Muuttamassa Soihdun asuntoon?

Soihdun asuntoihin on syksyksi muuttamassa paljon uusia opiskelijoita. Kun muutto lähestyy, saattaa tuntua siltä, että hoidettavia asioita on valtava määrä. Tässä Soihdun asuntoon muuttavalle avuksi lista tärkeimmistä asioista.

AVAIMET
Kun muuttosi on ajankohtainen, avaimet asuntoosi ovat noudettavissa vuokrasopimuksen voimassaoloajan ensimmäisenä arkipäivänä klo 12.00 jälkeen. Huomioithan muuttoa suunnitellessasi palvelupisteen aukioloajat ja sen, että palvelupiste ei ole avoinna joka päivä. Suosittelemme sopimaan avaimen noutamisen avainautomaatistamme. Lisätietoa avainautomaatin käytöstä ohjepankistamme.

SÄHKÖ JA VESI
Soihdun asukkaana sähkömaksu sisältyy asuntosi vuokraan. Sinun ei siis tarvitse solmia sähkösopimusta sähköyhtiön kanssa muuttaessasi Soihdun asuinkohteisiin. Kortepohjan ylioppilaskylän sekä Soihtu Vehkakujan asukkailla asunnon sähkökustannusten lisäksi vesikustannukset kuuluvat vuokraan. Soihtu Korttelikylän asukkailta laskutetaan vesi kulutuksen mukaisesti. Soihtu Korttelikylässä vuokran yhteydessä peritään vesiennakkoa, joka tasataan neljän kuukauden välein vastaamaan vesimittarin osoittamaa huoneiston todellista kulutusta.

KOTIVAKUUTUS
Muista ottaa kotivakuutus, sillä turvaat kotisi ja tavarasi yllättäviltä vahingoilta.

LAAJAKAISTAYHTEYS
Asuntosi vuokraan sisältyy Soihdun laajakaistayhteys (1 Gbit/s), joka tarjoaa nopean yhteyden Internetiin ja kaikkiin yliopistoverkon palveluihin. Soihdun laajakaistaverkkoon liitytään käyttäen jokaisessa Soihdun asunnon huoneessa olevaa liitäntärasiaa. Soihdun laajakaistaverkko on osa Jyväskylän yliopiston verkkoa. Löydät tarkempaa tietoa laajakaistayhteydestä ohjepankistamme.

VUOKRA
Vuokra on maksettava kunkin kuukauden 6. päivään mennessä. Muista käyttää oikeaa viitenumeroa, jotta vuokrasi kirjautuu oikein.

HUONEISTOKORTTI
Jokainen asukas saa asuntoon muuttaessaan sähköiset tunnukset huoneistokortin täyttöön. Muista täyttää huoneistokortti ensimmäisen asuinkuukauden aikana.

MUUTTOILMOITUS
Muuttoilmoitus tulee lain mukaan tehdä (postin ja Digi- ja väestötietoviraston yhteisessä verkkopalvelussa) aina, kun muuttaa pysyvästi asunnosta toiseen. Tee muuttoilmoitus hyvissä ajoissa ennen muuttoa, jotta tietosi pysyvät ajan tasalla.

Olemme iloisia, että valitsit Soihdun asunnon – toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi uuteen asuntoosi.

Soihtu  JYY pesula Kortepohja - Kuva Anssi Kumpula
Sohvaryhmä leffatilassa

Soihdun asunnossa asuessasi vuokraasi sisältyy paljon muutakin kuin katto ja seinät. Tutustu vuokraan sisältyviin palveluihin sekä maksullisiin asukasetuihin. Huomioithan, että palvelut vaihtelevat hieman asuinkohteittain.

Ajankohtaista

Kaverukset parvekkeella

Elokuun asunnot tarjottu

, , , , / 11.7.2024

Kaikki elokuun alkuun vapautuvat asunnot ovat nyt tarjottuna ja suurimpaan osaan on jo solmittu vuokrasopimus. Yksittäisiä asuntoja tai soluhuoneita saattaa vielä vapautua elokuun alkuun, jos joku asuntotarjouksen saajista ei hyväksy saamansa tarjousta.

Kuvan etualalla henkilö asettelee valoja seinällä olevan peilin ympärille ja taustalla toinen henkilö asettelee verhoja seisoen sängyllä.

Solussa asuva, valmistaudu kämppiksen muuttoon

, / 9.7.2024

Ylioppilaskylään, kuten muidenkin kohteiden vapaisiin asuntoihin, muuttaa kesän ja alkusyksyn aikana uusia opiskelijoita. Jotta uuden asukkaan olisi mukava muuttaa Kortepohjaan ja uuteen soluasuntoon, huolehdithan, että asunnon yhteiset tilat...

Kaksi opiskelijaa tekemässä muuttoa.

Kuinka varautua muuttoon?

, / 5.7.2024

Soihdun opiskelija-asunnoissa muuttoja tapahtuu vuosittain yli 1200, joten me jos ketkä tiedämme, että uuteen asuntoon muuttaminen on usein stressaavaa ja vaatii hieman suunnittelua. Näillä vinkeillä muuttaminen sujuu helpommin ja vältyt...