Varastokopit

Soihdun asuinkohteiden asukkailla on käytössään asuntokohtaisia varastotiloja eli varastokoppeja. Talokohtaiset käytännöt koppien saatavuudesta vaihtelevat, joten tarkista oman talosi tilanne alta. Voit lukea vaihtoonlähtijöille tarkoitetuista pienvarastoista täältä.

Varastotilojen käytävillä ei saa turvallisuussyistä säilyttää mitään tavaraa. Kellarikerroksissa sijaitsevien varastotilojen käyttäjien tulee huomioida tavaroiden vakuutusehtojen mukainen säilyttäminen. Tavaroita ei tule säilyttää suoraan lattialla, vaan muovisissa säilytyslaatikoissa tai kiinteällä alustalla siten, että etäisyys lattiaan on vähintään 10 cm.

Pantilliset varastokopit (vuokranantajan lukitusjärjestelmä)

Osassa taloistamme on asuntokohtaiset varastokopit, jollaisen asukas saa käyttöönsä maksamalla panttimaksun (60 €) ja noutamalla varastokopin avaimet (2 kpl) Soihtu Asumisen palvelupisteeltä.

Pantillinen varastokoppi on saatavilla seuraavien talojen asukkaille:

Kortepohjan ylioppilaskylän talot A B C F H J R S T

Soihtu Vehkakujan talot A B C

Asuntokohtaisten varastotilojen sijainnit:

HUOM. R- ja S-taloissa lukkopantti ei kokonaan korvaa avaimen katoamisesta johtuvaa lukon ja avainten uudelleensarjoittamista.

R- ja S -talojen varastokopit eivät ole soluhuonekohtaisia, vaan asuntokohtaisia, jolloin samassa soluasunnossa asukkaat jakavat myös varastokopin. F-, H- ja J-taloissa soluhuoneiden asukkaille on omat kopit.

Muut varastokopit

K-, L- ja Q-taloissa asuntokohtaiset varastokopit sijaitsevat talojen alimmissa kerroksissa. Asukas voi ottaa oman asuntonsa numerolla merkatun kopin käyttöönsä omalla lukollaan.

M-, N-, O- ja P-taloissa ei ole varastokoppeja.

Katso myös:

Pienvaraston hakeminen

Ajankohtaista

Osallistu mukaan koko kylän ikkunajoulukalenteriin!

, , / 17.11.2020

Ylioppilaskylän asukkaan aloitteesta haluamme toteuttaa yhteisöllisen joulukalenterin Kortepohjan ylioppilaskylässä joulukuussa. Ikkunajoulukalenteri tullaan toteuttamaan 1.-24.12.2020 välisenä aikana, mikäli riittävä määrä...

Soihdulla ei ennakkotietoa viikonlopun pihatapahtumasta – pahoittelemme asukkaille aiheutunutta häiriötä

, / 9.11.2020

Rentukan edessä on järjestetty lauantaina 7.11.2020 pihatapahtuma, jonka järjestelyistä on tullut palautetta Soihtu Asumisen asiakaspalveluun. Soihtu tai Rentukka ei ole tiennyt tapahtumasta ennakkoon, emmekä siten ole voineet ilmoittaa...

MNOP-taloihin kaivataan väriä sekä yleisten tilojen siisteyttä

, , / 9.11.2020

Viime vuosina Soihtu on peruskorjannut Kortepohjan ylioppilaskylän eteläisellä alueella olevia tornitaloja. Kun tuon alueen peruskorjaushankkeet saadaan päätökseen, on vuorossa pohjoisen alueen kehittäminen. Parasta aikaa Soihdulla on...