Kuka voi hakea?

Soihdun asuntoja voi hakea kuka tahansa. Asuntoja vuokrataan kuitenkin ensisijaisesti opiskelijoille, joista ensiksi huomioimme Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan jäsenet.

Kortepohjan ylioppilaskylän talot A-J sekä Q-T ovat ARAn opiskelija-asuntokohteita, joiden asukasvalintaa säätelee ARAn asukasvalintaperusteet ja näihin asuntoihin asukasvalinta tehdään tarveharkinnan mukaan. Soihdun ARA-asunnot on tarkoitettu henkilöille, jotka osallistuvat koulutukseen, johon voi saada opintotukilain mukaista opintotukea.

Tällaista koulutusta ovat:

Myös Jyväskylään saapuville vaihto-opiskelijoille voidaan tarjota Soihdun asuntoja.

Huomioithan myös, että kaikki elokuun alusta vapautuvat asunnot ja huoneet varataan vuosittain uusille opiskelijoille, joista ensisijaisena huomioidaan Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan (JYYn) jäsenet. Asukasvalinnat opiskelija-asuntoihin tehdään hakulomakkeella ilmoitettujen tietojen perusteella.

Luottotietojen tarkastaminen

Kaikkien hakijoiden luottotiedot tarkastetaan. Maksuhäiriöt eivät kuitenkaan ole automaattisesti este asunnon saamiselle, vaan niiden vaikutus harkitaan tapauskohtaisesti. Jos sinulla on aiempaa vuokravelkaa JYYlle/Soihdulle, otathan yhteyttä vuokravalvontaamme.

Asumisen erityisratkaisut

Jos tarvitset asumisen eritysratkaisuja (esim. sinulla on toimintaeste tai käytät säännöllisesti apuvälineitä), kysy asumisratkaisuista lisää Soihtu Asumisen asiakaspalvelusta.

Ajankohtaista

Haemme kesätyöntekijää

Haemme kesätyöntekijää!

, , / 15.2.2024

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja ymmärrät asiakaskokemuksen tärkeyden? Sujuuko asiakaspalvelu sinulta luontevasti, myös tiukoissa tilanteissa? Haluatko osaksi reipasta ja ammattitaitoista Soihtu Asumisen tiimiä? Tule Soihdulle...

Asukasinfon artikkelikuva

Helmikuun asukasinfo

, / 12.2.2024

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje Soihdun asuinkohteiden ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille ilmoittamaan...

Viljelylaatikot varattavissa 19.2. alkaen

, , , , / 8.2.2024

Kortepohjan ylioppilaskylässä ja Soihtu Vehkakujalla asukkaat saavat varata kesäksi viljelylaatikoita sekä -palstoja. Ylioppilaskylässä on yhteensä 20 viljelylaatikkoa (RS-talojen sisäpihalla) ja Vehkakujalla 6 kappaletta (C-talon...