Varastokopit

Soihdun asuinkohteiden asukkailla on käytössään asuntokohtaisia varastotiloja eli varastokoppeja. Talokohtaiset käytännöt koppien saatavuudesta vaihtelevat, joten tarkista oman talosi tilanne alta. Voit lukea vaihtoonlähtijöille tarkoitetuista pienvarastoista täältä.

Varastotilojen käytävillä ei saa turvallisuussyistä säilyttää mitään tavaraa. Kellarikerroksissa sijaitsevien varastotilojen käyttäjien tulee huomioida tavaroiden vakuutusehtojen mukainen säilyttäminen. Tavaroita ei tule säilyttää suoraan lattialla, vaan muovisissa säilytyslaatikoissa tai kiinteällä alustalla siten, että etäisyys lattiaan on vähintään 10 cm.

Pantilliset varastokopit (vuokranantajan lukitusjärjestelmä)

Osassa taloistamme on asuntokohtaiset varastokopit, jollaisen asukas saa käyttöönsä maksamalla panttimaksun (60 €) ja noutamalla varastokopin avaimet (2 kpl) Soihtu Asumisen palvelupisteeltä.

Pantillinen varastokoppi on saatavilla seuraavien talojen asukkaille:

Kortepohjan ylioppilaskylän talot A B C F R S T

Soihtu Vehkakujan talot A B C

Asuntokohtaisten varastotilojen sijainnit:

HUOM. R- ja S-taloissa lukkopantti ei kokonaan korvaa avaimen katoamisesta johtuvaa lukon ja avainten uudelleensarjoittamista.

R- ja S -talojen varastokopit eivät ole soluhuonekohtaisia, vaan asuntokohtaisia, jolloin samassa soluasunnossa asukkaat jakavat myös varastokopin. F-, H- ja J-taloissa soluhuoneiden asukkaille on omat kopit.

Muut varastokopit

H- ja J-taloissa asuntokohtaiset varastokopit sijaitsevat R-talon A-rapun alakerrassa (=J-talon kopit ja osa H-talon kopeista) ja H-talon C-rapussa (=osa H-talon kopeista). Asukas voi ottaa oman asuntonsa numerolla merkatun kopin käyttöönsä omalla lukollaan.

K-, L- ja Q-taloissa asuntokohtaiset varastokopit sijaitsevat talojen alimmissa kerroksissa. Asukas voi ottaa oman asuntonsa numerolla merkatun kopin käyttöönsä omalla lukollaan.

M-, N-, O- ja P-taloissa ei ole varastokoppeja.

Katso myös:

Pienvaraston hakeminen

Ajankohtaista

Elokuun yksiöt tarjottu hakijoille, vielä ehtii hakea soluhuonetta

/ 15.7.2021

Kortepohjan ylioppilaskylän asunnot täyttyvät syksyllä uusien opiskelijoiden aloittaessa opintonsa. Kuten aiempinakin vuosina, yksiö on asunnon hakijoiden keskuudessa suosituin asuntotyyppi, ja kaikki elokuun alussa vapautuvat yksiöt sekä...

F-talon asuntojen avainkortit vanhenevat 16.8.

/ 15.7.2021

Asukkaat voivat noutaa uudet avainkortit Soihtu Asumisen palvelupisteeltä maanantaista 26.7. alkaen aukioloaikojemme puitteissa (ma ja ke klo 10-15, pe klo 8-12). Muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaan avaimia...

Heinäkuun asukasinfo

/ 9.7.2021

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje Kortepohjan Ylioppilaskylän ja Soihtu Vehkakujan ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille...