Huomioliiviin ja työmaakypärään pukeutunut mies seisoo portailla ja katsoo iloisena suoraan kameraan

Soihtu työpaikkana

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan omistama liiketoimintakokonaisuus tunnetaan nimellä Soihtu.

Soihtu hallinnoi, rakennuttaa ja kehittää JYYn kiinteistöjä ja tuottaa niiden yhteyteen arkea sujuvoittavia monipuolisia palveluita niin opiskelijoille kuin muillekin jyväskyläläisille.

Monipuoliset työtehtävät Soihdulla

Soihtu on Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan omistama liiketoimintakokonaisuus. Soihdun tehtävä on tuottaa palveluita opiskelijoille ja kaikille kaupunkilaisille. Soihdulla työskentelee ammattilaisia eri tehtäväkentillä kuten asiakaspalvelussa, siivousalalla, kiinteistöhuollossa, tapahtuma- ja ravintola-alalla, viestinnässä ja taloushallinnossa. Tarjoamme ammattitaitoisen työyhteisön tuen, kannustavan työympäristön ja mahdollisuuden kehittymiseen.

Soihdun henkilöstölukuja:

Soihtu huolehtii työntekijöistään hyvillä työterveyshuollon palveluilla, laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella ja muilla työpaikkaeduilla. Työntekijöidemme käytössä on mm. kuntosali, liikunta- ja kulttuurietu, etuja työnantajan omistamien sauna- ja kokoustilojen käytöstä sekä alennusta ravintola Ilokiven ja ravintola Rentukan lounaasta.

Avoimet työpaikat

Soihdulla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja, mutta voit tiedustella esimerkiksi harjoittelumahdollisuuksista suoraan asianomaisen liiketoiminta-alueen vastaavilta.

Soihtu Asuminen

Vastaa JYYn vuokra-asumisesta kolmessa kohteessa Jyväskylässä: Kortepohjassa, Mäki-Matissa ja Savelassa. Asuntoja vuokrataan ensisijaisesti opiskelijoille.

Soihtu-Palvelut Oy

Tuottaa laadukkaat ylläpitopalvelut huollosta siivoukseen JYYn toimitiloihin ja asuinkiinteistöihin.

Ilokivi baaritiski

Ilokivi Venue

Legendaarinen keikkapaikka. Live-esityksiä, leffoja, baari ja monipuolista kulttuuritarjontaa Jyväskylän yliopiston Seminaarinmäen kampuksella.

Kortepohjan ylioppilaskylän tornitaloja ja Rentukka-talo kesällä 2022

Soihdun talous, hallinto ja asiantuntijat

Hallinnoi JYYn kiinteistöomaisuutta ja toimii rakennuttajana uudiskohteissa, peruskorjauksissa ja kiinteistöjen kehitysprojekteissa. Soihdun taloustiimi hoitaa mm. JYYn kirjanpitoa ja vuokravalvontaa.

Millaista on työskennellä Soihdulla?

Jokainen meistä on ainutlaatuinen ja tuo oman panoksensa työhön. Meillä on kannustava ilmapiiri, jossa teemme yhteistyötä, jaamme ideoita ja tuemme toinen toisiamme.

Olemme kertoneet itsestämme ja työstämme Soihdun blogissa. Tiimiemme jäsenten tarinoihin tutustumalla saat aidon käsityksen Soihdun arjesta ja elämästä täällä.

Soihtulaiset kertovat

Henkilöstömuutoksia Soihdulla – yhteisömanagerin työtehtäviä hoitaa jatkossa asumiskoordinaattori

, , , / 10.6.2024

Soihdulla on nimitetty työntekijöitä uusiin työtehtäviin kesäkuusta alkaen. Jatkossa yhteisömanagerin vastaavia työtehtäviä hoitaa asumiskoordinaattori Anni Pajari. Hän vastaa kesäkuusta alkaen Soihtu Asumisen asukasvalinnasta,…

Asukaslehti Kylä artikkelikuva

Tähtitaivaan alla 

, , , , / 23.4.2024

Teksti: Jenna Pigg | Kuvat: Tiina Salminen, Tiitu Design  Soihdun siivouksen palveluohjaajalta Jonna Klingalta kysyttäessä lempipaikka on perheen mökki Rutalahdessa, lähellä Leivonmäen kansallispuistoa. Mökki on ollut Jonnalle…

Artikkelikuvassa Anni Pajari

Yhteisömanagerin viikko

, , , , / 24.11.2023

Teksti: Anni Pajari | Kuvat: Mari Mansikkamäki, Visual Friday 18.9.2023 Tärkeä osa työtehtäviäni on asukasneuvonta, joka auttaa asukkaita asumiseen tai yleisesti elämänhallintaan liittyvissä ongelmissa. Tänään esimerkiksi kirjoitan…