Ohjeet poismuuttavalle asukkaalle

Jos olet irtisanonut vuokrasopimuksesi tai määräaikainen vuokrasopimuksesi on päättymässä, luethan nämä ohjeet huolellisesti läpi ennen muuttoasi. Toivottavasti olet viihtynyt Soihdun asukkaana!

Muistathan, että vuokrasopimuksen irtisanominen on tehtävä kirjallisesti irtisanomisaikaa noudattaen. Toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen irtisanomisaika on yksi täysi kalenterikuukausi. Määräaikainen vuokrasopimus on solmittu määräajaksi eikä sen päättymispäivää voi muuttaa.

1. Tarkista maksut kuntoon

Tarkista, että kaikki maksut, kuten vuokra ja mahdolliset sauna- ja vesimaksut, on maksettu ennen vuokrasopimuksen päättymistä. Voit tarkistaa ajantasaisen maksutilanteesi Asukassivulta. Mikäli sinulla on autopaikka eParkingin kautta, muista irtisanoa myös se. Mikäli olet muuttanut Soihdun asuntoon ennen vuotta 2022 ja maksanut vakuusmaksun, muista ilmoittaa tilinumerosi ja yhteystietosi vakuudenpalautusta varten sähköisellä lomakkeella.

2. Asuntojen ennakkotarkastukset

Soihtu Kiinteistöhuolto tekee ylioppilaskylän pohjoisen tontin (talot KLMNOP) ja Soihtu Vehkakujan asuntoihin sekä ylioppilaskylän soluasuntoihin ennakkotarkastuksen viimeisen asuinkuukauden aikana. Ennakkotarkastuksesta lähetetään sähköpostitiedote poismuuttavalle asukkaalle ja muille saman asunnon asukkaille noin viikkoa ennen ennakkotarkastusta. Asukkaan ei tarvitse olla paikalla ennakkotarkastuksessa.

3. Valmistaudu muuttopäivään

Asunnosta tulee muuttaa pois viimeistään vuokrasopimuksen päättymistä seuraavana arkipäivänä klo 12.00 mennessä. Ennen muuttopäivää pakkaa kaikki tavarat tai toimita ne kierrätykseen. Huoneistoon, varastoon tai asuintalon käytävälle ei saa jättää irtaimistoa tai roskia. Tarkista oman asuinkohteesi kierrätysmahdollisuudet nettisivuiltamme. Muista myös tehdä muuttoilmoitus Postille sekä Digi- ja väestövirastoon.

4. Muuttosiivous

Tee huolellinen muuttosiivous hyödyntäen ohjeita, jotka olemme koonneet Asumisen ohjepankkiin.

5. Avainten palautus

Palauta kaikki avaimesi viimeistään vuokrasuhteen päättymistä seuraavana arkipäivänä Soihtu Asumisen palvelupisteelle tai palvelupisteen postilaatikkoon (Vehkakuja 2 B) klo 12.00 mennessä. Kun palautat avaimet Soihdulle, luovutat asunnon vuokranantajan käyttöön.

6. Asuntotarkastus

Muuttosi jälkeen asunnossa suoritetaan asuntotarkastus, josta saat erillisen raportin sähköpostiisi.

Annathan meille myös palautetta!

Joitakin päiviä muuttosi jälkeen saat sähköpostiisi lyhyen kyselyn, johon toivomme sinun vastaavan. Vain palautteiden avulla voimme kehittää toimintaamme!

Kaksi opiskelijaa tekemässä muuttoa.

Ajankohtaista

Asukaslehti Kylä artikkelikuva

Symppis koti Kortepohjassa

, , , / 10.5.2024

  Teksti: Anni Pajari | Kuvat: Tiina Salminen, Tiitu Design  Valtteri Hiltunen päätyi Jyväskylään osin sattuman kautta. Arvosanat takasivat hakukeväänä suoraan opiskelupaikan Jyväskylän yliopistosta, ja tervetulokirjeen mukana...

Asukasinfon artikkelikuva

Toukokuun asukasinfo

, / 6.5.2024

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje Soihdun asuinkohteiden ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille ilmoittamaan...

Asukaslehti Kylä artikkelikuva

JYYn kasvoina ja järjestöjen tukena 

, , / 3.5.2024

Teksti: Mari Lähteenmäki | Kuvat: Tiina Salminen, Tiitu Design  Ylioppilaskunnan jäsenpalvelu- ja järjestösihteeri Petro Pitkänen tekee asiantuntijatyötä JYYn piirissä toimivien järjestöjen parissa. Petrolla on yli 14 vuoden...