Huomioliiviin ja työmaakypärään pukeutunut mies seisoo portailla ja katsoo iloisena suoraan kameraan

Soihtu työpaikkana

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan omistama liiketoimintakokonaisuus tunnetaan nimellä Soihtu.

Soihtu hallinnoi, rakennuttaa ja kehittää JYYn kiinteistöjä ja tuottaa niiden yhteyteen arkea sujuvoittavia monipuolisia palveluita niin opiskelijoille kuin muillekin jyväskyläläisille.

Monipuoliset työtehtävät Soihdulla

Soihtu on Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan omistama liiketoimintakokonaisuus. Soihdun tehtävä on tuottaa palveluita opiskelijoille ja kaikille kaupunkilaisille. Soihdulla työskentelee ammattilaisia eri tehtäväkentillä kuten asiakaspalvelussa, siivousalalla, kiinteistöhuollossa, tapahtuma- ja ravintola-alalla, viestinnässä ja taloushallinnossa. Tarjoamme ammattitaitoisen työyhteisön tuen, kannustavan työympäristön ja mahdollisuuden kehittymiseen.

Soihdun henkilöstölukuja:

Soihtu huolehtii työntekijöistään hyvillä työterveyshuollon palveluilla, laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella ja muilla työpaikkaeduilla. Työntekijöidemme käytössä on mm. kuntosali, liikunta- ja kulttuurietu, etuja työnantajan omistamien sauna- ja kokoustilojen käytöstä sekä alennusta ravintola Ilokiven ja ravintola Rentukan lounaasta.

Avoimet työpaikat

Työhakemus Soihdulle

  • Täytäthän saman sähköpostiosoitteen kuin hakemuksellasi.
  • Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, Max. tiedoston koko: 10 MB.
  • Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, Max. tiedoston koko: 10 MB.
  • Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, Max. tiedoston koko: 10 MB.

Soihtu Asuminen

Vastaa JYYn vuokra-asumisesta kolmessa kohteessa Jyväskylässä: Kortepohjassa, Mäki-Matissa ja Savelassa. Asuntoja vuokrataan ensisijaisesti opiskelijoille.

Soihtu-Palvelut Oy

Tuottaa laadukkaat ylläpitopalvelut huollosta siivoukseen JYYn toimitiloihin ja asuinkiinteistöihin.

Ilokivi baaritiski

Ilokivi Venue

Legendaarinen keikkapaikka. Live-esityksiä, leffoja, baari ja monipuolista kulttuuritarjontaa Jyväskylän yliopiston Seminaarinmäen kampuksella.

Kortepohjan ylioppilaskylän tornitaloja ja Rentukka-talo kesällä 2022

Soihdun talous, hallinto ja asiantuntijat

Hallinnoi JYYn kiinteistöomaisuutta ja toimii rakennuttajana uudiskohteissa, peruskorjauksissa ja kiinteistöjen kehitysprojekteissa. Soihdun taloustiimi hoitaa mm. JYYn kirjanpitoa ja vuokravalvontaa.

Millaista on työskennellä Soihdulla?

Jokainen meistä on ainutlaatuinen ja tuo oman panoksensa työhön. Meillä on kannustava ilmapiiri, jossa teemme yhteistyötä, jaamme ideoita ja tuemme toinen toisiamme.

Olemme kertoneet itsestämme ja työstämme Soihdun blogissa. Tiimiemme jäsenten tarinoihin tutustumalla saat aidon käsityksen Soihdun arjesta ja elämästä täällä.

Soihtulaiset kertovat

Artikkelikuva

52 retkeä vuodessa

, / 24.4.2023

Teksti: Anni Pajari | Kuvat: Visual Friday Oy Varsinaista yhtä lempipaikkaa Soihdun palvelupäällikkö Jenna Pigg ei osaa nimetä, mutta hän kertoo aina nauttineensa luonnossa olemisesta, kuten luontopoluilla ja kansallispuistoissa…

Kaupungin hälyä paossa

, , / 4.11.2022

Teksti: Anni Pajari | Kuvat: Tiina Salminen Kun Soihdulla viestintäpäällikkönä työskentelevä Mari Lähteenmäki muutti aikanaan opintojensa perässä Jyväskylään, hänellä oli tarve löytää uudesta kotikaupungista lähimetsä…

Henkilöstömuutoksia Soihtu Asumisen tiimissä – Jenna Pigg palvelupäälliköksi, Anni Pajari yhteisömanagerin tehtäviin

, , / 20.9.2022

Soihtu Asumisen henkilöstössä on tapahtunut elo-syyskuussa asukkaillekin näkyviä muutoksia. Soihtu Asumisen henkilökunta on mukana asukkaiden arjessa sekä Soihtu Asumisen palvelupisteellä Vehkakuja 2b:ssa että Rentukan