Haemme kesätyöntekijää!

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja ymmärrät asiakaskokemuksen tärkeyden? Sujuuko asiakaspalvelu sinulta luontevasti, myös tiukoissa tilanteissa? Haluatko osaksi reipasta ja ammattitaitoista Soihtu Asumisen tiimiä? Tule Soihdulle töihin!

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta hakee Soihtu Asumisen tiimiin kesätyöntekijää kesäksi 2024. Odotamme hakijalta reipasta ja luontevaa otetta asiakaspalveluun sekä hyviä tiimityöskentely- ja organisointitaitoja. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi mm. asuntohakemusten käsittely, vuokrasopimus- ja avainhallinta, asukasviestintä ja toimiston yleiset työtehtävät. Soihtu Asumisen asiakaspalvelun lisäksi kesätyöntekijä olisi apuna väliaikaismajoitusta tarjoavan Soihtu Stayn asiakaspalvelussa. Asiakaspalvelu tapahtuu kahdella palvelupisteellämme: Savelassa Soihdun toimitiloissa ja Kortepohjan ylioppilaskylässä Rentukka-talossa.

Etsimme innostavaa, kielitaitoista ja oma-aloitteista asiakaspalvelijaa. Arvostamme positiivista, aktiivista ja palveluhenkistä asennetta sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Asuinhuoneiston vuokraustoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Soihtu on Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYYn omistama liiketoimintakokonaisuus. Soihtu Asuminen vastaa JYYn vuokra-asumisesta kolmessa kohteessa Jyväskylässä. Soihdun asuinkohteet sijaitsevat Kortepohjassa, Mäki-Matissa ja Savelassa. Asuntoja vuokrataan ensisijaisesti opiskelijoille.

Edellytämme:

Eduksi katsomme:

Soihtu huolehtii työntekijöistään hyvillä työterveyshuollon palveluilla ja muilla työpaikkaeduilla. Tarjoamme ammattitaitoisen työyhteisön tuen, kannustavan työympäristön ja mahdollisuuden kehittymiseen. Tehtävän palkkaus määräytyy ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaan, palkkaluokka II (lisäksi mahdolliset koulutus- ja kokemuslisät).

Työn aloituksesta voidaan sopia tarvittaessa, mutta toivoisimme sinun pystyvän aloittamaan työt jo huhti-toukokuun aikana. Työtehtävät jatkuisivat elo-syyskuun vaihteeseen saakka sopimuksen mukaan.

Hakuaika: 15.-29.2.2024.

Toimitathan hakemuksen nettisivuillamme olevan lomakkeen kautta.

Lisätietoja:

Soihtu Asumisen palvelupäällikkö Jenna Pigg, +358 50 478 0616 (yhteydenotot mieluiten ma tai ke klo 13-16 välisenä aikana)

This position requires fluency in Finnish, therefore the application notice is posted only in Finnish.

Ajankohtaista

Kaverukset parvekkeella

Elokuun asunnot tarjottu

, , , , / 11.7.2024

Kaikki elokuun alkuun vapautuvat asunnot ovat nyt tarjottuna ja suurimpaan osaan on jo solmittu vuokrasopimus. Yksittäisiä asuntoja tai soluhuoneita saattaa vielä vapautua elokuun alkuun, jos joku asuntotarjouksen saajista ei hyväksy saamansa tarjousta.

Kuvan etualalla henkilö asettelee valoja seinällä olevan peilin ympärille ja taustalla toinen henkilö asettelee verhoja seisoen sängyllä.

Solussa asuva, valmistaudu kämppiksen muuttoon

, / 9.7.2024

Ylioppilaskylään, kuten muidenkin kohteiden vapaisiin asuntoihin, muuttaa kesän ja alkusyksyn aikana uusia opiskelijoita. Jotta uuden asukkaan olisi mukava muuttaa Kortepohjaan ja uuteen soluasuntoon, huolehdithan, että asunnon yhteiset tilat...

Kaksi opiskelijaa tekemässä muuttoa.

Kuinka varautua muuttoon?

, / 5.7.2024

Soihdun opiskelija-asunnoissa muuttoja tapahtuu vuosittain yli 1200, joten me jos ketkä tiedämme, että uuteen asuntoon muuttaminen on usein stressaavaa ja vaatii hieman suunnittelua. Näillä vinkeillä muuttaminen sujuu helpommin ja vältyt...