Kaverukset parvekkeella

Huoletonta ja edullista opiskelija-asumista

Soihtu on luotettava vuokranantaja Jyväskylässä ja asuinkohteemme tunnetaan vuokraan sisältyvistä palveluista sekä yhteisöllisyydestä.

Soihtu on Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan, eli opiskelijoiden, omistamaa liiketoimintaa. JYYn jäsen on etusijalla asuntoihimme, mutta tarjoamme asuntoja myös muille Jyväskylässä opiskeleville. Tutustu kaikkiin asuinkohteisiimme sekä vuokraan sisältyviin palveluihin alta ja hae asuntoa ilman vuokravakuutta jo tänään!

Kylämäiset asuinympäristöt – Soihdun asuinkohteet

Soihdun asuinkohteen Kortepohjan ylioppilaskylän sisääntuloaukio, tornitaloja ja Rentukan julkisivu

Kortepohjan ylioppilaskylä

+ Yhteisöllisyys

+ Palvelut

+ Edullinen vuokra

Soihtu Korttelikylän rakennukset

Soihtu Korttelikylä

+ Keskeinen sijainti

+ Modernit asunnot

+ Viihtyisät yhteistilat

Soihtu Vehkakuja

+ Tilavat asunnot

+ Luonnonläheisyys

+ Hyvät liikenneyhteydet

Soihdun asukkaana saat paljon

Soihdun asunnossa asuessasi vuokraasi sisältyy paljon muutakin kuin katto ja seinät. Tutustu alla vuokraan sisältyviin palveluihin sekä maksullisiin asukasetuihin. Huomioithan, että palvelut vaihtelevat hieman asuinkohteittain.

Vuokraan sisältyvät palvelut

Muut asukasedut ja maksulliset lisäpalvelut

Edullisia opiskelija-asuntoja vapautumassa!

Valmistuvien opiskelijoiden ja vaihto-opiskelijoiden muuttaessa pois touko-kesäkuussa Kortepohjan ylioppilaskylässä vapautumassa eri kokoisia opiskelija-asuntoja.

  • Soluhuoneita, joiden vuokra 257 – 419 € / kk
  • Yksiöitä, joiden vuokra 355 – 452 € / kk
  • Kaksioita, joiden vuokra 437 – 730 € / kk

Ohjeet toimivaan arkeen

Ohjepankkimme auttaa sinua arjessa ja tarjoaa sisältöä kaikkiin asumisen tilanteisiin asunnon käyttöohjeista saunavuoron varaamiseen ja vuokranmaksupulmiin.

Asukaslehti Kylä

Soihdun asukaslehti Kylä kertoo asukkaiden arjesta ja Soihdun työstä sekä ajankohtaisista asumisen asioista. Lehti jaetaan jokaiseen Soihdun asuntoon kahdesti vuodessa.

Asunnon hakeminen

Soihdun asuntoja voi hakea kuka vain. Erityisen hyvin asunnot sopivat opiskelijoille, joista hakuvaiheessa huomioidaan ensin JYYn jäsenet. Olemme koonneet ohjeita hakemisesta yhteen, jotta löytäisit vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin helposti.

Palvelulupauksemme

Kortepohjan ylioppilaskylän tornitaloja ja Rentukka-talo kesällä 2022

Viihtyisät asuinympäristöt

Tarjoamme laadukkaita, kohtuuhintaisia opiskelija-asuntoja viihtyisässä ja siistissä asuinympäristössä. Hyvinvointia tukevilla palveluilla varmistamme, että asukkaamme voivat keskittyä opiskeluun.

Asiakaslähtöisyys

Mittaamme asukastyytyväisyyttä säännöllisesti ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme. Olemme aidosti kiinnostuneita asukkaidemme tarpeista – ennen asumista, sen aikana ja jälkeen.

Kaverukset parvekkeella

Yhdenvertaisuus

Kohtaamme hakijat ja asukkaat aina ystävällisesti, kohdellen heitä yhdenvertaisesti.
Asuntoja tarjoamme tarveharkinnan mukaisesti heille, jotka niitä eniten tarvitsevat.

Vastuulliset palvelut

Kehitämme arvojemme mukaisia, kestäviä asuinympäristöjä ja palveluita, jotka tukevat asukkaidemme hyvinvointia nyt ja tulevaisuudessa.

Soihtu tuottaa ainutlaatuisen opiskelijaelämän palveluita Jyväskylässä

Opiskeluaika on ainutlaatuinen vaihe ihmiselämässä. Monella on edessä muutoksia ja uusia haasteita, uusi jännittävä asuinkaupunki. Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan Soihtu huolehtii ihmisen arkisista perustarpeista: asumisesta, syömisestä ja hyvinvoinnista. Katso Soihdun työstä kertova video alta.

Jos upotettu video ei näy, et ole ehkä hyväksynyt evästeitämme. Voit katsoa videon myös tästä linkistä (aukeaa uuteen välilehteen).

Kiinnostuitko?

Tilaa uutiskirjeemme, jotta saat ensimmäisenä tietoa vapautuvista asunnoista ja vinkkejä asunnon hakemiseen.

@soihtuasuminen

Miten sinä voit hakea opiskelija-asuntoa Soihdulta?!? Ota vinkit haltuun ja tervetuloa!🌻 #opiskelija #opiskelijaelämää #jyväskylä #asunnonhaku #vinkki #opiskelijaasunto #opiskelijaasuminen

♬ Sunroof – Nicky Youre & dazy

Seuraa meitä myös somessa!

Instagram:

@soihtuasuminen | @rentukkatalo

TikTok:

@soihtuasuminen | @rentukkatalo

Ajankohtaista

Asukaslehti Kylä artikkelikuva

Symppis koti Kortepohjassa

, , , / 10.5.2024

  Teksti: Anni Pajari | Kuvat: Tiina Salminen, Tiitu Design  Valtteri Hiltunen päätyi Jyväskylään osin sattuman kautta. Arvosanat takasivat hakukeväänä suoraan opiskelupaikan Jyväskylän yliopistosta, ja tervetulokirjeen mukana…

Asukasinfon artikkelikuva

Toukokuun asukasinfo

, / 6.5.2024

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje Soihdun asuinkohteiden ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille ilmoittamaan…

Kestävä Kylä -tapahtuma Rentukka-aukiolla 14.5.2024

, , , / 29.4.2024

Tiistaina 14.5.2024 Kortepohjan ylioppilaskylässä järjestetään kiertotalouteen ja kestävään arkeen keskittyvä tapahtuma. Tiedossa pyöränhuoltoa, vilttikirppistä, kestävää kaupunkiviljelyä, työpajoja ja erilaisten yhteisöjen…