Solussa asuva, valmistaudu kämppiksen muuttoon

Ylioppilaskylään, kuten muidenkin kohteiden vapaisiin asuntoihin, muuttaa kesän ja alkusyksyn aikana uusia opiskelijoita. Jotta uuden asukkaan olisi mukava muuttaa Kortepohjaan ja uuteen soluasuntoon, huolehdithan, että asunnon yhteiset tilat ovat siistit. Kaikkiin soluasuntoihin, joissa on tällä hetkellä huone tyhjillään, on tulossa uusi asukas elo- tai syyskuusta alkaen.

Jos asut soluasunnossa, muista ainakin nämä:

  • Huolehdi, että asunnon yhteiset tilat ovat siistit. Jos asunnossa asuu muitakin, siistikää asunto yhdessä.
  • Jos olet vallannut tavaroillesi yhteisten tilojen kaapeista useamman, katso, että myös uuden kämppiksen tavaroille on tilaa.
  • Sovi kämppiksesi kanssa asuntonne pelisäännöt.
  • Kerro kämppiksellesi omat asumisvinkkisi (neuvo paras pyykkitupa, kerro lyhin reitti kampukselle, jne.).
Kuvassa kaksi henkilöä siivoaa keittiössä. Toinen pesee lattioita ja toinen nostaa tuoleja pöydälle.

Tämä juttu on alun perin jaettu heinäkuun Asukasinfossa. Asukasinfo on Soihdun asukkaille suunnattu kuukausittainen uutiskirje ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen kerran kuussa. Varmista siis, että olet ilmoittanut meille ajantasaisen sähköpostiosoitteesi Asukassivun kautta.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelija puhelimessa.

Uudistuksia Soihdun palveluihin

, , , , / 24.7.2024

Soihtu haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman sujuvan asiakaspalvelukokemuksen. Asumisen palvelupisteelle voi varata syyskuusta alkaen henkilökohtaisen palveluajan sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Kun muutat pois, palauta avaimet ohjeiden mukaisesti – näin seuraavakin pääsee muuttamaan ajallaan

, , , , / 23.7.2024

Ohjeistamme poismuuttajaa palauttamaan avaimet ajallaan, jotta uuden asukkaan muutto sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Korvaushinnastoon on lisätty veloitukset koskien virheellisiä tai myöhästyneitä avainpalautuksia.

Kaverukset parvekkeella

Elokuun asunnot tarjottu

, , , , / 11.7.2024

Kaikki elokuun alkuun vapautuvat asunnot ovat nyt tarjottuna ja suurimpaan osaan on jo solmittu vuokrasopimus. Yksittäisiä asuntoja tai soluhuoneita saattaa vielä vapautua elokuun alkuun, jos joku asuntotarjouksen saajista ei hyväksy saamansa tarjousta.