Korttelikylän yhteistilat

Soihtu Korttelikylän asukkailla vuokraan sisältyy Korttelikylän modernit ja viihtyisät yhteistilat. B-talon pohjakerroksessa sijaitsevat yhteistilat pitävät sisällään viihtyisän opiskelutilan kokoushuoneineen, yhteisökeittiöllä ja hyvinvointinurkkauksella varustetun oleskelutilan, leffahuoneen sekä tilavan saunan, jossa Korttelikylän asukkaat voivat löylytellä yleisillä saunavuoroilla useampana päivänä viikossa.

Suurin osa yhteistiloista on Soihtu Korttelikylän asukkaiden vapaassa käytössä päivittäin klo 7-23 ilman ennakkovarauksia. Soihdun ja Koasin asukastoimikunnat ovat luoneet Opiskelutilan kokoustilalle sekä leffahuoneelle omat varauskalenterit, joiden kautta varaaminen onnistuu helposti. Katso ohjeet oheisen linkin kautta.

Korttelikylän opiskelutila

Opiskelutila

Opiskelutilasta löydät useita työpisteitä rauhalliseen työskentelyyyn. Tilassa ei ole valmista laitteistoa, vaan asukkaalla tulee olla omat laitteet mukana. Opiskelutilan yhteydessä on kokoustila, jota voi hyödyntää kokouksiin ja ryhmätöihin. Kokoustilassa on näyttö ja äänentoisto.

Korttelikylän olotila

Olotila

Olotila on hyvän olon tila, jossa on helppo kohdata naapureita! Yhteisestä olohuoneesta löydät yhteisökeittiön, oleskelutilaa sekä hyvinvointinurkkauksen, jossa on hyvä levähtää esimerkiksi opiskelun lomassa. Tilassa on myös suuri näyttö ja äänentoisto.

Sohvaryhmä leffatilassa

Leffatila

Leffatila on viihtyisä, kaikkien asukkaiden vapaassa käytössä oleva huone, joka soveltuu erinomaisesti yhteisiin leffailtoihin ja muihin illanviettoihin. Tilaa voi varata omaan käyttöön asukastoimikuntien varauskalenterin kautta, ohjeet löydät yltä.

Korttelikylän sauna

Sauna

Yhteisessä korttelisaunassa voi löylytellä useampana päivänä viikossa lenkkisaunavuoroilla. Saunavuorot on jaettu miesten ja naisten vuoroihin sekä unisex-vuoroihin. Yksityisen saunavuoron voi varata D-talossa sijaitsevasta saunasta.

Kuvia Korttelikylän yhteistiloista

Klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana.

Ajankohtaista

Haemme kesätyöntekijää

Haemme kesätyöntekijää!

, , / 15.2.2024

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja ymmärrät asiakaskokemuksen tärkeyden? Sujuuko asiakaspalvelu sinulta luontevasti, myös tiukoissa tilanteissa? Haluatko osaksi reipasta ja ammattitaitoista Soihtu Asumisen tiimiä? Tule Soihdulle...

Asukasinfon artikkelikuva

Helmikuun asukasinfo

, / 12.2.2024

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje Soihdun asuinkohteiden ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille ilmoittamaan...

Viljelylaatikot varattavissa 19.2. alkaen

, , , , / 8.2.2024

Kortepohjan ylioppilaskylässä ja Soihtu Vehkakujalla asukkaat saavat varata kesäksi viljelylaatikoita sekä -palstoja. Ylioppilaskylässä on yhteensä 20 viljelylaatikkoa (RS-talojen sisäpihalla) ja Vehkakujalla 6 kappaletta (C-talon...