Asukassivu

Soihdun asukassivu on asukkaan asiointikanava ja tietopankki.

Asukassivujen kautta näet esimerkiksi vuokranmaksutietosi ja pääset päivittämään yhteystietojasi. Sinun kannattaa pitää yhteystietosi ajan tasalla asukassivun Omat tiedot-osiossa, koska suuri osa asukasviestinnästämme ja laskutuksestamme tapahtuu sähköpostin välityksellä.

Asukassivulta löydät myös esimerkiksi järjestysmääräykset, asuintaloasi koskevat tiedot ja Soihdun yhteystiedot.

Tunnistautuminen ja rekisteröityminen

Voit käyttää Soihdun asukassivua, kun henkilöllisyytesi on varmennettu vahvalla tunnistautumisella. Näin huolehditaan, että henkilökohtaiset tietosi – esimerkiksi tiedot vuokranmaksustasi – eivät koskaan joudu ulkopuolisiin käsiin.

Kirjautuminen

Kun olet rekisteröitynyt käyttäjäksi, pääset kirjautumaan sähköpostiosoitteen ja salasanan yhdistelmällä. Kadonneen salasanan tilalle saat tilattua uuden asukassivujen kirjautumissivulta Salasana unohtunut -linkistä.

Omat tiedot

Suuri osa asukasviestinnästä, laskutuksesta ja oheispalveluistamme vaatii asukkaalta toimivaa sähköpostiosoitetta ja sen säännöllistä seurantaa. Pidä yhteystietosi aina ajan tasalla asukassivun Omat tiedot-osiossa.

Oma talous

Soihdun Asukassivun kautta näet vuokranmaksutilanteesi vuokrareskontraamme kirjautuneiden suoritusten perusteella ja tiedot sinulle tulleista Soihdun laskuista. Esimerkiksi viitenumeron tarkastaminen hoituu helposti Asukassivun kautta.