Juhla- ja saunatilojen varausehdot

Näitä ehtoja noudatetaan seuraavissa tiloissa: Lillukka, Opinkiven sauna, Bertta-kokoustila, Bastu-sauna.

Soihtu Asumiseen liittyvillä yhteistiloilla (ryhmätyö- ja kerhotilat, muut varattavat tilat) on omat varausehtonsa.

Ehtojen voimassaolo: Soihdun operoimien JYYn  varattavien juhla- ja saunatilojen yleiset varausehdot on tarkistettu kesäkuussa 2022. Säännöt ovat voimassa 1.8.2022 alkaen.  Viimeistään 31.7.2022 tehtyihin varauksiin sovelletaan vanhoja ehtoja.

31.7.2022 asti voimassa olevat ehdot ovat luettavissa JYYn verkkosivulla, jonne pääset tästä linkistä. Opinkiven saunaa koskevia erityisehtoja ja ohjeita on Opinkiven saunan sivulla.

Soihdun operoimien JYYn juhla- ja saunatilojen yleiset varausehdot 

Varaus ja maksaminen 

Peruutusehdot 

JYYn oikeus peruuttaa varaus 

Tilan käyttö 

Avaimet ja avainkoodit 

Varaajan vastuu 

Koneiden ja laitteiden käyttö 

Astianpesukone 

Ulkoporeallas 

Ajankohtaista

Soihtu Asumisen sähköpostiliikenteessä häiriöitä – tarkista roskapostikansiosi!

, / 8.12.2022

Soihtu Asumisen saaman tiedon mukaan osa asukkaille lähetetyistä sähköposteista ja asunnonhakijoille lähetetyistä asuntotarjouksista ei ole saavuttanut vastaanottajaa tavanomaisesti, vaan on ohjautunut vastaanottajan roskapostilaatikkoon.

Soihtu Korttelikylän asukaskokous 22.11. Ilokivi Venuella

/ 18.11.2022

Soihtu kutsuu koolle Korttelikylän asukkaat vuosittaiseen asukkaiden kokoukseen tiistaina 22.11. klo 17 alkaen Ilokiven Venuelle (Keskussairaalantie 2). Soihdun henkilökunta on paikalla kertomassa ajankohtaisista asumisen asioista, lisäksi...

Näkymä B-talon Bertta-saunan terassilta Kortepohjan kaupunginosaan. Etualalla terassikalusteet. Alkuperäinen kuva Jari Kuskelin

Kuinka varautua sähkökatkoon Soihdun asukkaana?

, / 18.11.2022

Tulevana talvena voidaan sähköpulan takia joutua turvautumaan ennalta suunniteltuihin, noin kahden tunnin sähkökatkoihin kuorman tasaamiseksi. Sähkökatkokseen varautuminen onkin yksi kansalaistaidoista.