Vuokranmaksutavoista poistuu korttimaksu

Soihtu Asuminen ei ota vastaan korttimaksuja elokuusta 2022 alkaen. Vuokran voi maksaa tilisiirtona tai käyttämällä TransferMate-maksupalvelua (lähinnä EU- ja ETA maiden ulkopuolelta tuleville asukkaille). Suurin osa Soihdun asukkaista on maksanutkin jo aiemmin vuokransa tilisiirtona tai TransferMate-palvelun kautta. Korttimaksun ylläpitokustannuksista johtuen Soihtu ottaa elokuusta 2022 alkaen vastaan vuokria ainoastaan pankkitilille.

Jokainen vuokralainen on henkilökohtaisesti vastuussa vuokranmaksustaan ja vuokra on maksettava kunkin kuukauden 6. päivään mennessä.

Soihdun vuokralaisena näet maksutiedot vuokralaskustasi. Voit tarkistaa ajantasaisen maksutilanteesi koska tahansa Asukassivulta, josta voit halutessasi myös tulostaa vuokralaskun.

Lisätietoa vuokranmaksutavoista luettavissa Ohjepankista.

Soihtu on lähettänyt tiedotteen aiheesta sähköpostitse asukkailleen, jotka ovat viimeisen kuuden kuukauden aikana käyneet Soihtu Asumisen palvelupisteellä maksamassa vuokransa kortilla.

Ajankohtaista

Soihtu Asumisen sähköpostiliikenteessä häiriöitä – tarkista roskapostikansiosi!

, / 8.12.2022

Soihtu Asumisen saaman tiedon mukaan osa asukkaille lähetetyistä sähköposteista ja asunnonhakijoille lähetetyistä asuntotarjouksista ei ole saavuttanut vastaanottajaa tavanomaisesti, vaan on ohjautunut vastaanottajan roskapostilaatikkoon.

Soihtu Korttelikylän asukaskokous 22.11. Ilokivi Venuella

/ 18.11.2022

Soihtu kutsuu koolle Korttelikylän asukkaat vuosittaiseen asukkaiden kokoukseen tiistaina 22.11. klo 17 alkaen Ilokiven Venuelle (Keskussairaalantie 2). Soihdun henkilökunta on paikalla kertomassa ajankohtaisista asumisen asioista, lisäksi...

Näkymä B-talon Bertta-saunan terassilta Kortepohjan kaupunginosaan. Etualalla terassikalusteet. Alkuperäinen kuva Jari Kuskelin

Kuinka varautua sähkökatkoon Soihdun asukkaana?

, / 18.11.2022

Tulevana talvena voidaan sähköpulan takia joutua turvautumaan ennalta suunniteltuihin, noin kahden tunnin sähkökatkoihin kuorman tasaamiseksi. Sähkökatkokseen varautuminen onkin yksi kansalaistaidoista.