Mikä ihmeen Soihtu Stay? Tutustu edulliseen huoneistomajoitukseemme 

Teksti: Soihtu Stayn henkilökunta | Kuva: Oona Jantunen

Kuten jo ehkä tiesit, Soihtu majoittaa vaihto-opiskelijoita kalustetuissa asunnoissa Jyväskylän Kortepohjassa korkeakoulujen syys- ja kevätlukukausilla. Kansainväliset opiskelijat kuitenkin muuttavat takaisin kotimaahansa toukokuun lopussa, jonka jälkeen asunnot vapautuvat koko kesäksi. Vaikka Jyväskylä vetääkin nuoria kesätöihin ja keikkalaisia lyhyille työkomennuksille, huomattiin potentiaalia olevan selvästi enempään. Soihtu Stay syntyi halusta tarjota majoitusta matkailijoille valmiiksi kalustetuissa asunnoissa, rouheasti ja edulliseen hintaan tietenkin! 

Pilottikesän hyvät kokemukset kannustivat jatkamaan 

Soihtu Stay polkaisi toimintansa käytiin heinäkuussa 2021 tusinalla kalustettuja asuntoja ja kokemukset lyhytaikaisen majoituksen tarjoamisesta olivat hyviä. Vuonna 2022 tulikin mahdollisuus jatkaa hyvin alkanutta liiketoimintaa ja testata, mihin kaikkeen Soihtu Stay kykenee. Soihtu Stay on erityisesti työmatkailijoiden ja kaveriporukoiden suosima majoituskohde legendaarisessa ylioppilaskylässä. Varaus ja maksaminen hoituvat kätevästi netissä, eikä sinun tarvitse jonottaa vastaanotossa, vaan saat avaimet suoraan noutoautomaatista omassa aikataulussasi ja pääset majoittumaan heti avaimet noudettuasi. Meillä hintaan kuuluvat myös valitut ylioppilaskylän palvelut, kuten sauna ja kuntosali. 

Soihtu Stay toimii koko heinäkuun 

Kiinnostuitko? Klikkaa osoitteeseen soihtu.fi/stay ja varaa majoituksesi nettisivuiltamme tai vinkkaa meistä reissarikaverillesi. Soihtu Stay ottaa majoittujia vastaan aina heinäkuun 2022 loppuun saakka! 

Tarvitsetko majoitusta ryhmällesi tai asunnon pidemmäksi aikaa? Ota yhteyttä stay@soihtu.fi ja kysy tarjous. Soihtu Stayn löydät myös Facebookista sekä Instagramista.

Facebook: @soihtustay Instagram: @soihtustay

Edullinen ja rouhea huoneistomajoitus

Soihtu Stay on erityisesti työmatkailijoiden ja kaveriporukoiden suosima majoituskohde legendaarisessa ylioppilaskylässä.

soihtu-stay-asunto-kaksio-huone

Ajankohtaista

Viljelylaatikot varattavissa 28.3. alkaen

, , , , / 21.3.2023

Keväisin Kortepohjan ylioppilaskylässä ja Soihtu Vehkakujalla asukkaat saavat varata viljelylaatikoita sekä -palstoja maksutta omaan käyttöön. Ylioppilaskylässä on yhteensä 20 viljelylaatikkoa (RS-talojen sisäpihalla) ja Vehkakujalla 6...

Vuokravalvonta suljettu 17.3.

, / 14.3.2023

Soihtu Vuokravalvonta on suljettu pe 17.3.2023. Olemme tavattavissa seuraavan kerran ma...

Soihtu - Asukasinfo - Tenant information

Maaliskuun asukasinfo

, / 13.3.2023

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen kerran...