Syksyn asunnot vuokrattu

Syyskuun alkuun vapautuvat asunnot on nyt tarjottu hakijoillemme. Soihdulla on Jyväskylässä kolme asuinkohdetta: Kortepohjan ylioppilaskylä, Soihtu Korttelikylä ja Vehkakuja.

Myöhemmin syksyllä vapautuvia asuntoja ja soluhuoneita tarjoamme asuntohakemuksen lähettäneille sitä mukaan, kun asuntoja vapautuu. Soihdulla vapautuu asuntoja ja soluhuoneita ympäri vuoden. Huomioithan hakijana, että erillistä asuntojonoa ei ole, vaan opiskelija-asuntoja tarjotaan tarveharkinnan mukaan.

Asuntohakemus on voimassa kolme kuukautta kerrallaan. Jos haluat pitää hakemuksesi voimassa, muistathan uusia sen. Saat viikkoa ennen hakemuksen vanhenemista sähköpostiisi muistutuksen hakemuksen voimassaolon päättymisen lähestymisestä. Hakemuksen voi uusia Soihdun hakemuspalvelun kautta. Hakemuspalvelussa voit myös muokata tai poistaa hakemuksen. Muistathan päivittää hakemuksesi tiedot oikeiksi, jos tietoihisi tulee muutoksia (esim. sähköposti tai osoite vaihtuu).

Lisätietoa hakemuspalvelusta luettavissa Hakuohje-sivulta.

Ajankohtaista

Havainnekuva Kartanonkujan varrelle sijoittuvasta kerrostalosta

Soihdun uudisrakennushankkeella Kortepohjan ylioppilaskylässä myönteiset näkymät

, , , / 31.8.2023

Soihtu tavoittelee Kortepohjan ylioppilaskylään uudisrakennusta palvelemaan mm. opiskelijaperheitä. Uudisrakennus sijoittuu Kartanonkujan varteen, Q- ja E-talojen väliin. Edellyttäen, että Soihdun uudiskohde saa rakennusluvan Jyväskylän kaupungilta ja aloitusluvan Aralta, voidaan rakentaminen aloittaa loppusyksystä 2023.

Soihtu - Asukasinfo - Tenant information

Elokuun asukasinfo

, / 14.8.2023

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje Soihdun asuinkohteiden ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille ilmoittamaan...

Makuuhuone, jossa vaatekaappi, kirjoituspöytä, tuoli ja sänky.

Syksyn asunnot vuokrattu

, , , , / 10.8.2023

Syyskuun alkuun vapautuvat asunnot on nyt tarjottu hakijoillemme. Myöhemmin syksyllä vapautuvia asuntoja ja soluhuoneita tarjoamme asuntohakemuksen lähettäneille sitä mukaan, kun asuntoja vapautuu.