JYYn jäsenille tarjottu kotivakuutus poistuu

Kortepohjan ylioppilaskylässä sekä Soihtu Vehkakujalla asuville JYYn jäsenille tarjotun kotivakuutuksen voimassaolo päättyy kuluvan vuoden loppuun, 31.12.2022. Näin asukkailla on aikaa tutustua vaihtoehtoihin ja valita mieleisensä vakuutus haluamaltaan palveluntarjoajalta. Soihdun asukkaita kannustetaan ottamaan oma kotivakuutus viimeistään 1.1.2023 alkaen.

Nykyinen kotivakuutus on koskenut Kortepohjan ylioppilaskylässä ja Soihtu Vehkakujalla asuvia JYYn jäseniä ja tarjonnut toissijaista, suppeaa turvaa rajatuissa vahinkotilanteissa. Vakuutuksen tarjoama turva on alhainen suhteessa sopimuksen hintaan. Opiskelijan oma, henkilökohtaisesti solmima vakuutussopimus on aina hänen vakuutusturvansa kannalta edullisempi vaihtoehto. JYYn jäsenilleen tarjoama kotivakuutus ei ole ollut voimassa Soihtu Korttelkylässä asuvilla asukkailla.

Kotivakuutuksen poistuminen liittyy JYYn vakuutussopimusten kilpailutukseen, jota on käsitelty JYYn hallituksen kokouksissa kevään ja kesän 2022 aikana. Myös Soihtu on viestinyt kilpailutuksesta verkkosivuartikkelissa toukokuussa 2022.  

Olemme lähettäneet aiheesta sähköpostia jokaiselle asukkaalle henkilökohtaisesti.

Ajankohtaista

Artikkelikuva Opiskelija-asuntojen kysyntä ylittää tällä hetkellä tarjonnan

Opiskelija-asuntojen kysyntä ylittää tällä hetkellä tarjonnan

, / 27.9.2023

Tänä syksynä Soihdun opiskelija-asuntojen kysyntä on ylittänyt tarjonnan reilusti. Soihdun asuntoja vuokrataan ensisijaisesti opiskelijoille ja näistä asunnoista osa on valtion tukemia vuokra-asuntoja (ns. ARA-asuntoja), joiden...

Häiriötilanne puhelinpalvelussa

, / 26.9.2023

Soihtu Asumisen puhelinpalvelun vaihteessa on häiriö, jonka vuoksi puhelut eivät tällä hetkellä ohjaudu oikein. Selvitämme tilannetta parhaillaan. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse, mikäli et tavoita meitä puhelimitse....

Havainnekuva Kartanonkujan varrelle sijoittuvasta kerrostalosta

Soihdun uudisrakennushankkeella Kortepohjan ylioppilaskylässä myönteiset näkymät

, , , / 31.8.2023

Soihtu tavoittelee Kortepohjan ylioppilaskylään uudisrakennusta palvelemaan mm. opiskelijaperheitä. Uudisrakennus sijoittuu Kartanonkujan varteen, Q- ja E-talojen väliin. Edellyttäen, että Soihdun uudiskohde saa rakennusluvan Jyväskylän kaupungilta ja aloitusluvan Aralta, voidaan rakentaminen aloittaa loppusyksystä 2023.