Taloushallinnon työntekijä, määräaikainen

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY on Jyväskylän yliopiston opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö. Soihtu on JYY:n omistama liiketoimintakokonaisuus. Soihtu ylläpitää ja hallinnoi JYY:n kiinteistöomaisuutta sekä tuottaa tapahtumapalveluita.

Haemme määräaikaista taloushallinnon työntekijää harjoitteluun tai opintovapaan sijaisuuteen Soihdun talousosastolle

Haemme Soihdun talousosastolle harjoitteluun tai opintovapaan sijaisuuteen taloushallinnon työntekijää monipuolisiin tehtäviin. Työmahdollisuuksia on tarjolla kahdessa jaksossa. Ilmoita hakemuksessa, millä aikaväleillä olisit käytettävissä.

Monipuolisia tehtäviä kirjanpidossa ja asiakaspalvelussa

Työtehtäviäsi ovat mm. vuokrakirjanpito, ostoreskontra sekä maksumuistutukset ja perintä yhteistyössä perintää hoitavan yrityksen kanssa. Lisäksi muita tehtäviä osaamisen karttuessa. Työ sisältää asiakaspalvelua sekä sähköpostitse että puhelimitse. Tarvitset työssä myös englannin kieltä toimiessasi kansainvälisten opiskelijoiden kanssa.

Toivomme sinulla olevan tehtävään sopivaa koulutustaustaa sekä erityisesti positiivista, kehittymishaluista ja rohkeaa asennetta. Tukenasi on Soihdun kolmen hengen taloustiimi sekä muut Soihdun työntekijät. Katsomme eduksi kokemuksen Tampuurin ja Procountorin käyttämisestä sekä kokemuksen edellä mainittujen työtehtävien lisäksi myös tilinpäätöksistä.

Tarjoamme työyhteisön tuen lisäksi mm. työterveyden, laajat työntekijän vakuutukset sekä JYYn / Soihdun henkilöstön tapahtumat. Tehtävä on palkallinen ja palkka sovitaan valittavan henkilön kanssa.

Hae paikkaa nettilomakkeella

Hae tehtävää lähettämällä hakemus ja CV Soihdun nettilomakkeella (valinta Taloushallinnon työntekijä, määräaikainen) 22.3. mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä. Toivomme kuulevamme sinusta pian!

Kysymykset tehtävästä voit lähettää Soihdun taloustiimille osoitteeseen talous@soihtu.fi. Ethän lähetä hakemuksia sähköpostitse tietoturvasyistä.

Edit 25.3.2024. Haku tehtävään on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Ajankohtaista

Henkilöstömuutoksia Soihdulla – yhteisömanagerin työtehtäviä hoitaa jatkossa asumiskoordinaattori

, , , / 10.6.2024

Soihdulla on nimitetty työntekijöitä uusiin työtehtäviin kesäkuusta alkaen. Jatkossa yhteisömanagerin vastaavia työtehtäviä hoitaa asumiskoordinaattori Anni Pajari. Hän vastaa kesäkuusta alkaen Soihtu Asumisen asukasvalinnasta,...

Opiskelija soluasunnon huoneessa, istuu tuolilla kannettava tietokone sylissään ja hymyilee kameralle.

Asukastyytyväisyyden eteen tehdään päivittäin työtä

, / 27.5.2024

Soihdun voimassa olevan strategian (2023-2027) myötä asiakastyytyväisyys on noussut Soihtu Asumisen tärkeimmäksi mittariksi asuntojen käyttöasteen rinnalle. Haluamme, että opiskelijat viihtyvät asunnoissamme ja asuintalojen yhteisissä...

Soihtu Korttelikylän opiskelija-asunnon keittiö

Vinkit opiskelija-asunnon hakuun

, / 24.5.2024

Kesän tullen useat tulevat opiskelijat saavat tiedon uudesta opiskelupaikastaan ja sen myötä ajankohtaiseksi tulee myös opiskelija-asunnon hakeminen. Soihtu saa kesäkuukausien aikana opiskelija-asuntoihin useita satoja hakemuksia kuukausittain....