Elokuun asunnot tarjottu

Soihdun asuntoihin muuttaa elokuussa reilu 400 opintonsa Jyväskylässä aloittavaa opiskelijaa. Soihdulla on Jyväskylässä kolme asuntokohdetta: Kortepohjan ylioppilaskylä, Soihtu Korttelikylä ja Soihtu Vehkakuja.

Kaikki elokuun alkuun vapautuvat asunnot ovat nyt tarjottuna ja suurimpaan osaan on jo solmittu vuokrasopimus. Yksittäisiä asuntoja tai soluhuoneita saattaa vielä vapautua elokuun alkuun, jos joku asuntotarjouksen saajista ei hyväksy saamansa tarjousta.

”Elokuun alusta vapautuvat asunnot ja huoneet varaamme aina uusille, opintonsa Jyväskylässä aloittaville opiskelijoille. Näin Soihtu pystyy tarjoamaan mahdollisimman monelle kaupunkiin muuttavalle opiskelijalle edullisen asunnon opintojen alkaessa”,  sanoo Soihdun asumiskoordinaattori Anni Pajari.

Syyskuun alkuun vapautuvista asuntoja ja soluhuoneita tarjotaan asuntohakemuksen lähettäneille sitä mukaan, kun asuntoja vapautuu. Soihdun asuntoja vuokrataan ensisijaisesti opiskelijoille, joista ensimmäisinä huomioidaan Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYYn jäsenet. Asukasvalinta perustuu tarveharkintaan.

”Näin kesäisin asiakaspalveluumme tulee ymmärrettävästi runsaasti yhteydenottoja omaan asuntohakemukseen liittyen. Monelle hakijalle tulee yllätyksenä, että erillistä asuntojonoa ei ole, vaan asuntoja tarjotaan tarveharkinnan mukaan”, kertoo Pajari. ”Voimme tarvittaessa tarkistaa, että hakemus on kunnossa ja kertoa asuntotilanteesta yleisesti, mutta emme ikävä kyllä voi ottaa kantaa siihen, milloin hakija mahdollisen tarjouksen saa.”

Soihdun hakemuspalvelu

Omaa asuntohakemusta pääsee tarkastelemaan ja tarvittaessa päivittämään Soihdun hakemuspalvelussa.

Muista, että…

  • Hakemuksella olevat tiedot tulee olla ajantasaiset
  • Asuntohakemus on voimassa 3 kuukautta kerrallaan
  • Saat sähköpostiisi muistutuksen, kun hakemuksen voimassaolo on päättymässä
  • Hakemuksen voi uusia hakemuspalvelussa
  • Hakemuksen voi tarvittaessa myös poistaa hakemuspalvelun kautta

Rekisteröidy hakemuspalveluun pankkitunnuksillasi. Jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, voit käydä tunnistautumassa asiakaspalvelussamme.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelija puhelimessa.

Uudistuksia Soihdun palveluihin

, , , , / 24.7.2024

Soihtu haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman sujuvan asiakaspalvelukokemuksen. Asumisen palvelupisteelle voi varata syyskuusta alkaen henkilökohtaisen palveluajan sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Kun muutat pois, palauta avaimet ohjeiden mukaisesti – näin seuraavakin pääsee muuttamaan ajallaan

, , , , / 23.7.2024

Ohjeistamme poismuuttajaa palauttamaan avaimet ajallaan, jotta uuden asukkaan muutto sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Korvaushinnastoon on lisätty veloitukset koskien virheellisiä tai myöhästyneitä avainpalautuksia.

Kaverukset parvekkeella

Elokuun asunnot tarjottu

, , , , / 11.7.2024

Kaikki elokuun alkuun vapautuvat asunnot ovat nyt tarjottuna ja suurimpaan osaan on jo solmittu vuokrasopimus. Yksittäisiä asuntoja tai soluhuoneita saattaa vielä vapautua elokuun alkuun, jos joku asuntotarjouksen saajista ei hyväksy saamansa tarjousta.