Saunomisaikaa lyhennetään Opinkivellä – illan voi aloittaa tuttuun tapaan klo 16, löylyt klo 18-23

Sähköpulan välttämiseksi myös Soihtu pyrkii löytämään keinoja vähentää JYYn liiketoiminnan toimintojen ja palveluiden sähkönkäyttöä kulutushuippujen aikana.

Sähkönsäästökeinoja on onnistuttu tunnistamaan eri liiketoiminnan osa-alueilla ja työtä jatketaan edelleen sekä akuutin sähköpulan vaaran vähentämiseksi että laajemmin Soihdun ilmastovaikutusten hillitsemiseksi.

Yhtenä toimenpiteenä Soihtu lyhentää Opinkiven kiukaiden lämmitysaikaa varattujen Opinkivi-iltojen yhteydessä torstaista 15.12.2022 alkaen. Opinkiven varausaika käyttäjille on edelleen sama tuttu 16-03, mutta sauna lämpiää jatkossa aina klo 18-23, ellei varaaja ole varatessaan tilannut saunanlämmitystä klo 20-23 väliselle ajalle. Aiemmin kiukaiden lämmitysaika on ollut klo 16-23.

Kahden kiukaan lämmitysajan lyhentäminen kahdella tunnilla säästää laskennallisen arvion mukaan 50kWh / varauskerta (vastaa n. 2 500 kilometrin ajelua sähköpotkulaudalla).

Soihtu viestii muutoksesta omissa viestintäkanavissaan sekä Opinkiven kokoustilaan toimitetulla tiedotteella. Varaajille lähetetään myös sähköposti aiheesta.

Edit: Uutista tarkennettu 13.12.22 klo 13.41: Saunan varaaja voi saunan varausta tehdessään pyytää saunan lämmityksen myös klo 20-23 väliselle ajalle.

Ajankohtaista

Soihdun asuinkohteen Kortepohjan ylioppilaskylän sisääntuloaukio, tornitaloja ja Rentukan julkisivu

Vinkit opiskelija-asunnon hakuun

, / 24.5.2023

Kesän tullen useat tulevat opiskelijat saavat tiedon uudesta opiskelupaikastaan ja sen myötä ajankohtaiseksi tulee myös asunnon etsiminen. Soihtu saa kesäkuukausien aikana useita satoja hakemuksia kuukausittain. Listasimme meidän kolme...

Kaverukset parvekkeella

Asukastyytyväisyyskysely on uudistunut toukokuussa

, / 12.5.2023

Soihtu haluaa jatkuvasti kehittää asumisen palveluitaan. Olemmekin jo useita vuosia seuranneet asukastyytyväisyyttä kaksi kertaa vuodessa tehdyillä laajoilla asukaskyselyillä. Toukokuusta alkaen asukastyytyväisyyttä mitataan lyhyemmillä,...

Vedensäästökilpailun voittaja on ratkennut – onnea Soihtu Vehkakuja!

, , / 8.5.2023

Soihtu järjesti keväällä asuinkohteiden yhteisen vedensäästökilpailun, jonka tavoitteena oli saada asukkaat kiinnittämään huomiota omaan vedenkulutukseen. Kilpailu oli voimassa 1.1.-30.4.2023. Kilpailun on voittanut Soihtu Vehkakuja...