Asumisoikeuden tarkistaminen

Kortepohjan ylioppilaskylän talot A-J sekä Q-T ovat opiskelija-asuntokohteita, joiden asukasvalintaa säätelevät ARAn asukasvalintaperusteet. Soihdun ARA-asunnot on tarkoitettu henkilöille, jotka osallistuvat koulutukseen, johon voi saada opintotukilain mukaista opintotukea.

Soihtu tarkistaa säännöllisesti yllä mainittujen asuintalojen asukkaiden asumisoikeuden ja tarvittaessa pyydämme asukkailta lisäselvityksiä. Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan jäsenyyden saamme tietoomme JYYn jäsenrekisteristä. Asumisoikeudesta ja sen tarkistamisesta on määritelty vuokrasopimuksen ehdoissa.

Mikäli olet saanut Soihdulta pyynnön toimittaa selvityksen asumisoikeudestasi, toimithan alla olevien ohjeiden mukaisesti riippuen omasta tilanteestasi. Toimita Soihdulle asumisoikeuteesi liittyvä liite tällä sivulla olevan lomakkeen avulla.

Huom! Syksyllä 2023 asumisoikeus tarkistetaan Kortepohjan ylioppilaskylän taloissa A-E. Tarkistuksen aikana kyseisten asuintalojen vuokrasopimuksiin ei tehdä sopimusmuutoksia asukkaan pyynnöstä, ennen kuin asumisoikeus on tarkistettu ja hyväksytty.