Varauspalvelu

Me Soihdulla haluamme tarjota monipuolisia mahdollisuuksia asukkaidemme sujuvaan arkeen.
Soihdun kohteista löydät erilaisia varattavia tiloja niin opiskelu- ja kokouskäyttöön kuin vapaa-ajan tarpeisiin. Sähköisen varauspalvelun kautta hoidat myös pyykki- ja saunavuorojen varaukset Kortepohjan ylioppilaskylässä.

Soihtu Vehkakujan asukkaat pääsevät pian myös sähköisen varauspalvelun käyttäjiksi.

Asukkaiden varauspalvelu on maksuttomien tilojen varausta varten ja JYYn varauspalvelusta voit varata maksullisia juhla- ja kokoustiloja.

Sähköinen varauspalvelu

Pesutuvat, saunat, autopaikat sekä osa Rentukan yhteisistä tiloista löytyvät sähköisestä varauspalvelusta, jos asut Kortepohjan ylioppilaskylässä. Voit tarkistaa asukkaiden varauspalvelun kautta pyykkituvan tilanteen tai hakea autopaikkaa suoraan olohuoneestasi.  

Kun muutat, saat automaattisesti varauspalvelun tunnukset sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut asunnonhaun yhteydessä. Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, ilmoitathan uuden osoitteesi Asukasivun kautta. Uuden salasanan unohtuneen tilalle voit noutaa varauspalvelun etusivulla olevan salasanan muistutuslinkin kautta.  Soihtu Vehkakujan asukkaat voivat hoitaa autopaikkojen ja saunavuorojen varauksen Soihtu Asumisen asiakaspalvelun kautta.

Järjestelmän kautta Kortepohjan asukkailta onnistuu myös Rentukan kerhotilan, ryhmätyötilan sekä ylioppilaskylän grillikatoksen varaukset.

Rentukasta löydät myös muita kokous- ja juhlakäyttöön sopivia tiloja, joita voit varata – asuitpa missä vain – käyttöösi lisämaksusta. Mikäli tarvitset isompaa tilaa vaikkapa kokouksille, saunaillalle tai valmistujaisjuhlille, nämä tilat ovat sopivia. Maksullisten tilojen varaus onnistuu JYYn varauspalvelun kautta.

Asukkaille maksuttomat tilat

Suurin osa yhteisistä tiloista on Kortepohjan ylioppilaskylän asukkaiden käytettävissä maksutta. Tuollaisia ovat muun muassa kuntosali, opiskelutilat, ryhmätyötila sekä erilaiset harrastustilat. Soihtu Vehkakujan asukkaat pääsevät pian myös sähköisen varauspalvelun käyttäjiksi. Tällä hetkellä Soihtu Vehkakujan asukkaat voivat jo käyttää Rentukan kuntosalia ja opiskelutiloja.

Kuva: Jenna Pigg 2019

Muut varattavat tilat

Tarvitsetko isomman tilan kokousta, saunailtaa tai juhlia varten? Rentukassa sijaitsevat kokoustila Bertta, tilaussauna Bastu ja vapaa-aikatila Lillukka ovat kaikkien varattavissa lisämaksua vastaan.

Jos ajatuksissasi on järjestää vaikka isommat synttärit, eikä oma olohuone enää riitä, niin Rentukan vuokrattavat tilat ovat silloin helppo valinta.