Soihtu Vehkakujan grillikota
Vehkakujan C-rakennuksen piha-alueella sijaitsee grillikota, joka on kaikkien Soihtu Vehkakujan asukkaiden käytettävissä maksutta. Grillikodan lisäksi piha-alueelta löytyy erillinen tulisija sekä Vehkakujan asukkaiden viljelylaatikot.
Grillikodan ohjeet
- Grillikota on Soihdun asukkaiden ja heidän vieraiden käytettävissä maksutta.
- Avaimen grillikotaan löydät C-talon kerhotilasta.
- Grillissä voi käyttää grillihiiliä tai puupilkettä. Hiilet / puut tulee käyttäjän tuoda itse. Puita käytettäessä tee puusta ohuita klapeja ja valitse kuivaa lehtipuuta.
- Sytytä tuli sytytyspaloilla tai siihen tarkoitukseen sopivalla sytytysnesteellä. Paperia käytettäessä savun muodostuminen on suurta ja sitä saattaa tulla ohi huuvan. Mikäli käytät nestettä, älä laita sitä liikaa.
- Palamisen korvausilma saadaan jalkaosassa olevasta venttiilistä, määrää säädetään tuhkalaatikolla sen tukirakenteessa olevia aukkoja. Pidä huolta, ettei liekki kasva kohtuuttoman suureksi ja ota kiinni huuvan pintoihin.
- Poista tuhka kotelosta ennen käyttöä. Tuhka ei saa valua reunuksen yli missään vaiheessa. Huomioithan, että tuhkaa ei saa poistaa kuumana.
- Älä jätä tulta valvomatta. Huolehdi varauksen päättyessä, että tuli on kokonaan sammunut.
- Jos huomaat kodassa vikoja tai puutteita, teethän niistä sähköisen vikailmoituksen nettisivuillamme.
- Kodan käyttäjät ovat vastuussa siitä, että näitä ohjeita sekä yleisiä järjestysmääräyksiä ja hiljaisuusaikaa (klo 23-07) noudatetaan. Jätä tila siistiksi seuraavaa käyttäjää varten!
Ajankohtaista
Tähtitaivaan alla
Teksti: Jenna Pigg | Kuvat: Tiina Salminen, Tiitu Design Soihdun siivouksen palveluohjaajalta Jonna Klingalta kysyttäessä lempipaikka on perheen mökki Rutalahdessa, lähellä Leivonmäen kansallispuistoa. Mökki on ollut Jonnalle...
Ilouutisia Kortepohjan kaupunginosaan: Subway vuokralaiseksi Soihdun U-taloon
Soihtu on solminut vuokrasopimuksen parhaillaan rakenteilla olevan U-talon pohjakerroksessa sijaitsevasta liiketilasta Subcom Oy:n kanssa. Subcom on Suomen suurin Subwayn franchising-yritys, joka tulee avaamaan U-taloon Subway-ravintolan, kun uudiskohde valmistu keväällä 2025.
Opiskelija on omistaja
Teksti: Mari Lähteenmäki | Kuvat: Tiina Salminen, Tiitu Design Hilma Hintikka opiskelee johtamista Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa. Syksyllä 2021 hän oli lopettanut täysipäiväisen työskentelyn aiemmassa ammatissaan...