Kalustettu asunto Jyväskylässä

Kalustettu asunto Kortepohjan ylioppilaskylästä on helppo asumismuoto, kun olet kesätöissä Jyväskylässä tai tarvitset asuntoa opintojesi aikana satunnaisesti.

Vaihtoehtoina on:

Kalustetun asunnon vuokraan sisältyvät palvelut

Kalustettujen asuntojen vuokraan sisältyvät aina vesi, sähkö ja kaukolämpö sekä 1 GB:n Soihtu-laajakaistayhteys Internetiin. Lisäksi saat käyttää pesutupia ja yleisiä saunavuoroja ilmaiseksi. Keskellä Kylää sijaitsee Rentukka-talo, jonka kuntosali ja opiskelutilat ovat vapaasti asukkaidemme käytettävissä ja Rentukan ravintolassa on myös edullista lounasta tarjoava ravintola.

Kalustettu yksiö Kortepohjan ylioppilaskylän E-talossa

Kesäkuukausina tarjoamme määräaikaisilla vuokrasopimuksilla vuokralle kalustettuja yksiöitä v. 2022 remontoidusta E-talosta. Asunto on kooltaan 20 m2. Yksiössä koko asunto on sinun käytössäsi. Kaikissa yksiöissä on keittotila keittiövälineineen sekä oma pesuhuone-wc.

Lukuvuoden aikana asunnoissa asuu Jyväskylän yliopiston vaihto-opiskelijoita.

Keittiötila, jossa samalla seinällä jääkaappi, tiskiallas, induktioliesi ja keittiön säilytystilat
Kylpyhuoneen nurkka, jossa peilikaappi ja käsienpesuallas hanoineen
Yksiön huone, jossa A-jalkainen pöytä, nojatuoli, työvalo, ikkuna ja vuode

Kalustettu huone Kortepohjan ylioppilaskylän taloissa M ja N

Kortepohjan ylioppilaskylän taloissa M ja N kalustetut huoneemme ovat kahden hengen asunnoissa. Kalustetun, lukollisen oman makuuhuoneen lisäksi asunnossa on yhteiskäytössä olevat keittokomero ja pesuhuone / wc.

Kalustettu huone on kooltaan noin 12 m2.

Kirjoituspöytä ja tuoli ikkunan edessä. Etualalla sänky.
Liitutaulu ja oviaukko, josta näkymä keittokomeroon

Kalustettu asunto Kortepohjan ylioppilaskylän taloissa Q, R ja S

Jaetut asunnot 3-4 hengelle sijaitsevat Kortepohjan ylioppilaskylän taloissa Q, R ja S. Asunnoissa on parveke ja jaettu keittiö kalusteineen sekä 2 erillistä wc- tai suihkutilaa. Käytössäsi on oma, lukittava makuuhuone, joiden koot näissä taloissa vaihtelevat. Keittiö on riittävän iso ruoanlaittoon vaikka kämppisten kesken.

Ihmisiä pelaamassa lautapeliä makuuhuoneen lattialla
Makuuhuone, jossa vaatekaappi, kirjoituspöytä, tuoli ja sänky.
Keittiö, jossa tiskipöytä, jääkaappi, ikkuna ja ruokailuryhmä

Kuinka pitkään voin asua?

Vuokrasopimus tehdään määräaikaisena kokonaisiksi kuukausiksi, eli sopimus alkaa kuukauden ensimmäisestä päivästä ja päättyy kuukauden viimeisenä päivänä. Vuokrasopimus kalustettuun asuntoon voidaan solmia kesäkuukausiksi, opiskeluvuodeksi tai lukukaudeksi.

Laita hakemus jo tänään!

Voit tehdä asuntohakemuksen netissä heti, kun tiedät asunnontarpeesta. Käsittelemme hakemuksia ympäri vuoden ja olemme sinuun yhteydessä, kun sopiva asunto löytyy. Lukukausien aikana (elo-toukokuu) kalustetuissa asunnoissamme asuu useimmiten vaihto-opiskelijoita, mutta tarjoamme niitä muillekin tilanteen mukaan.

Kalustetun asuntomme varustelu

Kalustetussa asunnossa on sänky, patja, peitto ja tyyny, kirjoituspöytä, -tuoli ja nojatuoli. Pyyhe tai liinavaatteet eivät kuulu kalustukseen. Asukkaana vastaat asuntosi siivouksesta ja kotitöistä muiden vuokralaistemme tapaan.

Asunnon keittokomerossa tai keittiössä on jääkaappi, ja käytettävissäsi astioita ja ruuanlaittovälineitä.

Kaikkiin kalustettuihin asuntoihin sisältyy WiFi-yhteys.

Asunto vain pariksi yöksi?

Jos matkustat Jyväskylään vain pariksi päiväksi esimerkiksi festareille tai pääsykokeeseen, on edullisinta ottaa asunto vain pariksi yöksi. Hostellityyppinen majoituspalvelumme Soihtu Stay palvelee matkalaisia kesäkuukausina Kortepohjan ylioppilaskylässä.

soihtu-stay-asunto-vuode-seinävalaisin

Ajankohtaista

Soihdun asuinkohteen Kortepohjan ylioppilaskylän sisääntuloaukio, tornitaloja ja Rentukan julkisivu

Vinkit opiskelija-asunnon hakuun

, / 24.5.2023

Kesän tullen useat tulevat opiskelijat saavat tiedon uudesta opiskelupaikastaan ja sen myötä ajankohtaiseksi tulee myös asunnon etsiminen. Soihtu saa kesäkuukausien aikana useita satoja hakemuksia kuukausittain. Listasimme meidän kolme...

Kaverukset parvekkeella

Asukastyytyväisyyskysely on uudistunut toukokuussa

, / 12.5.2023

Soihtu haluaa jatkuvasti kehittää asumisen palveluitaan. Olemmekin jo useita vuosia seuranneet asukastyytyväisyyttä kaksi kertaa vuodessa tehdyillä laajoilla asukaskyselyillä. Toukokuusta alkaen asukastyytyväisyyttä mitataan lyhyemmillä,...

Vedensäästökilpailun voittaja on ratkennut – onnea Soihtu Vehkakuja!

, , / 8.5.2023

Soihtu järjesti keväällä asuinkohteiden yhteisen vedensäästökilpailun, jonka tavoitteena oli saada asukkaat kiinnittämään huomiota omaan vedenkulutukseen. Kilpailu oli voimassa 1.1.-30.4.2023. Kilpailun on voittanut Soihtu Vehkakuja...