Avainautomaatti

Soihdun asukas voi noutaa avaimet sovitusti myös avainautomaatista. Avainten nouto automaatista tulee sopia ennakkoon asiakaspalvelun kanssa. Samassa yhteydessä varmista, että puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi ovat oikein asukashallinnassamme, koska PIN-koodi, jolla avaimet voit noutaa toimitetaan sinulle tekstiviestitse ja sähköpostitse. Huomioithan, että avaimen noudosta tulee sopia viimeistään 3 työpäivää ennen haluttua hakuaikaa.

Avainnoutoautomaatti sijaitsee Soihtu Asumisen palvelupisteen aulatilassa (Vehkakuja 2 b).

Kun olet sopinut avaintennoudon automaatista:

  • Saat puhelimeesi ja sähköpostiisi noutokoodin. Avaimet ovat noudettavissa 7 vuorokauden ajan viestin saapumisesta, sen jälkeen koodi ei toimi enää – ota tämä huomioon avainten noutoa suunnitellessasi.
  • Koodilla avaat Soihtu Asumisen palvelupisteen ulko-oven ja automaatin lokeron, jossa avaimesi ovat kirjekuoressa
  • Tarkista välittömästi, että kirjekuoressa on avaimet, jotka sinulle on sovittu toimitettavaksi (mikäli joku avain puuttuu, ilmoita siitä viimeistään seuraavana päivänä Soihtu Asumisen asiakaspalveluun)
  • Lukitse lokero ja ulko-ovi huolellisesti lähtiessäsi

Ajankohtaista

Asukkaiden kokous

Vuoden 2023 asukastoimikunnat ovat järjestäytyneet

, , , , / 2.2.2023

Soihdun asuinkohteissa asukkaat pääsevät monella tapaa vaikuttamaan asumiseen ja yhteisöllisyyden kehittämiseen. Viime vuoden marraskuussa järjestetyissä asukkaiden kokouksissa valittiin jokaiseen Soihdun asuinkohteeseen vuoden 2023...

Asukastilaisuus Kortepohjan Ylioppilaskylän kaavamuutoksesta 25.1.

, , , / 23.1.2023

Kortepohjan keskustassa sijaitsevan Ylioppilaskylän alueelle on suunnitteilla uutta opiskelija-asumista sekä uusi päivittäistavarakauppa. Lisäksi tavoitteena on mahdollistaa Kartanonkujan kävelypainotteisen katuympäristön kehittäminen....

Kortepohjan ylioppilaskylän Rentukka-talo ja julkisivusuojellut, peruskorjatut Tornitalot

Kortepohjan ylioppilaskylälle Vuoden parhaat ARA-neliöt 2023 -palkinto

, , , , , / 19.1.2023

Vuoden parhaat ARA-neliöt -tunnustuksen palkitsemisperusteissa Kortepohjan ylioppilaskylän uudistavaa perusparantamista pidetään poikkeuksellisena menestystarinana, joka toteuttaa myös kiitettävästi kiertotalouden tavoitteita. Soihdun vuosina 2017-2022 toteuttama A-E-tornitalojen ja Rentukka-talon perusteellinen remontointi ja alueen kehitys on nähty onnistuneena esimerkkinä säilyttävästä ja uudistavasta perusparantamisesta.