Yhteiset tilat

Soihdun kohteista löydät useita tiloja niin opiskelu- ja kokouskäyttöön kuin vapaa-ajan tarpeisiin. Suurin osa Rentukan tiloista kuuluu kaikkien Soihdun asukkaiden vuokraan ja osa on käytettävissä jopa vuorokauden ympäri. Asukkaat voivat varata kerho- ja ryhmätyötilan sekä pyykki- ja saunavuorot asukkaiden sähköisestä varauspalvelusta.

Maksuttomien tilojen lisäksi Rentukassa sijaitsevat kokoustila Bertta, tilaussauna Bastu sekä juhlatila Lillukka ovat varattavissa erillisen varauspalvelun kautta lisämaksua vastaan. Lisäksi Rentukan Bänditila sekä Ylioppilaskylän Pianohuone ovat maksullisia ja niiden varaus onnistuu puolivuosittain Rentukan infopisteen kautta.

Rentukan tilojen lisäksi jokaisella asuinkohteella on omia yhteistiloja, jotka ovat vain kyseisen asuinkohteen asukkaiden käytössä. Kortepohjan ylioppilaskylässä sekä Soihtu Vehkakujalla on omat grillikatokset sekä biljardihuoneet. Soihtu Korttelikylän asukkailla on puolestaan käytettävissä runsaasti erilaisia yhteistiloja Korttelikylän B-talossa.

Rentukan yhteistilat:

Rentukan kerhotila

Rentukan kuntosali

Rentukan opiskelutilat

Rentukan ryhmätyötila

Rentukan verstas

Kortepohjan ylioppilaskylän muut yhteistilat:

Biljardihuone

Grillikatos

Pianon koskettimet

Pianohuone

Korttelikylän yhteistilat:

Korttelikylän opiskelutila

Korttelikylän Opiskelutila

Korttelikylän olotila

Korttelikylän Olotila

Korttelikylän B-talon aula ja Leffatilan kyltti

Korttelikylän Leffatila

Korttelikylän sauna

Korttelikylän Sauna

Soihtu Vehkakujan yhteistilat:

Kota ja viljelylaatikoita

Grillikota

Vehkakujan kerhotila

Kerhotila

Tarve isommalle juhla- tai kokoustilalle?

Tiedossa isommat juhlat, eikä oman asunnon neliöt enää riitä? Tai harrastatko musiikkia ja kaipaat harrastuksellesi sopiva tiloja niin, etteivät naapurit häiriinny?

Juhlia ja kokouksia varten Rentukassa on varattavissa myös kokoustila Bertta, tilaussauna Bastu sekä juhlatila Lillukka.

Rentukan bänditila sekä Kortepohjan ylioppilaskylän Pianohuone ovat myös asukkaiden varattavissa.

Ajankohtaista

Asukasinfon artikkelikuva

Huhtikuun asukasinfo

, / 8.4.2024

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje Soihdun asuinkohteiden ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille ilmoittamaan...

Avoimet työpaikat

Haemme kesätyöntekijää lyhytaikaisen majoituksen ylläpitoon Kortepohjassa

, , / 19.3.2024

Etsimme joukkoomme kahta-kolmea (2 – 3) ahkeraa ja motivoitunutta kesätyöntekijää auttamaan meitä varustelemaan ja ylläpitämään lyhytaikaisen majoituksen asuntoja kesä-heinäkuun 2024 ajaksi.

Asukasinfon artikkelikuva

Maaliskuun asukasinfo

, / 11.3.2024

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje Soihdun asuinkohteiden ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille ilmoittamaan...