Postin jakelu

Postin jakelusta vastaa Posti ja muut lähetyksiä toimittavat yritykset.

Asukkaan vastuulla on tehdä muuttoilmoitus aina muuton yhteydessä, edellisen asukkaan postit eivät siis ole Soihdun vastuulla.

Mikäli et halua postin jakavan mainoksia, voit kiinnittää postilaatikkoosi / -luukkuusi siistin Ei mainoksia -tarran. Kortepohjan ylioppilaskylän E-talossa sekä Korttelikylässä tarrat ovat jo valmiina – jos haluat mainoksia, peitä tarra siististi.

Kortepohjan ylioppilaskylän B-talossa sijaitsee yksityinen Smartpost-automaatti, jota Soihdun asukkaat voivat käyttää isompien pakettien vastaanottamiseen. Huomioithan, että kyseiseen automaattiin toimitetaan vain Postin jakamia lähetyksiä.

Postilaatikko, jossa lukee ei mainoksia

Mitä tehdä, jos saan toisen henkilön postia?

Toisinaan on voinut käydä niin, että edellinen asukas on unohtanut tehdä muuttoilmoituksen ja hänen postiaan voi tulla sinun postilaatikkoosi. Jos saat toisen henkilön nimellä osoitettua postia, toimi seuraavasti:

  • Älä avaa kirjekuorta.
  • Kirjoita kuoren päälle ”Ei asu tässä osoitteessa” tai ”Väärä osoite”.
  • Toimita kirjekuori lähimpään Postiin tai Postin oranssiin postilaatikkoon, joita on useimpien kauppojen yhteydessä.

Ajankohtaista

Artikkelikuva Opiskelija-asuntojen kysyntä ylittää tällä hetkellä tarjonnan

Opiskelija-asuntojen kysyntä ylittää tällä hetkellä tarjonnan

, / 27.9.2023

Tänä syksynä Soihdun opiskelija-asuntojen kysyntä on ylittänyt tarjonnan reilusti. Soihdun asuntoja vuokrataan ensisijaisesti opiskelijoille ja näistä asunnoista osa on valtion tukemia vuokra-asuntoja (ns. ARA-asuntoja), joiden...

Häiriötilanne puhelinpalvelussa

, / 26.9.2023

Soihtu Asumisen puhelinpalvelun vaihteessa on häiriö, jonka vuoksi puhelut eivät tällä hetkellä ohjaudu oikein. Selvitämme tilannetta parhaillaan. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse, mikäli et tavoita meitä puhelimitse....

Havainnekuva Kartanonkujan varrelle sijoittuvasta kerrostalosta

Soihdun uudisrakennushankkeella Kortepohjan ylioppilaskylässä myönteiset näkymät

, , , / 31.8.2023

Soihtu tavoittelee Kortepohjan ylioppilaskylään uudisrakennusta palvelemaan mm. opiskelijaperheitä. Uudisrakennus sijoittuu Kartanonkujan varteen, Q- ja E-talojen väliin. Edellyttäen, että Soihdun uudiskohde saa rakennusluvan Jyväskylän kaupungilta ja aloitusluvan Aralta, voidaan rakentaminen aloittaa loppusyksystä 2023.