Kaverukset parvekkeella

Huoletonta ja edullista opiskelija-asumista

Soihtu on luotettava vuokranantaja Jyväskylässä – meillä asuntosi on muutakin kuin katto ja seinät. Asuinkohteemme tunnetaankin vuokraan sisältyvistä palveluista sekä yhteisöllisyydestä.

Tutustu kaikkiin asuinkohteisiimme sekä vuokraan sisältyviin palveluihin alta ja hae asuntoa jo tänään!

Soihdun asukkaana saat paljon

Soihdun asunnossa asuessasi vuokraasi sisältyy paljon. Linkkiä klikkaamalla pääset lukemaan palveluista lisää!

Palvelut vaihtelevat hieman asuinkohteittain.

Soihdun asuinkohteen Kortepohjan ylioppilaskylän sisääntuloaukio, tornitaloja ja Rentukan julkisivu

Kalustettuja yksiöitä ja soluhuoneita kesäksi

Kortepohjan ylioppilaskylässä vuokrattavana kalustettuja yksiöitä ja soluhuoneita kesän ajalle 1.6. alkaen – loistava vaihtoehto esimerkiksi kesätyöntekijälle. Edulliseen vuokraan sisältyy veden, sähkön ja netin lisäksi pyykkitupien käyttö sekä yleiset saunavuorot, jotka Kylässä lämpiävät päivittäin. Asukkaiden yhteisessä käytössä on lukuisia yhteisiä tiloja, kuten Rentukka-talon suosittu kuntosali, opiskelutilat sekä erilaiset harrastustilat. Vuokraa yksiö yksin tai soluasunto kaverin kanssa!

Vapautuvat asunnot ja hinnat alkaen:

  • Yksiö E-talossa: 346 € / kk + kalustemaksu 25 € / kk
  • Soluhuone RS-taloissa: 281 € / kk + kalustemaksu 19 € / kk
  • Soluhuone MN-taloissa: 253 € / kk + kalustemaksu 19 € / kk

Kylämäiset asuinympäristöt – Soihdun asuinkohteet

Kortepohjan ylioppilaskylä

+ Yhteisöllisyys

+ Palvelut

+ Edullinen vuokra

Soihtu Korttelikylä

+ Keskeinen sijainti

+ Modernit asunnot

+ Viihtyisät yhteistilat

Soihtu Vehkakuja

+ Tilavat asunnot

+ Luonnonläheisyys

+ Hyvät liikenneyhteydet

Ohjeet toimivaan arkeen

Ohjepankkimme auttaa sinua arjessa ja tarjoaa sisältöä kaikkiin asumisen tilanteisiin asunnon käyttöohjeista saunavuoron varaamiseen ja vuokranmaksupulmiin.

Asukaslehti Kylä

Soihdun asukaslehti Kylä kertoo asukkaiden arjesta ja Soihdun työstä sekä ajankohtaisista asumisen asioista. Lehti jaetaan jokaiseen Soihdun asuntoon kahdesti vuodessa.

Asunnon hakeminen

Soihdun asuntoja voi hakea kuka vain. Erityisen hyvin asunnot sopivat opiskelijoille, joista hakuvaiheessa huomioidaan ensin JYYn jäsenet. Olemme koonneet ohjeita hakemisesta yhteen, jotta löytäisit vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin helposti.

Säästetään vettä – yhdessä!

Tiedätkö, paljon kulutat vettä arjessasi? Osassa Soihdun asuinkohteita vesi kuuluu vuokran hintaan, joten asukkaan ei juurikaan tarvitse miettiä, kuinka paljon vettä arjessa kuluu. Haluamme kuitenkin kannustaa kaikkia asukkaitamme seuraamaan omaa vedenkulutustaan ja sitä kautta tekemään hyvää niin luonnolle kuin omalle asuinyhteisölle.

Käynnistimme keväällä 2023 vedensäästökilpailun, jossa kaikki Soihdun asuinkohteet ovat automaattisesti mukana. Eniten vettä säästänyt asuinkohde voittaa 1000 € yhteisöllisyyden edistämiseen!

Soihtu tuottaa ainutlaatuisen opiskelijaelämän palveluita Jyväskylässä

Opiskeluaika on ainutlaatuinen vaihe ihmiselämässä. Monella on edessä muutoksia ja uusia haasteita, uusi jännittävä asuinkaupunki. Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan Soihtu huolehtii ihmisen arkisista perustarpeista: asumisesta, syömisestä ja hyvinvoinnista. Katso Soihdun työstä kertova video alta.

Jos upotettu video ei näy, et ole ehkä hyväksynyt evästeitämme. Voit katsoa videon myös tästä linkistä (aukeaa uuteen välilehteen).

Kiinnostuitko?

Tilaa uutiskirjeemme, jonka kautta saat ensimmäisenä tietoa vapautuvista asunnoista ja vinkkejä asunnon hakemiseen.

Ajankohtaista

Viljelylaatikot varattavissa 28.3. alkaen

, , , , / 21.3.2023

Keväisin Kortepohjan ylioppilaskylässä ja Soihtu Vehkakujalla asukkaat saavat varata viljelylaatikoita sekä -palstoja maksutta omaan käyttöön. Ylioppilaskylässä on yhteensä 20 viljelylaatikkoa (RS-talojen sisäpihalla) ja Vehkakujalla 6…

Soihtu - Asukasinfo - Tenant information

Maaliskuun asukasinfo

, / 13.3.2023

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen kerran…

Korttelikylän asunnon keittiö

Vuokranmaksuun liittyviä huijausviestejä liikkeellä

, / 3.3.2023

Useille suomalaisille on lähetetty huijaustekstiviestejä, jotka liittyvät rästiin jääneen vuokran maksuun. Viestin lähettäjänä on “Taloyhtiö” tai vuokranantajana toimiva yhtiö. Viestissä mainitulle tilinumerolle ei tule maksaa…