Yhteiset tilat

Soihdun kohteista löydät useita tiloja niin opiskelu- ja kokouskäyttöön kuin vapaa-ajan tarpeisiin. Suurin osa Rentukan tiloista kuuluu kaikkien Soihdun asukkaiden vuokraan ja osa on käytettävissä jopa vuorokauden ympäri. Asukkaat voivat varata kerho- ja ryhmätyötilan sekä pyykki- ja saunavuorot asukkaiden sähköisestä varauspalvelusta.

Maksuttomien tilojen lisäksi Rentukassa sijaitsevat kokoustila Bertta, tilaussauna Bastu sekä juhlatila Lillukka ovat varattavissa erillisen varauspalvelun kautta lisämaksua vastaan. Lisäksi Rentukan Bänditila sekä Ylioppilaskylän Pianohuone ovat maksullisia ja niiden varaus onnistuu puolivuosittain Rentukan infopisteen kautta.

Rentukan tilojen lisäksi jokaisella asuinkohteella on omia yhteistiloja, jotka ovat vain kyseisen asuinkohteen asukkaiden käytössä. Kortepohjan ylioppilaskylässä sekä Soihtu Vehkakujalla on omat grillikatokset sekä biljardihuoneet. Soihtu Korttelikylän asukkailla on puolestaan käytettävissä runsaasti erilaisia yhteistiloja Korttelikylän B-talossa.

Rentukan yhteistilat:

Rentukan kerhotila

Rentukan kuntosali

Rentukan opiskelutilat

Rentukan ryhmätyötila

Rentukan verstas

Kortepohjan ylioppilaskylän muut yhteistilat:

Biljardihuone

Grillikatos

Pianon koskettimet

Pianohuone

Korttelikylän yhteistilat:

Korttelikylän opiskelutila

Korttelikylän Opiskelutila

Korttelikylän olotila

Korttelikylän Olotila

Korttelikylän B-talon aula ja Leffatilan kyltti

Korttelikylän Leffatila

Korttelikylän sauna

Korttelikylän Sauna

Soihtu Vehkakujan yhteistilat:

Kota ja viljelylaatikoita

Grillikota

Vehkakujan kerhotila

Kerhotila

Tarve isommalle juhla- tai kokoustilalle?

Tiedossa isommat juhlat, eikä oman asunnon neliöt enää riitä? Tai harrastatko musiikkia ja kaipaat harrastuksellesi sopiva tiloja niin, etteivät naapurit häiriinny?

Juhlia ja kokouksia varten Rentukassa on varattavissa myös kokoustila Bertta, tilaussauna Bastu sekä juhlatila Lillukka.

Rentukan bänditila sekä Kortepohjan ylioppilaskylän Pianohuone ovat myös asukkaiden varattavissa.

Ajankohtaista

Häiriötilanne puhelinpalvelussa

, / 26.9.2023

Soihtu Asumisen puhelinpalvelun vaihteessa on häiriö, jonka vuoksi puhelut eivät tällä hetkellä ohjaudu oikein. Selvitämme tilannetta parhaillaan. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse, mikäli et tavoita meitä puhelimitse....

Havainnekuva Kartanonkujan varrelle sijoittuvasta kerrostalosta

Soihdun uudisrakennushankkeella Kortepohjan ylioppilaskylässä myönteiset näkymät

, , , / 31.8.2023

Soihtu tavoittelee Kortepohjan ylioppilaskylään uudisrakennusta palvelemaan mm. opiskelijaperheitä. Uudisrakennus sijoittuu Kartanonkujan varteen, Q- ja E-talojen väliin. Edellyttäen, että Soihdun uudiskohde saa rakennusluvan Jyväskylän kaupungilta ja aloitusluvan Aralta, voidaan rakentaminen aloittaa loppusyksystä 2023.

Soihtu - Asukasinfo - Tenant information

Elokuun asukasinfo

, / 14.8.2023

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje Soihdun asuinkohteiden ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille ilmoittamaan...