Vuokrat nousevat maaliskuussa – myös käyttömaksuihin ja korvaushinnastoon tulossa muutoksia

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto on vahvistaessaan Kortepohjan ylioppilaskylän ja liiketoimintajohtokunta vahvistaessaan Soihtu Vehkakujan sekä Soihtu Korttelikylän talousarvion vuodelle 2024 hyväksyneet keskimääräisen vuokrankorotuksen 1,5 – 3,0 %/kk. Muutokset astuvat voimaan 1.3.2024 lukien. Perusteena korotukseen ovat korko- ja lainanhoitokustannusten nousu sekä yleinen ylläpitokustannusten nousu. Korotus koskee kaikkia Soihdun asuntokohteita ja huoneistotyyppejä.

Soihdun asukkaana saat vuokrankorotusilmoituksen sähköpostitse. Henkilökohtaisessa vuokrakorotusilmoituksessa on nähtävillä asuntosi/soluhuoneesi uusi vuokra. Pyydämme asukkaita huomioimaan, että vuokrankorotus astuu voimaan maaliskuussa 2024, joten joulu- tammi- ja helmikuulta maksat samaa vuokraa kuin aiemminkin. Vuokraa maksaessa tulee käyttää viitenumeroa, jotta maksu kirjautuu oikein. Vuokrankorotuksen yhteydessä viitenumero ei vaihdu.

Käyttömaksujen muutokset

Saunamaksut, autopaikkamaksut sekä ovenavausmaksut päivystysajalla nousevat 1.3.2024 alkaen. Soihtu myös tarkistaa voimassa olevan korvaushinnaston vastaamaan todellisia kustannuksia.

Käyttömaksut maaliskuusta 2024 alkaen ylioppilaskylässä, Soihtu Vehkakujalla ja Soihtu Korttelikylässä:

Ajankohtaista

Asiakaspalvelija puhelimessa.

Uudistuksia Soihdun palveluihin

, , , , / 24.7.2024

Soihtu haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman sujuvan asiakaspalvelukokemuksen. Asumisen palvelupisteelle voi varata syyskuusta alkaen henkilökohtaisen palveluajan sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Kun muutat pois, palauta avaimet ohjeiden mukaisesti – näin seuraavakin pääsee muuttamaan ajallaan

, , , , / 23.7.2024

Ohjeistamme poismuuttajaa palauttamaan avaimet ajallaan, jotta uuden asukkaan muutto sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Korvaushinnastoon on lisätty veloitukset koskien virheellisiä tai myöhästyneitä avainpalautuksia.

Kaverukset parvekkeella

Elokuun asunnot tarjottu

, , , , / 11.7.2024

Kaikki elokuun alkuun vapautuvat asunnot ovat nyt tarjottuna ja suurimpaan osaan on jo solmittu vuokrasopimus. Yksittäisiä asuntoja tai soluhuoneita saattaa vielä vapautua elokuun alkuun, jos joku asuntotarjouksen saajista ei hyväksy saamansa tarjousta.