Syksyn asunnot vuokrattu

Syyskuun alkuun vapautuvat asunnot on nyt tarjottu hakijoillemme. Soihdulla on Jyväskylässä kolme asuinkohdetta: Kortepohjan ylioppilaskylä, Soihtu Korttelikylä ja Vehkakuja.

Myöhemmin syksyllä vapautuvia asuntoja ja soluhuoneita tarjoamme asuntohakemuksen lähettäneille sitä mukaan, kun asuntoja vapautuu. Soihdulla vapautuu asuntoja ja soluhuoneita ympäri vuoden. Huomioithan hakijana, että erillistä asuntojonoa ei ole, vaan opiskelija-asuntoja tarjotaan tarveharkinnan mukaan.

Asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta kerrallaan. Jos haluat pitää hakemuksesi voimassa, muistathan uusia sen. Saat viikkoa ennen hakemuksen vanhenemista sähköpostiisi muistutuksen hakemuksen voimassaolon päättymisen lähestymisestä. Hakemuksen voi uusia Soihdun hakemuspalvelun kautta. Hakemuspalvelussa voit myös muokata tai poistaa hakemuksen. Muistathan päivittää hakemuksesi tiedot oikeiksi, jos tietoihisi tulee muutoksia (esim. sähköposti tai osoite vaihtuu).

Lisätietoa hakemuspalvelusta luettavissa Hakuohje-sivulta.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelija puhelimessa.

Uudistuksia Soihdun palveluihin

, , , , / 24.7.2024

Soihtu haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman sujuvan asiakaspalvelukokemuksen. Asumisen palvelupisteelle voi varata syyskuusta alkaen henkilökohtaisen palveluajan sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Kun muutat pois, palauta avaimet ohjeiden mukaisesti – näin seuraavakin pääsee muuttamaan ajallaan

, , , , / 23.7.2024

Ohjeistamme poismuuttajaa palauttamaan avaimet ajallaan, jotta uuden asukkaan muutto sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Korvaushinnastoon on lisätty veloitukset koskien virheellisiä tai myöhästyneitä avainpalautuksia.

Kaverukset parvekkeella

Elokuun asunnot tarjottu

, , , , / 11.7.2024

Kaikki elokuun alkuun vapautuvat asunnot ovat nyt tarjottuna ja suurimpaan osaan on jo solmittu vuokrasopimus. Yksittäisiä asuntoja tai soluhuoneita saattaa vielä vapautua elokuun alkuun, jos joku asuntotarjouksen saajista ei hyväksy saamansa tarjousta.