Korttelikylän yhteistilat

Soihtu Korttelikylän asukkailla vuokraan sisältyy Korttelikylän modernit ja viihtyisät yhteistilat. B-talon pohjakerroksessa sijaitsevat yhteistilat pitävät sisällään viihtyisän opiskelutilan kokoushuoneineen, yhteisökeittiöllä ja hyvinvointinurkkauksella varustetun oleskelutilan, leffahuoneen sekä tilavan saunan, jossa Korttelikylän asukkaat voivat löylytellä yleisillä saunavuoroilla useampana päivänä viikossa.

Toistaiseksi kaikki tilat ovat Soihtu Korttelikylän asukkaiden vapaassa käytössä ilman ennakkovarauksia. Asuinkohteiden asukastoimikunnat pohtivat varauskäytänteitä, kunhan tiloista on saatu riittävästi käyttökokemusta ja asukkaiden näkemystä tilojen jakamisperiaatteiden osalta kartoitettu.

Yhteiset tilat avautuvat asukkaiden käyttöön 3.4.2023 ja avajaisia vietetään viikolla 16. Tiedotamme avajaisviikon ohjelmasta huhtikuun Asukasinfossa ja asuintalojen infonäytöillä.

Korttelikylän opiskelutila

Opiskelutila

Opiskelutilasta löydät useita työpisteitä rauhalliseen työskentelyyyn. Tilassa ei ole valmista laitteistoa, vaan asukkaalla tulee olla omat laitteet mukana. Opiskelutilan yhteydessä on kokoustila, jota voi hyödyntää kokouksiin ja ryhmätöihin. Kokoustilassa on näyttö ja äänentoisto.

Korttelikylän olotila

Olotila

Olotila on hyvän olon tila, jossa on helppo kohdata naapureita! Yhteisestä olohuoneesta löydät yhteisökeittiön, oleskelutilaa sekä hyvinvointinurkkauksen, jossa on hyvä levähtää esimerkiksi opiskelun lomassa. Tilassa on myös suuri näyttö ja äänentoisto.

Korttelikylän B-talon aula ja Leffatilan kyltti

Leffatila

Leffatila on viihtyisä, kaikkien asukkaiden vapaassa käytössä oleva huone, joka soveltuu erinomaisesti yhteisiin leffailtoihin ja muihin illanviettoihin. Toistaiseksi Korttelikylän asukkaat voivat käyttää leffatilaa ilman ennakkovarausta.

Korttelikylän sauna

Sauna

Yhteisessä korttelisaunassa voi löylytellä useampana päivänä viikossa lenkkisaunavuoroilla. Saunavuorot on jaettu miesten ja naisten vuoroihin sekä unisex-vuoroihin. Yksityisen saunavuoron voi varata D-talossa sijaitsevasta saunasta.

Ajankohtaista

Opinkivi-rakennus Seminaarinmäellä puiden ympäröimänä, Ruusupuiston puolelta katsottuna

JYYn ja Soihdun hiili- ja luontojalanjälki selvitetty yhteistyössä Jyväskylän yliopiston Resurssiviisausyhteisö JYU.Wisdomin kanssa

, / 23.3.2023

JYY on aloittanut työn ilmastovaikutustensa vähentämiseksi jo aiemmin hiilijalanjäljen laskennalla, ja nyt valmistunut raportti kuvaa vaikutukset ilmaston lisäksi luonnon monimuotoisuudelle. Näkökulma toiminnan vaikutusten tarkasteluun on siis selvästi aiempaa laajempi. Pyrkimys on tarkastella toimintaa jatkossa kokonaisuutena.

Viljelylaatikot varattavissa 28.3. alkaen

, , , , / 21.3.2023

Keväisin Kortepohjan ylioppilaskylässä ja Soihtu Vehkakujalla asukkaat saavat varata viljelylaatikoita sekä -palstoja maksutta omaan käyttöön. Ylioppilaskylässä on yhteensä 20 viljelylaatikkoa (RS-talojen sisäpihalla) ja Vehkakujalla 6...

Soihtu - Asukasinfo - Tenant information

Maaliskuun asukasinfo

, / 13.3.2023

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen kerran...