Soihtu rakentaa uudenlaisia asuinympäristöjä

Rakennutamme ja vuokraamme asuntoja ja kehitämme niiden yhteyteen tiloja ja toimintoja, jotka edistävät asukkaidemme palautumista ja elinikäistä oppimista. Tämä yksilöllistä yhteisöllisyyttä tukeva asumisen konsepti auttaa pitämään kaupungin elävänä ja vetovoimaisena myös tulevina vuosikymmeninä.

JYYn liiketoiminta on nyt Soihtu

Soihtu on Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYYn omistama liiketoimintakokonaisuus.

Kestävää asumista

Me Soihdussa huolehdimme asunnoista kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Haluamme kehittää asumisen laatua yhdessä asukkaidemme kanssa, kuunnellen ja keskustellen. Osallistuminen ja osallistaminen on osa toimintatapojamme.

Ravintola Ilokivi on osa Soihtua

Legendaarinen Ilokiven ylioppilastalo on myös samannimisen ravintolan koti. Kiinteistössä sijaitsevat lounasravintola, kulttuuritila Ilokivi Venue sekä ylioppilaskunnan jäsenten edunvalvontapalvelut.

Soihtu Kiinteistöhuolto tuntee kohteensa

Laadukkaan ylläpidon tehtävä on säilyttää kiinteistöjemme arvo tuleville sukupolville. Oma kiinteistöhuolto on meille strateginen valinta.

Rakennuttaminen ja aluekehitys

Soihtu kehittää kokonaisia palveluympäristöjä noudattaen kestävän kehityksen periaatteita. Luomme edellytykset yhteisöllisyydelle ja elinikäiselle oppimiselle.

Aluekehityksen keskiössä ovat hyvinvoivat asukkaat, monipuolinen asumisen tarjonta sekä toimivat ja monipuoliset arkea sujuvoittavat palvelut. Haluamme olla aktiivisia kokonaisten kaupunginosien kehittäjiä.


Organisaatio

Soihtu on Jyväskylän Yliopiston Ylioppilaskunnan omistama liiketoimintakokonaisuus. Sen tehtävä on tukea ja täydentää ylioppilaskunnan ydintoimintaa huolehtimalla kiinteistöomaisuuden arvon säilymisestä ja kasvusta.

Vuosikertomus 2021

Vuoden 2021 aikana nähtiin taloudellisia haasteita mutta myös toivoa paremmasta.

Soihdun tarina

Kuinka Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnasta tuli merkittävä jyväskyläläinen kiinteistökehittäjä?

Soihdun arvot ja strategia

Toimintaamme ohjaa vahvaan arvopohjaan nojautuva strategia.


Ladattavat materiaalit ja julkaisut

Liiketoimintamme vuosikertomus, strategiamme esittely ja muut tuottamamme julkaisut ovat luettavissa tai ladattavissa alla olevista linkeistä (sisällöt avautuvat uuteen ikkunaan).

JYYn ja Soihdun hiilijalanjälki 2019

Hiilijalanjäljellä tarkoitetaan organisaation kasvihuonekaasupäästöjen yhteenlaskettua määrää tarkastelujaksolla. Raportti kaikista JYY-organisaation vuoden 2019 päästölähteistä on valmistunut elokuussa 2020.

Vuosikertomus 2020

Soihdun vuoden 2020 painopisteet ja talouden tunnusluvut on esitetty verkkovuosikertomuksessamme.

Vuosikertomus 2019: Soihdun syntytarina

JYYn liiketoiminnan v. 2019 vuosikertomuksessa kuvataan Soihdun syntyä, kerrataan tärkeiden hankkeiden tilannetta ja tutustutaan uuteen toimitusjohtajaan.

Elämisen uusi aika -strategia

Soihdun liiketoimintaa ohjaa strategia, johon voit tutustua tarkemmin Strategia-sivullamme.

Kortepohjan kaupunginosasuunnitelma

Soihtu (JYY) on Jyväskylän kaupungin yhteistyökumppani Kortepohjan aluekehityksessä. Vuonna 2017 yhteistyössä kaupugin ja Kortepohjan alueen kiinteistönomistajien kanssa toteutettu kaupunginosasuunnitelma toimii tiekarttana Kortepohjan kaupunginosan kehittyessä.

Osana yhteisöä

Otamme Soihdun viestintää varten säännöllisesti valokuvia, joissa esiintyy ihmisiä. Toisinaan myös haastattelemme eri henkilöitä, jotta saamme mielenkiintoista tietoa kerrottavaksi Soihdun asukkaille ja muille yhteisömme jäsenille.

Onko sinulla idea, josta haluaisit Soihdun viestivän esimerkiksi Kylä-lehdessä tai verkkosivuartikkelissa? Voit kirjoittaa meille osoitteeseen soihtu@soihtu.fi!

Lupa kuvien käyttöön

Jos esiinnyt valokuvissamme tai sinua haastatellaan artikkelia varten, sinua pyydetään antamaan kirjallinen lupa kuvien käyttämiseen. Kuvankäyttölupa allekirjoitetaan pankkitunnuksilla. Alla oleva painike ohjaa Visma Sign -järjestelmässä sijaitsevalle lomakkeellemme.

Kiitos, kun olet mukana!

Hakijan uutiskirje