Postin jakelu

Postin jakelusta vastaa Posti ja muut lähetyksiä toimittavat yritykset.

Asukkaan vastuulla on tehdä muuttoilmoitus aina muuton yhteydessä, edellisen asukkaan postit eivät siis ole Soihdun vastuulla.

Mikäli et halua postin jakavan mainoksia, voit kiinnittää postilaatikkoosi / -luukkuusi siistin Ei mainoksia -tarran. Kortepohjan ylioppilaskylän E-talossa sekä Korttelikylässä tarrat ovat jo valmiina – jos haluat mainoksia, peitä tarra siististi.

Kortepohjan ylioppilaskylän B-talossa sijaitsee yksityinen Smartpost-automaatti, jota Soihdun asukkaat voivat käyttää isompien pakettien vastaanottamiseen. Huomioithan, että kyseiseen automaattiin toimitetaan vain Postin jakamia lähetyksiä.

Postilaatikko, jossa lukee ei mainoksia

Mitä tehdä, jos saan toisen henkilön postia?

Toisinaan on voinut käydä niin, että edellinen asukas on unohtanut tehdä muuttoilmoituksen ja hänen postiaan voi tulla sinun postilaatikkoosi. Jos saat toisen henkilön nimellä osoitettua postia, toimi seuraavasti:

  • Älä avaa kirjekuorta.
  • Kirjoita kuoren päälle ”Ei asu tässä osoitteessa” tai ”Väärä osoite”.
  • Toimita kirjekuori lähimpään Postiin tai Postin oranssiin postilaatikkoon, joita on useimpien kauppojen yhteydessä.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelija puhelimessa.

Uudistuksia Soihdun palveluihin

, , , , / 24.7.2024

Soihtu haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman sujuvan asiakaspalvelukokemuksen. Asumisen palvelupisteelle voi varata syyskuusta alkaen henkilökohtaisen palveluajan sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Kun muutat pois, palauta avaimet ohjeiden mukaisesti – näin seuraavakin pääsee muuttamaan ajallaan

, , , , / 23.7.2024

Ohjeistamme poismuuttajaa palauttamaan avaimet ajallaan, jotta uuden asukkaan muutto sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Korvaushinnastoon on lisätty veloitukset koskien virheellisiä tai myöhästyneitä avainpalautuksia.

Kaverukset parvekkeella

Elokuun asunnot tarjottu

, , , , / 11.7.2024

Kaikki elokuun alkuun vapautuvat asunnot ovat nyt tarjottuna ja suurimpaan osaan on jo solmittu vuokrasopimus. Yksittäisiä asuntoja tai soluhuoneita saattaa vielä vapautua elokuun alkuun, jos joku asuntotarjouksen saajista ei hyväksy saamansa tarjousta.