Postin jakelu

Postin jakelusta vastaa Posti ja muut lähetyksiä toimittavat yritykset.

Asukkaan vastuulla on tehdä muuttoilmoitus aina muuton yhteydessä, edellisen asukkaan postit eivät siis ole Soihdun vastuulla.

Mikäli et halua postin jakavan mainoksia, voit kiinnittää postilaatikkoosi / -luukkuusi siistin Ei mainoksia -tarran. Kortepohjan ylioppilaskylän E-talossa sekä Korttelikylässä tarrat ovat jo valmiina – jos haluat mainoksia, peitä tarra siististi.

Kortepohjan ylioppilaskylän B-talossa sijaitsee yksityinen Smartpost-automaatti, jota Soihdun asukkaat voivat käyttää isompien pakettien vastaanottamiseen. Huomioithan, että kyseiseen automaattiin toimitetaan vain Postin jakamia lähetyksiä.

Postilaatikko, jossa lukee ei mainoksia

Mitä tehdä, jos saan toisen henkilön postia?

Toisinaan on voinut käydä niin, että edellinen asukas on unohtanut tehdä muuttoilmoituksen ja hänen postiaan voi tulla sinun postilaatikkoosi. Jos saat toisen henkilön nimellä osoitettua postia, toimi seuraavasti:

  • Älä avaa kirjekuorta.
  • Kirjoita kuoren päälle ”Ei asu tässä osoitteessa” tai ”Väärä osoite”.
  • Toimita kirjekuori lähimpään Postiin tai Postin oranssiin postilaatikkoon, joita on useimpien kauppojen yhteydessä.

Ajankohtaista

Viljelylaatikot varattavissa 28.3. alkaen

, , , , / 21.3.2023

Keväisin Kortepohjan ylioppilaskylässä ja Soihtu Vehkakujalla asukkaat saavat varata viljelylaatikoita sekä -palstoja maksutta omaan käyttöön. Ylioppilaskylässä on yhteensä 20 viljelylaatikkoa (RS-talojen sisäpihalla) ja Vehkakujalla 6...

Vuokravalvonta suljettu 17.3.

, / 14.3.2023

Soihtu Vuokravalvonta on suljettu pe 17.3.2023. Olemme tavattavissa seuraavan kerran ma...

Soihtu - Asukasinfo - Tenant information

Maaliskuun asukasinfo

, / 13.3.2023

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen kerran...