Varastokopit

Soihdun asuinkohteiden asukkailla on käytössään asuntokohtaisia varastotiloja eli varastokoppeja. Talokohtaiset käytännöt koppien saatavuudesta vaihtelevat, joten tarkista oman talosi tilanne alta. Voit lukea vaihtoonlähtijöille tarkoitetuista pienvarastoista täältä.

Varastotilojen käytävillä ei saa turvallisuussyistä säilyttää mitään tavaraa. Kellarikerroksissa sijaitsevien varastotilojen käyttäjien tulee huomioida tavaroiden vakuutusehtojen mukainen säilyttäminen. Tavaroita ei tule säilyttää suoraan lattialla, vaan muovisissa säilytyslaatikoissa tai kiinteällä alustalla siten, että etäisyys lattiaan on vähintään 10 cm.

Pantilliset varastokopit (vuokranantajan lukitusjärjestelmä)

Osassa taloistamme on asuntokohtaiset varastokopit, jollaisen asukas saa käyttöönsä maksamalla panttimaksun (60 €) ja noutamalla varastokopin avaimet (2 kpl) Soihtu Asumisen palvelupisteeltä.

Pantillinen varastokoppi on saatavilla seuraavien talojen asukkaille:

Kortepohjan ylioppilaskylän talot A B C F H J R S T

Soihtu Vehkakujan talot A B C

Asuntokohtaisten varastotilojen sijainnit:

HUOM. R- ja S-taloissa lukkopantti ei kokonaan korvaa avaimen katoamisesta johtuvaa lukon ja avainten uudelleensarjoittamista.

R- ja S -talojen varastokopit eivät ole soluhuonekohtaisia, vaan asuntokohtaisia, jolloin samassa soluasunnossa asukkaat jakavat myös varastokopin. F-, H- ja J-taloissa soluhuoneiden asukkaille on omat kopit.

Muut varastokopit

K-, L- ja Q-taloissa asuntokohtaiset varastokopit sijaitsevat talojen alimmissa kerroksissa. Asukas voi ottaa oman asuntonsa numerolla merkatun kopin käyttöönsä omalla lukollaan.

M-, N-, O- ja P-taloissa ei ole varastokoppeja.

Katso myös:

Pienvaraston hakeminen

Ajankohtaista

D-talon haku on auki!

, / 12.5.2021

Jos haluat muuttaa syksyksi uuteen kotiin, täytä asuntohakemus nettisivullamme hakuaikana tai päivitä voimassa olevaa hakemustasi lisäämällä hakukohteeksi D-talo. Hakuaika on 12.–31.5.2021.

Itse kasvatetusta ruuasta saa olla ylpeä

, , / 10.5.2021

Kortepohjan ylioppilaskylän asukas Laura Del Castillo Munera luki viime keväänä Asukasinfo-uutiskirjeestä mahdollisuudesta varata itselleen viljelylaatikko kesäksi. Sekä Laura että hänen kämppiksenä innostuivat ajatuksesta kasvattaa kasviksia alusta asti itse, oman kotitalon pihalla.

Kyläavaimet vanhenevat 20.5.

, , , / 6.5.2021

Kyläavaimet, eli talojen EFHJKLMNOPQ ja Vehkakujan asukkaiden käytössä olevat lähiluettavat avainkortit, vanhenevat torstaina 20.5. Edellä mainittujen talojen asukkaat voivat noutaa uuden avainkortin Lillukasta (tila Rentukan...