Korttelikylän yhteistilat

Soihtu Korttelikylän asukkailla vuokraan sisältyy Korttelikylän modernit ja viihtyisät yhteistilat. B-talon pohjakerroksessa sijaitsevat yhteistilat pitävät sisällään viihtyisän opiskelutilan kokoushuoneineen, yhteisökeittiöllä ja hyvinvointinurkkauksella varustetun oleskelutilan, leffahuoneen sekä tilavan saunan, jossa Korttelikylän asukkaat voivat löylytellä yleisillä saunavuoroilla useampana päivänä viikossa.

Suurin osa yhteistiloista on Soihtu Korttelikylän asukkaiden vapaassa käytössä päivittäin klo 7-23 ilman ennakkovarauksia. Soihdun ja Koasin asukastoimikunnat ovat luoneet Opiskelutilan kokoustilalle sekä leffahuoneelle omat varauskalenterit, joiden kautta varaaminen onnistuu helposti. Katso ohjeet oheisen linkin kautta.

Korttelikylän opiskelutila

Opiskelutila

Opiskelutilasta löydät useita työpisteitä rauhalliseen työskentelyyyn. Tilassa ei ole valmista laitteistoa, vaan asukkaalla tulee olla omat laitteet mukana. Opiskelutilan yhteydessä on kokoustila, jota voi hyödyntää kokouksiin ja ryhmätöihin. Kokoustilassa on näyttö ja äänentoisto.

Korttelikylän olotila

Olotila

Olotila on hyvän olon tila, jossa on helppo kohdata naapureita! Yhteisestä olohuoneesta löydät yhteisökeittiön, oleskelutilaa sekä hyvinvointinurkkauksen, jossa on hyvä levähtää esimerkiksi opiskelun lomassa. Tilassa on myös suuri näyttö ja äänentoisto.

Sohvaryhmä leffatilassa

Leffatila

Leffatila on viihtyisä, kaikkien asukkaiden vapaassa käytössä oleva huone, joka soveltuu erinomaisesti yhteisiin leffailtoihin ja muihin illanviettoihin. Tilaa voi varata omaan käyttöön asukastoimikuntien varauskalenterin kautta, ohjeet löydät yltä.

Sauna

Yhteisessä korttelisaunassa voi löylytellä useampana päivänä viikossa lenkkisaunavuoroilla. Saunavuorot on jaettu miesten ja naisten vuoroihin sekä unisex-vuoroihin. Yksityisen saunavuoron voi varata D-talossa sijaitsevasta saunasta.

Kuntohuone

Soihtu Korttelikylän asukkaille tarkoitettu kuntoilutila D-talossa. Tila on käytössä päivittäin klo 7-23, sitä ei tarvitse varata erikseen. Luethan huolellisesti tilan käyttösäännöt, jotka on laadittu yhdessä Soihtu Korttelikylän asukastoimikunnan kanssa.

Kuvia Korttelikylän yhteistiloista

Klikkaamalla kuvaa näet sen suurempana.

Ajankohtaista

Henkilöstömuutoksia Soihdulla – yhteisömanagerin työtehtäviä hoitaa jatkossa asumiskoordinaattori

, , , / 10.6.2024

Soihdulla on nimitetty työntekijöitä uusiin työtehtäviin kesäkuusta alkaen. Jatkossa yhteisömanagerin vastaavia työtehtäviä hoitaa asumiskoordinaattori Anni Pajari. Hän vastaa kesäkuusta alkaen Soihtu Asumisen asukasvalinnasta,...

Opiskelija soluasunnon huoneessa, istuu tuolilla kannettava tietokone sylissään ja hymyilee kameralle.

Asukastyytyväisyyden eteen tehdään päivittäin työtä

, / 27.5.2024

Soihdun voimassa olevan strategian (2023-2027) myötä asiakastyytyväisyys on noussut Soihtu Asumisen tärkeimmäksi mittariksi asuntojen käyttöasteen rinnalle. Haluamme, että opiskelijat viihtyvät asunnoissamme ja asuintalojen yhteisissä...

Soihtu Korttelikylän opiskelija-asunnon keittiö

Vinkit opiskelija-asunnon hakuun

, / 24.5.2024

Kesän tullen useat tulevat opiskelijat saavat tiedon uudesta opiskelupaikastaan ja sen myötä ajankohtaiseksi tulee myös opiskelija-asunnon hakeminen. Soihtu saa kesäkuukausien aikana opiskelija-asuntoihin useita satoja hakemuksia kuukausittain....