Haemme kesätyöntekijää lyhytaikaisen majoituksen ylläpitoon Kortepohjassa

Etsimme joukkoomme kahta-kolmea (2 – 3) ahkeraa ja motivoitunutta kesätyöntekijää auttamaan meitä varustelemaan ja ylläpitämään lyhytaikaisen majoituksen asuntoja kesä-heinäkuun 2024 ajaksi. Mikäli olet oma-aloitteinen, tunnollinen ja yhteistyökykyinen, tämä työpaikka voi olla juuri sinua varten!

Mitä Soihtu tekee ja mikä on Soihtu Stay?

Soihtu on Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYYn omistama liiketoimintakokonaisuus. Soihtu Asuminen vastaa JYYn vuokra-asumisesta kolmessa kohteessa Jyväskylässä. Soihdun asuinkohteet sijaitsevat Kortepohjassa, Mäki-Matissa ja Savelassa. Asuntoja vuokrataan ensisijaisesti opiskelijoille.

Soihtu Stay on Soihdun asunnoissa Kortepohjan ylioppilaskylässä toimiva majoituspalvelu, jonka asiakkaat tarvitsevat lyhytaikaista majoitusta Jyväskylän keskusta-alueella esimerkiksi työmatkan, kielikurssin tai ryhmämatkan aikana.

Työtehtäväsi Soihtu Staylla:

Mitä odotamme sinulta:

Mitä tarjoamme sinulle:

Toivoisimme sinun pystyvän aloittamaan työt 3.6.2024. Muilta osin työnkesto pyritään sovittelemaan valittujen tekijöiden toiveiden mukaisesti.

Hae paikkaa nyt!

Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö ja haluat liittyä mukaan tiimiimme, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi työnhakulomakkeemme kautta. Työnhakulomake löytyy Soihtu työpaikkana -sivultamme. Valitse lomakkeella haettavaksi tehtäväksi ”Kesätyöntekijä lyhytaikaisen majoituksen ylläpitoon (Soihtu Stay)”.

Hakuaika 19.3.2024 – 28.3.2024. Haastatteluun valitut henkilöt haastatellaan huhtikuun 2024 aikana.
Edit 4.4.2024 Haku on sulkeutunut. Olemme yhteydessä haastateltaviin henkilökohtaisesti.

Ajankohtaista

Kaverukset parvekkeella

Elokuun asunnot tarjottu

, , , , / 11.7.2024

Kaikki elokuun alkuun vapautuvat asunnot ovat nyt tarjottuna ja suurimpaan osaan on jo solmittu vuokrasopimus. Yksittäisiä asuntoja tai soluhuoneita saattaa vielä vapautua elokuun alkuun, jos joku asuntotarjouksen saajista ei hyväksy saamansa tarjousta.

Kuvan etualalla henkilö asettelee valoja seinällä olevan peilin ympärille ja taustalla toinen henkilö asettelee verhoja seisoen sängyllä.

Solussa asuva, valmistaudu kämppiksen muuttoon

, / 9.7.2024

Ylioppilaskylään, kuten muidenkin kohteiden vapaisiin asuntoihin, muuttaa kesän ja alkusyksyn aikana uusia opiskelijoita. Jotta uuden asukkaan olisi mukava muuttaa Kortepohjaan ja uuteen soluasuntoon, huolehdithan, että asunnon yhteiset tilat...

Kaksi opiskelijaa tekemässä muuttoa.

Kuinka varautua muuttoon?

, / 5.7.2024

Soihdun opiskelija-asunnoissa muuttoja tapahtuu vuosittain yli 1200, joten me jos ketkä tiedämme, että uuteen asuntoon muuttaminen on usein stressaavaa ja vaatii hieman suunnittelua. Näillä vinkeillä muuttaminen sujuu helpommin ja vältyt...