Muuttamassa Soihdun asuntoon?

Soihdun asuntoihin on syksyksi muuttamassa paljon uusia opiskelijoita. Kun muutto lähestyy, saattaa tuntua siltä, että hoidettavia asioita on valtava määrä. Tässä Soihdun asuntoon muuttavalle avuksi lista tärkeimmistä asioista.

AVAIMET
Kun muuttosi on ajankohtainen, avaimet asuntoosi ovat noudettavissa vuokrasopimuksen voimassaoloajan ensimmäisenä arkipäivänä klo 12.00 jälkeen. Huomioithan muuttoa suunnitellessasi palvelupisteen aukioloajat ja sen, että palvelupiste ei ole avoinna joka päivä. Suosittelemme sopimaan avaimen noutamisen avainautomaatistamme. Lisätietoa avainautomaatin käytöstä ohjepankistamme.

SÄHKÖ JA VESI
Soihdun asukkaana sähkömaksu sisältyy asuntosi vuokraan. Sinun ei siis tarvitse solmia sähkösopimusta sähköyhtiön kanssa muuttaessasi Soihdun asuinkohteisiin. Kortepohjan ylioppilaskylän sekä Soihtu Vehkakujan asukkailla asunnon sähkökustannusten lisäksi vesikustannukset kuuluvat vuokraan. Soihtu Korttelikylän asukkailta laskutetaan vesi kulutuksen mukaisesti. Soihtu Korttelikylässä vuokran yhteydessä peritään vesiennakkoa, joka tasataan neljän kuukauden välein vastaamaan vesimittarin osoittamaa huoneiston todellista kulutusta.

KOTIVAKUUTUS
Muista ottaa kotivakuutus, sillä turvaat kotisi ja tavarasi yllättäviltä vahingoilta.

LAAJAKAISTAYHTEYS
Asuntosi vuokraan sisältyy Soihdun laajakaistayhteys (1 Gbit/s), joka tarjoaa nopean yhteyden Internetiin ja kaikkiin yliopistoverkon palveluihin. Soihdun laajakaistaverkkoon liitytään käyttäen jokaisessa Soihdun asunnon huoneessa olevaa liitäntärasiaa. Soihdun laajakaistaverkko on osa Jyväskylän yliopiston verkkoa. Löydät tarkempaa tietoa laajakaistayhteydestä ohjepankistamme.

VUOKRA
Vuokra on maksettava kunkin kuukauden 6. päivään mennessä. Muista käyttää oikeaa viitenumeroa, jotta vuokrasi kirjautuu oikein.

HUONEISTOKORTTI
Jokainen asukas saa asuntoon muuttaessaan sähköiset tunnukset huoneistokortin täyttöön. Muista täyttää huoneistokortti ensimmäisen asuinkuukauden aikana.

MUUTTOILMOITUS
Muuttoilmoitus tulee lain mukaan tehdä (postin ja Digi- ja väestötietoviraston yhteisessä verkkopalvelussa) aina, kun muuttaa pysyvästi asunnosta toiseen. Tee muuttoilmoitus hyvissä ajoissa ennen muuttoa, jotta tietosi pysyvät ajan tasalla.

Olemme iloisia, että valitsit Soihdun asunnon – toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi uuteen asuntoosi.

Soihtu  JYY pesula Kortepohja - Kuva Anssi Kumpula
Sohvaryhmä leffatilassa

Soihdun asunnossa asuessasi vuokraasi sisältyy paljon muutakin kuin katto ja seinät. Tutustu vuokraan sisältyviin palveluihin sekä maksullisiin asukasetuihin. Huomioithan, että palvelut vaihtelevat hieman asuinkohteittain.

Ajankohtaista

Havainnekuva Kartanonkujan varrelle sijoittuvasta kerrostalosta

Soihdun uudisrakennushankkeella Kortepohjan ylioppilaskylässä myönteiset näkymät

, , , / 31.8.2023

Soihtu tavoittelee Kortepohjan ylioppilaskylään uudisrakennusta palvelemaan mm. opiskelijaperheitä. Uudisrakennus sijoittuu Kartanonkujan varteen, Q- ja E-talojen väliin. Edellyttäen, että Soihdun uudiskohde saa rakennusluvan Jyväskylän kaupungilta ja aloitusluvan Aralta, voidaan rakentaminen aloittaa loppusyksystä 2023.

Soihtu - Asukasinfo - Tenant information

Elokuun asukasinfo

, / 14.8.2023

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje Soihdun asuinkohteiden ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille ilmoittamaan...

Makuuhuone, jossa vaatekaappi, kirjoituspöytä, tuoli ja sänky.

Syksyn asunnot vuokrattu

, , , , / 10.8.2023

Syyskuun alkuun vapautuvat asunnot on nyt tarjottu hakijoillemme. Myöhemmin syksyllä vapautuvia asuntoja ja soluhuoneita tarjoamme asuntohakemuksen lähettäneille sitä mukaan, kun asuntoja vapautuu.