyväisyyttä säännöllisesti ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme. Olemme aidosti kiinnostuneita asukkaidemme tarpeista – ennen asumista, sen aikana ja jälkeen.

Kaverukset parvekkeella

Yhdenvertaisuus

Kohtaamme hakijat ja asukkaat aina ystävällisesti, kohdellen heitä yhdenvertaisesti.
Asuntoja tarjoamme tarveharkinnan mukaisesti heille, jotka niitä eniten tarvitsevat.

Vastuulliset palvelut

Kehitämme arvojemme mukaisia, kestäviä asuinympäristöjä ja palveluita, jotka tukevat asukkaidemme hyvinvointia nyt ja tulevaisuudessa.

Soihtu tuottaa ainutlaatuisen opiskelijaelämän palveluita Jyväskylässä

Opiskeluaika on ainutlaatuinen vaihe ihmiselämässä. Monella on edessä muutoksia ja uusia haasteita, uusi jännittävä asuinkaupunki. Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan Soihtu huolehtii ihmisen arkisista perustarpeista: asumisesta, syömisestä ja hyvinvoinnista. Katso Soihdun työstä kertova video alta.

Jos upotettu video ei näy, et ole ehkä hyväksynyt evästeitämme. Voit katsoa videon myös tästä linkistä (aukeaa uuteen välilehteen).

Kiinnostuitko?

Tilaa uutiskirjeemme, jonka kautta saat ensimmäisenä tietoa vapautuvista asunnoista ja vinkkejä asunnon hakemiseen.

@soihtuasuminen

Miten sinä voit hakea opiskelija-asuntoa Soihdulta?!? Ota vinkit haltuun ja tervetuloa!🌻 #opiskelija #opiskelijaelämää #jyväskylä #asunnonhaku #vinkki #opiskelijaasunto #opiskelijaasuminen

♬ Sunroof – Nicky Youre & dazy

Seuraa meitä myös somessa!

Instagram:

@soihtuasuminen | @rentukkatalo

TikTok:

@soihtuasuminen | @rentukkatalo

Ajankohtaista

Artikkelikuva Opiskelija-asuntojen kysyntä ylittää tällä hetkellä tarjonnan

Opiskelija-asuntojen kysyntä ylittää tällä hetkellä tarjonnan

, / 27.9.2023

Tänä syksynä Soihdun opiskelija-asuntojen kysyntä on ylittänyt tarjonnan reilusti. Soihdun asuntoja vuokrataan ensisijaisesti opiskelijoille ja näistä asunnoista osa on valtion tukemia vuokra-asuntoja (ns. ARA-asuntoja), joiden…

Häiriötilanne puhelinpalvelussa

, / 26.9.2023

Soihtu Asumisen puhelinpalvelun vaihteessa on häiriö, jonka vuoksi puhelut eivät tällä hetkellä ohjaudu oikein. Selvitämme tilannetta parhaillaan. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse, mikäli et tavoita meitä puhelimitse….

Havainnekuva Kartanonkujan varrelle sijoittuvasta kerrostalosta

Soihdun uudisrakennushankkeella Kortepohjan ylioppilaskylässä myönteiset näkymät

, , , / 31.8.2023

Soihtu tavoittelee Kortepohjan ylioppilaskylään uudisrakennusta palvelemaan mm. opiskelijaperheitä. Uudisrakennus sijoittuu Kartanonkujan varteen, Q- ja E-talojen väliin. Edellyttäen, että Soihdun uudiskohde saa rakennusluvan Jyväskylän kaupungilta ja aloitusluvan Aralta, voidaan rakentaminen aloittaa loppusyksystä 2023.