Vaivatonta vuokra-asumista Soihtu Vehkakujalla

Soihtu Vehkakuja tarjoaa laadukasta ja vaivatonta vuokra-asumista Jyväskylän Savelan kaupunginosassa, lukuisten palveluiden keskellä. 2004-2005 valmistunut kolmen kerrostalon kokonaisuus on helppo paikka aloittaa itsenäinen elämä.

Soihtu Vehkakuja – lähellä kaikkea

Soihtu Vehkakujan asukkaana aikasi ei kulu siirtymiin, vaan voit nauttia sujuvasta arjesta täysillä. Kampukset ja oppilaitokset ovat lyhyen pyöräilymatkan päässä. Lähellä on usean bussilinjan pysäkit. Pyörällä matka keskustaan taittuu vartissa, ja Rentukka-talon saavutat pyörällä kahdessa minuutissa.

Lähellä on paljon palveluita Savelan ja Kortepohjan kehittyvissä kaupunginosissa, ja sekä luontoon että keskustaan pääsee nopeasti.

Yhteisiä juttuja ja omaa rauhaa

Vehkakujan naapurusto on tiivis, joten tuttuja kasvoja saa nopeasti. Soihdun asukkaana voit myös osallistua läheisen Kortepohjan ylioppilaskylän yhteisötoimintaan ja käyttää Rentukka-talon kuntosalia ja opiskelutilaa. Soihtu Vehkakujan asukkaiden käytössä on kohteessa sijaitseva biljarditila, grillikota, pesutupa ja asukassauna. Tilava pyörävarasto ja kohteessa sijaitseva pieni huoltopiste helpottavat pyöräilyarkea.

Toimivia pohjaratkaisuita ja hyvä varustelutaso

Soihtu Vehkakujan asunnot ovat pohjaratkaisuiltaan fiksuja ja säilytystilaa on paljon. Kaikissa asunnoissa on parveke lisäämässä asumismukavuutta. Tilavassa kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesukoneelle ja keittiössä astianpesukoneelle – niinpä voit lisätä kodinkoneilla paljon joustoa arkeesi.

Soihtu Asumisen kaikenkattava vuokra

Katso mitä kaikkea sisältyy vuokraan Soihdun asunnoissa!

Arki rullaa Soihtu Vehkakujalla

Kannustamme asukkaitamme kestäviin elämäntapoihin. Vehkakujan kohteessamme korostamme helppoa pyöräilyarkea: pyörävarastoja on paljon ja kohteesta löytyy mm. pieni huoltopiste polkupyörille.

Soihtu Vehkakujan sijainti Googlen karttanäkymässä: