Autopaikka & pysäköinti

Soihdun asuinkohteissa pysäköinti on sallittua vain merkityillä pysäköintialueilla.

Asuinkohteet, joissa eParking käytössä:
Kortepohjan ylioppilaskylä
Soihtu Vehkakuja

Huomioithan, että Soihtu Korttelikylä on autoton kohde.

Kortepohjan ylioppilaskylän ja Soihtu Vehkakujan asukkaat voivat vuokrata autopaikan eParking-palvelun kautta (1.5.2022 alkaen). Autopaikkamaksu maksetaan eParking-palvelussa. Jos haluat vuokrata autopaikan kohteesta, jossa eParking on käytössä, tulee sinun ensin hakea oikeus paikan varaamiseen osoitteesi perusteella eParking-palvelussa. Voit jonottaa autopaikkaa jo ennen vuokrasopimuksesi alkua, mutta vasta sen jälkeen kun sopimus on allekirjoitettu. Lisätietoa paikan varaamisesta löydät eParkingin nettisivulta.

Pysäköintipaikalla pysäköitävän auton rekisterinumero tulee olla oikein eParking-sovelluksessa, sillä pysäköinninvalvonta perustuu rekisterinumeron skannaukseen. Samalle pysäköintipaikalle voi lisätä useamman saman talouden auton rekisterinumerot.

Uuden sopimuksen yhteydessä lämmitystolpan avaimen/avainpoletin voi noutaa Soihtu Asumisen palvelupisteeltä. Pysäköintioikeuden voit osoittaa näyttämällä varauksesi eParking-palvelusta. Jos lämmitystolppasi aukeaa avainpoletilla, ei sinun ole pakko noutaa polettia, vaan voit käyttää avaamiseen kolikkoa.

Pysäköintipaikkoja hoitava eParking saa tiedon vuokrasopimuksesi päättymisestä, joten autopaikan vuokraus päättyy samaan aikaan asunnon vuokrasopimuksen kanssa.

Asiakaspalvelua pysäköintiin ja autopaikkoihin liittyen hoitaa eParking. Vaikka autopaikkojen vuokraus tapahtuu eParkingin kautta, on Soihtu (JYY) edelleen autopaikkojen vuokranantaja.

eParking asiakaspalvelu:
info@eparking.fi
puh. 03 4108 9272
eparking.fi

Autopaikkojen käyttömaksut Soihdun asukkaille Kortepohjan ylioppilaskylässä ja Soihtu Vehkakujalla:

Kysyttävää pysäköinnistä?

Autopaikkojen vuokraamiseen, autopaikkamaksuihin tai eParking sovellukseen liittyvissä asioissa ota yhteyttä eParkingin asiakaspalveluun. Jos joku muu pysäköi virheellisesti sinun autopaikallasi, otathan yhteyttä eParkingin asiakaspalveluun.

Autopaikkojen tai lämmitys-/lataustolppien kuntoon liittyvissä asioissa ota yhteyttä Soihtu Kiinteistöhuoltoon.

Katso myös

Pysäköinninvalvonta

Ajankohtaista

Kuva: Jenna Pigg 2019

A-talon miesten sauna pois käytöstä 9.2.

, / 8.2.2023

A-talon miesten sauna on pois käytöstä to 9.2.2023 pesuhuoneen ja pukuhuoneen paneelikattojen huoltotöiden vuoksi. Sauna on normaalisti käytössä taas pe 10.2.2023 klo 19 alkaen. Pahoittelemme asukkaille ja kuntosalin käyttäjille aiheutuvaa...

Asukkaiden kokous

Vuoden 2023 asukastoimikunnat ovat järjestäytyneet

, , , , / 2.2.2023

Soihdun asuinkohteissa asukkaat pääsevät monella tapaa vaikuttamaan asumiseen ja yhteisöllisyyden kehittämiseen. Viime vuoden marraskuussa järjestetyissä asukkaiden kokouksissa valittiin jokaiseen Soihdun asuinkohteeseen vuoden 2023...

Asukastilaisuus Kortepohjan Ylioppilaskylän kaavamuutoksesta 25.1.

, , , / 23.1.2023

Kortepohjan keskustassa sijaitsevan Ylioppilaskylän alueelle on suunnitteilla uutta opiskelija-asumista sekä uusi päivittäistavarakauppa. Lisäksi tavoitteena on mahdollistaa Kartanonkujan kävelypainotteisen katuympäristön kehittäminen....