Soihtu hakee palveluneuvojaa

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja ymmärrät asiakaskokemuksen tärkeyden? Sujuuko asiakaspalvelu sinulta luontevasti, myös tiukoissa tilanteissa? Haluatko osaksi reipasta ja ammattitaitoista Soihtu Asumisen tiimiä? Tule Soihdulle töihin!

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta hakee Soihtu Asumisen tiimiin palveluneuvojaa 1.10.2023 alkaen vakituiseen työsuhteeseen.

Palveluneuvoja työskentelee Soihtu Asumisen tiimissä. Palveluneuvojalta odotetaan reipasta ja luontevaa otetta asiakaspalveluun, tiimityöskentely- ja organisointitaitoja sekä valmiuksia ja kiinnostusta toiminnan kehittämiseen. Palveluneuvojan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi mm. vuokrasopimusten hallinta, asukasviestintä ja toimiston yleiset työtehtävät. Asiakaspalvelu tapahtuu kahdella palvelupisteellämme: Savelassa Soihdun toimitiloissa ja Kortepohjan ylioppilaskylässä Rentukka-talossa.

Etsimme innostavaa, kielitaitoista ja oma-aloitteista asiakaspalvelijaa. Arvostamme positiivista, aktiivista ja palveluhenkistä asennetta sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Asuinhuoneiston vuokraustoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Työ on välillä hektistä, joten omaathan taidot toimia myös tiukoissa aikatauluissa, muuttuvien tilanteiden keskellä.

Soihtu on Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYYn omistama liiketoimintakokonaisuus. Soihtu Asuminen vastaa JYYn vuokra-asumisesta kolmessa kohteessa Jyväskylässä. Soihdun asuinkohteet sijaitsevat Kortepohjassa, Mäki-Matissa ja Savelassa. Asuntoja vuokrataan ensisijaisesti opiskelijoille.

Edellytämme:

Eduksi katsomme:

Soihtu huolehtii työntekijöistään hyvillä työterveyshuollon palveluilla ja muilla työpaikkaeduilla. Työntekijöidemme käytössä on mm. kuntosali ja vuosittainen liikunta- ja kulttuurietu. Tarjoamme ammattitaitoisen työyhteisön tuen, kannustavan työympäristön ja mahdollisuuden kehittymiseen. Tehtävän palkkaus määräytyy ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaan, palkkaluokka II (2120,00 €, lisäksi mahdolliset koulutus- ja kokemuslisät).

Lisätietoja:

Soihtu Asumisen palvelupäällikkö Jenni Kirkkomäki, +358 50 437 2639 (yhteydenotot mieluiten ke ja to klo 12-15.30)

Hakuaika: 8.-20.8.2023. Haastattelut järjestetään viikon 34 aikana. Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden hakemuksessaan ilmoittamaan suosittelijaan.

Toimita hakemus alla olevan Lähetä hakemus Soihdulle -lomakkeen kautta (hakuaika on päättynyt).

This position requires fluency in Finnish, therefore the application notice is posted only in Finnish.

Palveluneuvojaksi Soihdulle

Tehtävänimike: Palveluneuvoja
Työnantaja: Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta, JYY
Toimipiste: Soihtu Asuminen
Työaika: Kokoaikainen työ
Työsuhde: Vakituinen, 4 kk koeaika
Työsuhde alkaa: 1.10.2023
Palkka: 2120,00 € (ylioppilaskuntien TES, palkkaluokka II)
Hakuaika: 8.-20.8.2023
Haastattelut: Viikon 34 aikana

Ajankohtaista

Henkilöstömuutoksia Soihdulla – yhteisömanagerin työtehtäviä hoitaa jatkossa asumiskoordinaattori

, , , / 10.6.2024

Soihdulla on nimitetty työntekijöitä uusiin työtehtäviin kesäkuusta alkaen. Jatkossa yhteisömanagerin vastaavia työtehtäviä hoitaa asumiskoordinaattori Anni Pajari. Hän vastaa kesäkuusta alkaen Soihtu Asumisen asukasvalinnasta,...

Opiskelija soluasunnon huoneessa, istuu tuolilla kannettava tietokone sylissään ja hymyilee kameralle.

Asukastyytyväisyyden eteen tehdään päivittäin työtä

, / 27.5.2024

Soihdun voimassa olevan strategian (2023-2027) myötä asiakastyytyväisyys on noussut Soihtu Asumisen tärkeimmäksi mittariksi asuntojen käyttöasteen rinnalle. Haluamme, että opiskelijat viihtyvät asunnoissamme ja asuintalojen yhteisissä...

Soihtu Korttelikylän opiskelija-asunnon keittiö

Vinkit opiskelija-asunnon hakuun

, / 24.5.2024

Kesän tullen useat tulevat opiskelijat saavat tiedon uudesta opiskelupaikastaan ja sen myötä ajankohtaiseksi tulee myös opiskelija-asunnon hakeminen. Soihtu saa kesäkuukausien aikana opiskelija-asuntoihin useita satoja hakemuksia kuukausittain....