Korttelikylän yhteistilat

Soihtu Korttelikylän asukkailla vuokraan sisältyy Korttelikylän modernit ja viihtyisät yhteistilat. B-talon pohjakerroksessa sijaitsevat yhteistilat pitävät sisällään viihtyisän opiskelutilan kokoushuoneineen, yhteisökeittiöllä ja hyvinvointinurkkauksella varustetun oleskelutilan, leffahuoneen sekä tilavan saunan, jossa Korttelikylän asukkaat voivat löylytellä yleisillä saunavuoroilla useampana päivänä viikossa.

Suurin osa yhteistiloista on Soihtu Korttelikylän asukkaiden vapaassa käytössä päivittäin klo 7-23 ilman ennakkovarauksia. Soihdun ja Koasin asukastoimikunnat ovat luoneet Opiskelutilan kokoustilalle sekä leffahuoneelle omat varauskalenterit, joiden kautta varaaminen onnistuu helposti. Katso ohjeet oheisen linkin kautta.

Korttelikylän opiskelutila

Opiskelutila

Opiskelutilasta löydät useita työpisteitä rauhalliseen työskentelyyyn. Tilassa ei ole valmista laitteistoa, vaan asukkaalla tulee olla omat laitteet mukana. Opiskelutilan yhteydessä on kokoustila, jota voi hyödyntää kokouksiin ja ryhmätöihin. Kokoustilassa on näyttö ja äänentoisto.

Korttelikylän olotila

Olotila

Olotila on hyvän olon tila, jossa on helppo kohdata naapureita! Yhteisestä olohuoneesta löydät yhteisökeittiön, oleskelutilaa sekä hyvinvointinurkkauksen, jossa on hyvä levähtää esimerkiksi opiskelun lomassa. Tilassa on myös suuri näyttö ja äänentoisto.

Sohvaryhmä leffatilassa

Leffatila

Leffatila on viihtyisä, kaikkien asukkaiden vapaassa käytössä oleva huone, joka soveltuu erinomaisesti yhteisiin leffailtoihin ja muihin illanviettoihin. Tilaa voi varata omaan käyttöön asukastoimikuntien varauskalenterin kautta, ohjeet löydät yltä.

Korttelikylän sauna

Sauna

Yhteisessä korttelisaunassa voi löylytellä useampana päivänä viikossa lenkkisaunavuoroilla. Saunavuorot on jaettu miesten ja naisten vuoroihin sekä unisex-vuoroihin. Yksityisen saunavuoron voi varata D-talossa sijaitsevasta saunasta.

Kuvia Korttelikylän yhteistiloista

Klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana.

Ajankohtaista

Artikkelikuva Opiskelija-asuntojen kysyntä ylittää tällä hetkellä tarjonnan

Opiskelija-asuntojen kysyntä ylittää tällä hetkellä tarjonnan

, / 27.9.2023

Tänä syksynä Soihdun opiskelija-asuntojen kysyntä on ylittänyt tarjonnan reilusti. Soihdun asuntoja vuokrataan ensisijaisesti opiskelijoille ja näistä asunnoista osa on valtion tukemia vuokra-asuntoja (ns. ARA-asuntoja), joiden...

Häiriötilanne puhelinpalvelussa

, / 26.9.2023

Soihtu Asumisen puhelinpalvelun vaihteessa on häiriö, jonka vuoksi puhelut eivät tällä hetkellä ohjaudu oikein. Selvitämme tilannetta parhaillaan. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse, mikäli et tavoita meitä puhelimitse....

Havainnekuva Kartanonkujan varrelle sijoittuvasta kerrostalosta

Soihdun uudisrakennushankkeella Kortepohjan ylioppilaskylässä myönteiset näkymät

, , , / 31.8.2023

Soihtu tavoittelee Kortepohjan ylioppilaskylään uudisrakennusta palvelemaan mm. opiskelijaperheitä. Uudisrakennus sijoittuu Kartanonkujan varteen, Q- ja E-talojen väliin. Edellyttäen, että Soihdun uudiskohde saa rakennusluvan Jyväskylän kaupungilta ja aloitusluvan Aralta, voidaan rakentaminen aloittaa loppusyksystä 2023.