Autopaikka & pysäköinti

Kortepohjan ylioppilaskylän ja Soihtu Vehkakujan asukkaat voivat vuokrata autopaikan eParking-palvelun kautta. Autopaikkamaksu maksetaan eParking-palvelussa. Jos haluat vuokrata autopaikan kohteesta, jossa eParking on käytössä, tulee sinun ensin hakea oikeus paikan varaamiseen osoitteesi perusteella eParking-palvelussa. Voit jonottaa autopaikkaa jo ennen vuokrasopimuksesi alkua, mutta vasta sen jälkeen kun sopimus on allekirjoitettu. Lisätietoa paikan varaamisesta löydät eParkingin nettisivulta.

Soihdun asuinkohteissa pysäköinti on sallittua vain merkityillä pysäköintialueilla.

Pysäköintipaikalla pysäköitävän auton rekisterinumero tulee olla oikein eParking-sovelluksessa, sillä pysäköinninvalvonta perustuu rekisterinumeron skannaukseen. Samalle pysäköintipaikalle voi lisätä useamman saman talouden auton rekisterinumerot.

Uuden sopimuksen yhteydessä lämmitystolpan avaimen/avainpoletin voi noutaa Soihtu Asumisen palvelupisteeltä. Pysäköintioikeuden voit osoittaa näyttämällä varauksesi eParking-palvelusta. Jos lämmitystolppasi aukeaa avainpoletilla, ei sinun ole pakko noutaa polettia, vaan voit käyttää avaamiseen kolikkoa.

Pysäköintipaikkoja hoitava eParking saa tiedon vuokrasopimuksesi päättymisestä, joten autopaikan vuokraus päättyy samaan aikaan asunnon vuokrasopimuksen kanssa.

Asiakaspalvelua pysäköintiin ja autopaikkoihin liittyen hoitaa eParking. Vaikka autopaikkojen vuokraus tapahtuu eParkingin kautta, on Soihtu (JYY) edelleen autopaikkojen vuokranantaja.

Asuinkohteet, joissa eParking käytössä:

Huomioithan, että Soihtu Korttelikylä on autoton kohde, jossa muutamia vieraspaikkoja.

Autopaikkojen käyttömaksut Soihdun asukkaille (1.3.2024 alkaen):

Kysyttävää pysäköinnistä?

Autopaikkojen vuokraamiseen, autopaikkamaksuihin tai eParking sovellukseen liittyvissä asioissa ota yhteyttä eParkingin asiakaspalveluun. Jos joku muu pysäköi virheellisesti sinun autopaikallasi, otathan yhteyttä eParkingin asiakaspalveluun.

eParking asiakaspalvelu:

info@eparking.fi
puh. 03 4108 9272
eparking.fi

Autopaikkojen tai lämmitys-/lataustolppien kuntoon liittyvissä asioissa tee huoltopyyntö Soihtu Kiinteistöhuoltoon.

Ajankohtaista

Kaverukset parvekkeella

Elokuun asunnot tarjottu

, , , , / 11.7.2024

Kaikki elokuun alkuun vapautuvat asunnot ovat nyt tarjottuna ja suurimpaan osaan on jo solmittu vuokrasopimus. Yksittäisiä asuntoja tai soluhuoneita saattaa vielä vapautua elokuun alkuun, jos joku asuntotarjouksen saajista ei hyväksy saamansa tarjousta.

Kuvan etualalla henkilö asettelee valoja seinällä olevan peilin ympärille ja taustalla toinen henkilö asettelee verhoja seisoen sängyllä.

Solussa asuva, valmistaudu kämppiksen muuttoon

, / 9.7.2024

Ylioppilaskylään, kuten muidenkin kohteiden vapaisiin asuntoihin, muuttaa kesän ja alkusyksyn aikana uusia opiskelijoita. Jotta uuden asukkaan olisi mukava muuttaa Kortepohjaan ja uuteen soluasuntoon, huolehdithan, että asunnon yhteiset tilat...

Kaksi opiskelijaa tekemässä muuttoa.

Kuinka varautua muuttoon?

, / 5.7.2024

Soihdun opiskelija-asunnoissa muuttoja tapahtuu vuosittain yli 1200, joten me jos ketkä tiedämme, että uuteen asuntoon muuttaminen on usein stressaavaa ja vaatii hieman suunnittelua. Näillä vinkeillä muuttaminen sujuu helpommin ja vältyt...