Vuokranmaksutavoista poistuu korttimaksu

Soihtu Asuminen ei ota vastaan korttimaksuja elokuusta 2022 alkaen. Vuokran voi maksaa tilisiirtona tai käyttämällä TransferMate-maksupalvelua (lähinnä EU- ja ETA maiden ulkopuolelta tuleville asukkaille). Suurin osa Soihdun asukkaista on maksanutkin jo aiemmin vuokransa tilisiirtona tai TransferMate-palvelun kautta. Korttimaksun ylläpitokustannuksista johtuen Soihtu ottaa elokuusta 2022 alkaen vastaan vuokria ainoastaan pankkitilille.

Jokainen vuokralainen on henkilökohtaisesti vastuussa vuokranmaksustaan ja vuokra on maksettava kunkin kuukauden 6. päivään mennessä.

Soihdun vuokralaisena näet maksutiedot vuokralaskustasi. Voit tarkistaa ajantasaisen maksutilanteesi koska tahansa Asukassivulta, josta voit halutessasi myös tulostaa vuokralaskun.

Lisätietoa vuokranmaksutavoista luettavissa Ohjepankista.

Soihtu on lähettänyt tiedotteen aiheesta sähköpostitse asukkailleen, jotka ovat viimeisen kuuden kuukauden aikana käyneet Soihtu Asumisen palvelupisteellä maksamassa vuokransa kortilla.

Ajankohtaista

Katkos Soihdun laajakaistaverkossa tiistaina 23.8. – koskee Soihdun kaikkia asuinkohteita

, / 19.8.2022

Soihdun Laajakaistaverkko, joka toteutetaan teknisesti osana Jyväskylän yliopiston Opiskelijaverkkoa, katkeaa kiireellisen runkoverkon huoltotyön vuoksi tiistaina 23.8.2022. Katkoksen on ennakoitu kestävän noin tunnin ajalla 17.00 – 18.00.

Elokuun asukasinfo

, , , , / 10.8.2022

Elokuun Asukasinfon aiheina on muun muassa Kortepohja Festival 2.9., sähköntuotanto Soihdun asuinkohteissa ja Korttelikylän asukkaiden ilta.

Kortepohja Festival Rentukka-aukiolla perjantaina 2.9.

, / 9.8.2022

Jo perinteeksi muodostunut yhteisöllinen tapahtuma järjestetään jälleen Rentukka-aukiolla alkusyksystä - oiva keino polkaista syksy ja uusi lukuvuosi käyntiin! Tiedossa koko perheen ohjelmaa alpakoiden, pomppulinnan ja pihapelien parissa...