Osallistu #kämppiskivaa -kilpailuun!

Yhteisiä leffailtoja, mukavia kokkailuhetkiä tai kenties muuten vaan rentoilua? Asuminen kämppiksen kanssa voi tuoda mukanaan monia hauskoja ja piristäviä hetkiä. Millaista kämppiskivaa sinulla on kämppiksesi kanssa? Kerro se meille ja voit voittaa itsellesi ja kämppiksellesi kivan elämyspäivän! 

Kämppiskivaa-kilpailussa Soihtu haluaa kuulla millaisia kivoja juttuja sinä teet kämppiksesi kanssa ja samalla voit antaa myös muille vinkkejä hauskasta yhteisestä tekemisestä.

Kilpailuun voit osallistua lähettämällä meille kuvan sekä lyhyen tekstin, jossa kerrot yhteisestä kivasta tekemisestä kämppiksesi kanssa. Lähetä kuvasi meille oheisen lomakkeen kautta tai viestillä Instagramissa 25. huhtikuuta mennessä. Julkaisemme osallistujien kuvat Instagramissa tilillä @soihtuasuminen ja voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken 26.4.2021. Voittaja-kämppikset saavat palkinnoksi yhteisen yllärielämyksen!

Voit myös jakaa omia kämppishetkiäsi somessa aihetunnisteella #kämppiskivaa !

Linkki avautuu uuteen välilehteen.

Kilpailun säännöt:

Kilpailu on osa valtakunnallista #kämppiskivaa -kilpailua, joka toteutetaan yhdessä muiden Suomen opiskelija-asuntosäätiöiden kanssa.

Ajankohtaista

Asukaslehti Kylä artikkelikuva

Tapahtumien tehokaksikko

, , , , , / 26.4.2024

 Teksti: Anni Pajari | Kuvat: Tiina Salminen, Tiitu Design  Miltei kaikkien Kortepohjan ylioppilaskylän tapahtumien takana on kohteen oma asukastoimikunta. Asukastoimikunnassa on mukana aktiivisia kyläläisiä, jotka haluavat olla mukana...

Asukaslehti Kylä artikkelikuva

Tähtitaivaan alla 

, , , , / 23.4.2024

Teksti: Jenna Pigg | Kuvat: Tiina Salminen, Tiitu Design  Soihdun siivouksen palveluohjaajalta Jonna Klingalta kysyttäessä lempipaikka on perheen mökki Rutalahdessa, lähellä Leivonmäen kansallispuistoa. Mökki on ollut Jonnalle...

Ilouutisia Kortepohjan kaupunginosaan: Subway vuokralaiseksi Soihdun U-taloon 

, , , / 19.4.2024

Soihtu on solminut vuokrasopimuksen parhaillaan rakenteilla olevan U-talon pohjakerroksessa sijaitsevasta liiketilasta Subcom Oy:n kanssa. Subcom on Suomen suurin Subwayn franchising-yritys, joka tulee avaamaan U-taloon Subway-ravintolan, kun uudiskohde valmistu keväällä 2025.