Yhteiset tilat

Soihdun kohteista löydät useita tiloja niin opiskelu- ja kokouskäyttöön kuin vapaa-ajan tarpeisiin. Suurin osa Rentukan tiloista kuuluu kaikkien Soihdun asukkaiden vuokraan ja osa on käytettävissä jopa vuorokauden ympäri. Asukkaat voivat varata kerho- ja ryhmätyötilan sekä pyykki- ja saunavuorot asukkaiden sähköisestä varauspalvelusta.

Maksuttomien tilojen lisäksi Rentukassa sijaitsevat kokoustila Bertta, tilaussauna Bastu sekä juhlatila Lillukka ovat varattavissa erillisen varauspalvelun kautta lisämaksua vastaan. Lisäksi Rentukan Bänditila sekä Ylioppilaskylän Pianohuone ovat maksullisia ja niiden varaus onnistuu puolivuosittain Rentukan infopisteen kautta.

Rentukan tilojen lisäksi jokaisella asuinkohteella on omia yhteistiloja, jotka ovat vain kyseisen asuinkohteen asukkaiden käytössä. Kortepohjan ylioppilaskylässä sekä Soihtu Vehkakujalla on omat grillikatokset sekä biljardihuoneet. Soihtu Korttelikylän asukkailla on puolestaan käytettävissä runsaasti erilaisia yhteistiloja Korttelikylän B-talossa.

Rentukan yhteistilat:

Rentukan kerhotila

Rentukan kuntosali

Rentukan opiskelutilat

Rentukan ryhmätyötila

Rentukan verstas

Muut yhteistilat Kortepohjassa ja Soihtu Vehkakujalla:

Kortepohjan ylioppilaskylän biljardihuone

Kortepohjan ylioppilaskylän grillikatos

Vehkakujan kerhotila

Soihtu Vehkakujan kerhotila

Korttelikylän yhteistilat:

Korttelikylän opiskelutila

Korttelikylän Opiskelutila

Korttelikylän olotila

Korttelikylän Olotila

Korttelikylän B-talon aula ja Leffatilan kyltti

Korttelikylän Leffatila

Korttelikylän sauna

Korttelikylän Sauna

Tarve isommalle juhla- tai kokoustilalle?

Tiedossa isommat juhlat, eikä oman asunnon neliöt enää riitä? Tai harrastatko musiikkia ja kaipaat harrastuksellesi sopiva tiloja niin, etteivät naapurit häiriinny?

Juhlia ja kokouksia varten Rentukassa on varattavissa myös kokoustila Bertta, tilaussauna Bastu sekä juhlatila Lillukka.

Rentukan bänditila sekä Kortepohjan ylioppilaskylän Pianohuone ovat myös asukkaiden varattavissa.

Ajankohtaista

Soihdun asuinkohteen Kortepohjan ylioppilaskylän sisääntuloaukio, tornitaloja ja Rentukan julkisivu

Vinkit opiskelija-asunnon hakuun

, / 24.5.2023

Kesän tullen useat tulevat opiskelijat saavat tiedon uudesta opiskelupaikastaan ja sen myötä ajankohtaiseksi tulee myös asunnon etsiminen. Soihtu saa kesäkuukausien aikana useita satoja hakemuksia kuukausittain. Listasimme meidän kolme...

Kaverukset parvekkeella

Asukastyytyväisyyskysely on uudistunut toukokuussa

, / 12.5.2023

Soihtu haluaa jatkuvasti kehittää asumisen palveluitaan. Olemmekin jo useita vuosia seuranneet asukastyytyväisyyttä kaksi kertaa vuodessa tehdyillä laajoilla asukaskyselyillä. Toukokuusta alkaen asukastyytyväisyyttä mitataan lyhyemmillä,...

Vedensäästökilpailun voittaja on ratkennut – onnea Soihtu Vehkakuja!

, , / 8.5.2023

Soihtu järjesti keväällä asuinkohteiden yhteisen vedensäästökilpailun, jonka tavoitteena oli saada asukkaat kiinnittämään huomiota omaan vedenkulutukseen. Kilpailu oli voimassa 1.1.-30.4.2023. Kilpailun on voittanut Soihtu Vehkakuja...