Varauspalvelu

Me Soihdulla haluamme tarjota monipuolisia mahdollisuuksia asukkaidemme sujuvaan arkeen.
Soihdun kohteista löydät erilaisia varattavia tiloja niin opiskelu- ja kokouskäyttöön kuin vapaa-ajan tarpeisiin. Sähköisen varauspalvelun kautta hoidat myös pyykki- ja saunavuorojen varaukset.

Asukkaiden varauspalvelu on maksuttomien tilojen varausta varten ja JYYn varauspalvelusta voit varata maksullisia juhla- ja kokoustiloja. Voit lukea tiloista lisää alta.

Linkit avautuvat uuteen välilehteen.

Soihdun sähköinen varauspalvelu

Pyykkituvat, saunat ja osa Rentukan yhteisistä tiloista löytyvät sähköisestä varauspalvelusta. Voit tarkistaa asukkaiden varauspalvelun kautta pyykkituvan tilanteen tai hakea autopaikkaa suoraan olohuoneestasi. Osa ylioppilaskylän pyykkituvista on käytettävissä ilman ennakkovarausta.

Kun muutat, saat automaattisesti varauspalvelun tunnukset sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut asunnonhaun yhteydessä. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, ilmoitathan uuden osoitteesi Asukasivun kautta. Uuden salasanan unohtuneen tilalle voit noutaa varauspalvelun etusivulla olevan salasanan muistutuslinkin kautta. 

Järjestelmän kautta onnistuu myös Rentukan kerhotilan, ryhmätyötilan sekä pianohuoneen varaukset.

Rentukasta löydät myös muita kokous- ja juhlakäyttöön sopivia tiloja, joita voit varata – asuitpa missä vain – käyttöösi lisämaksusta. Mikäli tarvitset isompaa tilaa vaikkapa kokouksille, saunaillalle tai valmistujaisjuhlille, nämä tilat ovat sopivia. Maksullisten tilojen varaus onnistuu JYYn varauspalvelun kautta.

Autopaikan asukas voi puolestaan varata kätevästi eParking-järjestelmän kautta. Lue lisää eParkingista Ohjepankistamme.

Asukkaille maksuttomat tilat

Suurin osa yhteisistä tiloista on Soihdun asukkaiden käytettävissä maksutta. Näitä tiloja ovat muun muassa kuntosali, opiskelutilat, ryhmätyötila sekä erilaiset harrastustilat Rentukassa.

Linkki avautuu uuteen välilehteen.

Kuva: Jenna Pigg 2019

Muut varattavat tilat

Tarvitsetko isomman tilan kokousta, saunailtaa tai juhlia varten? Rentukassa sijaitsevat kokoustila Bertta, tilaussauna Bastu ja vapaa-aikatila Lillukka ovat kaikkien varattavissa lisämaksua vastaan.

Linkki avautuu uuteen välilehteen.