Soihtu hakee palveluneuvojaa

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja ymmärrät asiakaskokemuksen tärkeyden? Sujuuko asiakaspalvelu sinulta luontevasti, myös tiukoissa tilanteissa? Haluatko osaksi reipasta ja ammattitaitoista Soihtu Asumisen tiimiä? Tule Soihdulle töihin!

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta hakee Soihtu Asumisen tiimiin palveluneuvojaa 1.10.2023 alkaen vakituiseen työsuhteeseen.

Palveluneuvoja työskentelee Soihtu Asumisen tiimissä. Palveluneuvojalta odotetaan reipasta ja luontevaa otetta asiakaspalveluun, tiimityöskentely- ja organisointitaitoja sekä valmiuksia ja kiinnostusta toiminnan kehittämiseen. Palveluneuvojan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi mm. vuokrasopimusten hallinta, asukasviestintä ja toimiston yleiset työtehtävät. Asiakaspalvelu tapahtuu kahdella palvelupisteellämme: Savelassa Soihdun toimitiloissa ja Kortepohjan ylioppilaskylässä Rentukka-talossa.

Etsimme innostavaa, kielitaitoista ja oma-aloitteista asiakaspalvelijaa. Arvostamme positiivista, aktiivista ja palveluhenkistä asennetta sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Asuinhuoneiston vuokraustoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Työ on välillä hektistä, joten omaathan taidot toimia myös tiukoissa aikatauluissa, muuttuvien tilanteiden keskellä.

Soihtu on Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYYn omistama liiketoimintakokonaisuus. Soihtu Asuminen vastaa JYYn vuokra-asumisesta kolmessa kohteessa Jyväskylässä. Soihdun asuinkohteet sijaitsevat Kortepohjassa, Mäki-Matissa ja Savelassa. Asuntoja vuokrataan ensisijaisesti opiskelijoille.

Edellytämme:

Eduksi katsomme:

Soihtu huolehtii työntekijöistään hyvillä työterveyshuollon palveluilla ja muilla työpaikkaeduilla. Työntekijöidemme käytössä on mm. kuntosali ja vuosittainen liikunta- ja kulttuurietu. Tarjoamme ammattitaitoisen työyhteisön tuen, kannustavan työympäristön ja mahdollisuuden kehittymiseen. Tehtävän palkkaus määräytyy ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaan, palkkaluokka II (2120,00 €, lisäksi mahdolliset koulutus- ja kokemuslisät).

Lisätietoja:

Soihtu Asumisen palvelupäällikkö Jenni Kirkkomäki, +358 50 437 2639 (yhteydenotot mieluiten ke ja to klo 12-15.30)

Hakuaika: 8.-20.8.2023. Haastattelut järjestetään viikon 34 aikana. Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden hakemuksessaan ilmoittamaan suosittelijaan.

Toimita hakemus alla olevan Lähetä hakemus Soihdulle -lomakkeen kautta (hakuaika on päättynyt).

This position requires fluency in Finnish, therefore the application notice is posted only in Finnish.

Palveluneuvojaksi Soihdulle

Tehtävänimike: Palveluneuvoja
Työnantaja: Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta, JYY
Toimipiste: Soihtu Asuminen
Työaika: Kokoaikainen työ
Työsuhde: Vakituinen, 4 kk koeaika
Työsuhde alkaa: 1.10.2023
Palkka: 2120,00 € (ylioppilaskuntien TES, palkkaluokka II)
Hakuaika: 8.-20.8.2023
Haastattelut: Viikon 34 aikana

Ajankohtaista

Havainnekuva Kartanonkujan varrelle sijoittuvasta kerrostalosta

Soihdun uudisrakennushankkeella Kortepohjan ylioppilaskylässä myönteiset näkymät

, , , / 31.8.2023

Soihtu tavoittelee Kortepohjan ylioppilaskylään uudisrakennusta palvelemaan mm. opiskelijaperheitä. Uudisrakennus sijoittuu Kartanonkujan varteen, Q- ja E-talojen väliin. Edellyttäen, että Soihdun uudiskohde saa rakennusluvan Jyväskylän kaupungilta ja aloitusluvan Aralta, voidaan rakentaminen aloittaa loppusyksystä 2023.

Soihtu - Asukasinfo - Tenant information

Elokuun asukasinfo

, / 14.8.2023

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje Soihdun asuinkohteiden ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille ilmoittamaan...

Makuuhuone, jossa vaatekaappi, kirjoituspöytä, tuoli ja sänky.

Syksyn asunnot vuokrattu

, , , , / 10.8.2023

Syyskuun alkuun vapautuvat asunnot on nyt tarjottu hakijoillemme. Myöhemmin syksyllä vapautuvia asuntoja ja soluhuoneita tarjoamme asuntohakemuksen lähettäneille sitä mukaan, kun asuntoja vapautuu.