Sisäisen muuttajan ohjeet

Soihdulla asuntojen välillä muuttaminen on helppoa: sinun ei tarvitse noudattaa tavanomaista irtisanomisaikaa ja muuttomatka on lyhyt. Muuttaminen vaatii kuitenkin aina huolellista suunnittelua, mutta näiden ohjeiden avulla urakka on helpompi. 

Kun olet hyväksynyt tarjouksen uudesta asunnosta: 

3-4 viikkoa ennen muuttoa: 

1-2 viikkoa ennen muuttoa: 

1-4 päivää ennen muuttoa: 

Muuttopäivänä: 

Jätä edellinen asunto siistiksi seuraavalle asukkaalle!

On tärkeää, että jätät asunnon siistiksi, jotta seuraavan asukkaan on mukavampi muuttaa asuntoon. Myös sisäisten muuttojen yhteydessä Soihtu Kiinteistöhuolto tarkastaa vanhan asuntosi kunnon.

Kaksi opiskelijaa tekemässä muuttoa.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelija puhelimessa.

Uudistuksia Soihdun palveluihin

, , , , / 24.7.2024

Soihtu haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman sujuvan asiakaspalvelukokemuksen. Asumisen palvelupisteelle voi varata syyskuusta alkaen henkilökohtaisen palveluajan sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Kun muutat pois, palauta avaimet ohjeiden mukaisesti – näin seuraavakin pääsee muuttamaan ajallaan

, , , , / 23.7.2024

Ohjeistamme poismuuttajaa palauttamaan avaimet ajallaan, jotta uuden asukkaan muutto sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Korvaushinnastoon on lisätty veloitukset koskien virheellisiä tai myöhästyneitä avainpalautuksia.

Kaverukset parvekkeella

Elokuun asunnot tarjottu

, , , , / 11.7.2024

Kaikki elokuun alkuun vapautuvat asunnot ovat nyt tarjottuna ja suurimpaan osaan on jo solmittu vuokrasopimus. Yksittäisiä asuntoja tai soluhuoneita saattaa vielä vapautua elokuun alkuun, jos joku asuntotarjouksen saajista ei hyväksy saamansa tarjousta.