Soihdun Ilokivi – parempaa arkea ja juhlaa

Opiskelijoiden arjessa keskeisessä roolissa on ennen kaikkea talon yläkerran lounasravintola, mutta yhä useampi järjestää Ilokivessä yritystilaisuuden, perhejuhlan tai koko talon tapahtuman.

Soihtu kehittää Ilokiven tapahtumataloa kokonaisvaltaisena konseptina

Ravintolaliiketoiminnan rooli on merkittävä opiskelijoiden sekä yliopistoyhteisön arjen sujuvuudessa ja  hyvinvoinnissa. Soihdun ravintolaliiketoiminta muodostuu Ilokiven tapahtumatalokonseptista sekä Semma Oy:n osakkuusyhtiöstä.

Ilokiven ravintola ja tapahtumatalo sijaitsee ylioppilastalo Ilokivessä Seminaarinmäen kampuksella. Sijainti on edullinen sekä ylioppilaskunnan edunvalvontatyön tunnettuudelle että Soihdun liiketoiminnan asiakkaiden kulkureittien kannalta.

Olemme sitoutuneet kehittämään Ilokivessä 1. ja 2. kerroksen ravintolat yhdistävää tapahtumatalokonseptia, jonka toteutus on käynnistynyt talvella 2020 liiketoimintakaupalla. Siinä alakerrassa toimineen anniskeluravintolan liiketoiminta siirtyi JYYn omistukseen, osaksi Soihtu-kokonaisuutta. Ilokivessä kehitämme talon juhla- ja tapahtumapalvelukokonaisuuksia vastaamaan yhä paremmin koko kampusalueen ja kaupunkilaisten tarpeita, opiskelijaomistajiemme hyväksi.

Ilokiven ravintolakonsepti noudattaa Soihdun arvomaailmaa. Uusia kestävän kehityksen mukaisia toimintaperiaatteita otetaan käyttöön jatkuvasti, ja palveluvalikoimaa lisätään yhä vastuullisemmaksi.