Soihtu tuottaa ylläpidon ja rakennuttamisen palveluita

Soihtu on kiinteistöjen ylläpidon ja rakennuttamisen asiantuntija. Tuotamme laadukkaat ylläpitopalvelut toimitiloihimme ja asuinkiinteistöihimme.

Soihtu Kiinteistöhuolto

Soihtu Kiinteistöhuolto, eli entinen JYY-Palvelut Oy:n kiinteistöhuollosta vastannut yksikkö, toteuttaa Soihdun kiinteistöjen ylläpidon ja huollon.

Soihtu Kiinteistöhuollossa pidämme Soihdun asuinyhteisöt ja toimitilat kunnossa ja siistinä. Ennakoivalla ja laadukkaalla kunnossapidolla varmistamme, että kiinteistöjen arvo säilyy mahdollisimman pitkälle tulevaisuuteen.

Oma kiinteistöhuolto on Soihdulle strateginen valinta: tuttu henkilökunta parantaa asukkaan viihtymistä ja tuo turvallisuutta, ja omat työtekijämme tuntevat jokaisen kohteen parhaiten. Toimitilavuokralaistemme kanssa pitkäaikainen yhteistyö mahdollistaa korkean laadun päivittäisessä työssä.

Soihtu on kestävän rakennuttamisen asiantuntijaorganisaatio

Soihtu hallinnoi JYYn merkittävää kiinteistöomaisuutta ja toimii rakennuttajana ja tilaajana uudiskohteissa, peruskorjauksissa ja kiinteistöjen kehitysprojekteissa. Omistajan suuntaan Soihdun rakennuttamisen palvelut käsittävät kaiken kaavojen esivalmisteluista rakennuksen valmistumiseen. Soihtu tuottaa JYY:n rakennushankkeiden rakennuttamispalveluja: suunnittelupalveluiden hankintaa ja ohjausta, urakoiden kilpailutusta, hankkeen ohjausta ja valvontaa – omistajan etua valvoen ja strategisia arvoja toteuttaen.

Ylläpitämämme kiinteistökanta käsittää tällä hetkellä noin 1600 vuokra-asuntoa sekä 10 000 m² toimitilaa.