Varastokopit

Soihdun asuinkohteiden asukkailla on käytössään asuntokohtaisia varastotiloja eli varastokoppeja. Talokohtaiset käytännöt koppien saatavuudesta vaihtelevat, joten tarkista oman talosi tilanne alta. Voit lukea vaihtoonlähtijöille tarkoitetuista pienvarastoista täältä.

Varastotilojen käytävillä ei saa turvallisuussyistä säilyttää mitään tavaraa. Kellarikerroksissa sijaitsevien varastotilojen käyttäjien tulee huomioida tavaroiden vakuutusehtojen mukainen säilyttäminen. Tavaroita ei tule säilyttää suoraan lattialla, vaan muovisissa säilytyslaatikoissa tai kiinteällä alustalla siten, että etäisyys lattiaan on vähintään 10 cm.

Pantilliset varastokopit (vuokranantajan lukitusjärjestelmä)

Osassa taloistamme on asuntokohtaiset varastokopit, jollaisen asukas saa käyttöönsä maksamalla panttimaksun (60 €) ja noutamalla varastokopin avaimet (2 kpl) Soihtu Asumisen palvelupisteeltä.

Pantillinen varastokoppi on saatavilla seuraavien talojen asukkaille:

Kortepohjan ylioppilaskylän talot A B C F H J R S T

Soihtu Vehkakujan talot A B C

Asuntokohtaisten varastotilojen sijainnit:

HUOM. R- ja S-taloissa lukkopantti ei kokonaan korvaa avaimen katoamisesta johtuvaa lukon ja avainten uudelleensarjoittamista.

R- ja S -talojen varastokopit eivät ole soluhuonekohtaisia, vaan asuntokohtaisia, jolloin samassa soluasunnossa asukkaat jakavat myös varastokopin. F-, H- ja J-taloissa soluhuoneiden asukkaille on omat kopit.

Muut varastokopit

K-, L- ja Q-taloissa asuntokohtaiset varastokopit sijaitsevat talojen alimmissa kerroksissa. Asukas voi ottaa oman asuntonsa numerolla merkatun kopin käyttöönsä omalla lukollaan.

M-, N-, O- ja P-taloissa ei ole varastokoppeja.

Katso myös:

Pienvaraston hakeminen

Ajankohtaista

Viljelylaatikot varattavissa jälleen 15.3. alkaen

, , , , / 3.3.2021

Vuosittain Kortepohjan ylioppilaskylässä asukkaiden on ollut mahdollisuus varata viljelylaatikoita sekä -palstoja maksutta omaan käyttöön. Viime vuosina kysyntä on kasvanut ja tästä syystä viljelylaatikoita tullaan lisäämään tänä...

Soihdun yhteiset ja varattavat tilat kiinni maaliskuun – opiskelutiloihin ja salille rajoitettuja varausmahdollisuuksia

, / 26.2.2021

Suomen hallituksen viimeisimpien linjausten myötä myös JYYn hallitus ja Soihtu ovat päättäneet, että suurin osa Rentukan yhteisistä tiloista tulee pysymään suljettuna vähintään 31.3.2021 saakka. Soihdun asukkaiden hyvinvointia tukemaan avaamme osittaiseen, varattavaan käyttöön Rentukan kuntosalin, MAVE-tilan sekä opiskelutilat Rentukassa ja B-talossa 1.3.2021 alkaen.

JYYn uusi talousjohtaja esittäytyy – ”Täällä tehdään hyvää työtä”

, , / 12.2.2021

Olen nyt ollut soihtulaisena noin kuukauden verran ja ilokseni voin sanoa, että onneksi päätin hakea tätä paikkaa. On ollut ilo tutustua sekä JYY:hyn että Soihtuun ja huomata kuinka hyvää työtä täällä tehdään opiskelijoiden ja muiden asiakkaiden eteen.