52 retkeä vuodessa

Teksti: Anni Pajari | Kuvat: Visual Friday Oy

Varsinaista yhtä lempipaikkaa Soihdun palvelupäällikkö Jenna Pigg ei osaa nimetä, mutta hän kertoo aina nauttineensa luonnossa olemisesta, kuten luontopoluilla ja kansallispuistoissa retkeilystä. 

”Lapsena leikimme päivittäin lähimetsissä Viitasaarella, ja Kivijärvellä sijaitsevalla mökillä kävimme marjassa ja sienessä”, hän kertoo. 

Myöhemmin Jennan tie vei kaupunkiin ja ulkomaille asti, ja luontoyhteys oli jonkin aikaa kadoksissa. Viime syksynä hän kuitenkin innostui aloittamaan retkeilyharrastuksen. Samaan saumaan sattui sopivasti somen #52retkeävuodessa -haaste, jossa tavoitteena on käydä vähintään kerran viikossa retkellä ja samalla kartuttaa omia erätaitoja.  

Osa Jennan luontoretkistä on suuntautunut kauemmaskin, mutta hän kertoo yllättyneensä, miten paljon hienoja retkikohteita Jyväskylästä ja lähikunnista löytyy. Erityisesti Laukaassa sijaitseva Hyyppäänvuori teki vaikutuksen. 

”Helmikuussa lumikenkäilin Hyyppäänvuorelle ensimmäisen kerran, ja perille päästyäni ihan liikutuin kyyneliin – jollain tapaa paikka tuntui todella kotoisalta ja pyhältä.” 

”Perille päästyäni ihan liikutuin kyyneliin – jollain tapaa paikka tuntui todella kotoisalta ja pyhältä.” 

Jenna Pigg, Soihtu Asumisen palvelupäällikkö

Jenna Pigg laavulla

Ajankohtaista

Asiakaspalvelija puhelimessa.

Uudistuksia Soihdun palveluihin

, , , , / 24.7.2024

Soihtu haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman sujuvan asiakaspalvelukokemuksen. Asumisen palvelupisteelle voi varata syyskuusta alkaen henkilökohtaisen palveluajan sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Kun muutat pois, palauta avaimet ohjeiden mukaisesti – näin seuraavakin pääsee muuttamaan ajallaan

, , , , / 23.7.2024

Ohjeistamme poismuuttajaa palauttamaan avaimet ajallaan, jotta uuden asukkaan muutto sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Korvaushinnastoon on lisätty veloitukset koskien virheellisiä tai myöhästyneitä avainpalautuksia.

Kaverukset parvekkeella

Elokuun asunnot tarjottu

, , , , / 11.7.2024

Kaikki elokuun alkuun vapautuvat asunnot ovat nyt tarjottuna ja suurimpaan osaan on jo solmittu vuokrasopimus. Yksittäisiä asuntoja tai soluhuoneita saattaa vielä vapautua elokuun alkuun, jos joku asuntotarjouksen saajista ei hyväksy saamansa tarjousta.