Soihtu tarkistaa JYYn varattavien juhla- ja kokoustilojen varausehtoja 1.8. alkaen

JYYn omistamia varattavia juhla- ja kokoustiloja operoiva Soihtu tarkistaa tilojen varausehtoja 1.8. alkaen. Muutoksia on luvassa Opinkiven saunan käyttömaksuihin, joita joudutaan korottamaan kohonneiden ylläpitokustannusten vuoksi. Peruutustilanteessa asiakkaalle palauttettavasta varausmaksusta vähennetään 1.8. alkaen käsittelykulu. Jatkossa ehtojen mukainen peruutus tilavaraukseen on mahdollista tehdä kaikissa varattavissa tiloissa vielä 14 vrk ennen varausta.

Saunan hinnat ovat 1.8. alkaen seuraavat:

Varattavien juhla- ja kokoustilojen käyttömaksujen palautuksista vähennetään käsittelykulu 1.8. alkaen

Varattavien tilojen varausehtojen tarkistuksen yhteydessä otetaan käyttöön käsittelykulu, joka peritään tilan varanneelta asiakkaalta, mikäli asiakas peruuttaa tekemänsä tilavarauksen ja varausmaksun osuus palautetaan asiakkaan ilmoittamaan tilinumeroon.
Käsittelykulu on 5 € / käsiteltävä maksunpalautus. Maksu kattaa asiakkaan käyttämän maksupalvelualustan eli välittäjänä toimineen operaattorin kulut, joista syntyneet kustannukset ovat ennen ehtojen muutosta koituneet JYYn maksettaviksi.

Jatkossa siis asiakkaan pyytäessä varausehtojen mukaista varauksen peruutusta, palauttaa JYY ehtojen mukaisen varausmaksun, josta käsittelykulu on vähennetty, asiakkaan ilmoittamalle tilille. Käsittelykulut peritään seuraavien, varattavien juhla- ja kokoustilojen, joiden varausmaksuliikenne tapahtuu verkossa operaattorin välittämänä, varausmaksun palautusten yhteydessä:

Opinkiven sauna ja kokoustila, Bastu-sauna, Bertta-kokoustila ja vapaa-ajantila Lillukka.

Käsittelykulu ei koske Soihtu Asumisen asukkaiden käytössä olevia varattavia ryhmätyö-, kerho-, ja opiskelutiloja, pesutupia tai asukassaunoja.

Soihdun operoimien JYYn vuokrattavien juhla- ja kokoustilojen varausehdot yhtenäistetään 1.8. alkaen

Soihtu operoi useita JYYn vuokrattavia juhla- ja kokoustiloja. Näitä ovat Opinkiven sauna ja kokoustila, Kortepohjan ylioppilaskylässä sijaitseva kokoustila Bertta, tilaussauna Bastu ja vapaa-ajantila Lillukka. Tilojen varausehdot eri kohteissa sijaitsevissa tiloissa ovat poikenneet toisistaan joiltakin yksityiskohdiltaan. Varausehdot selkeytetään asiakkaiden kokemuksen yhdenmukaistamiseksi ja tiloissa toimimisen helpottamiseksi. Tiloja usein käyttävät asiakkaat voivat huomata yhdenmukaistuksen esimerkiksi tiloja koskevissa siivousohjeissa, korvaushinnoissa ja peruutuskäytännöissä. Soihdun asukkaiden käytössä oleviin yhteisiin tiloihin (esimerkiksi kerho-, ryhmätyö- ja opiskelutilat) varausehtojen muutos ei vaikuta.

Uudet ehdot viestitään Soihdun verkkosivulla jo kesäkuussa 2022. Elokuun alkuun mennessä uusiin ehtoihin löytyy linkki myös JYYn omalta tilaesittelysivulta, varauspalvelusta ja varausvahvistuksesta. Ennen 1.8. tehtyihin varauksiin sovelletaan tilojen vanhoja ehtoja.

Ajankohtaista

Katkos Soihdun laajakaistaverkossa tiistaina 23.8. – koskee Soihdun kaikkia asuinkohteita

, / 19.8.2022

Soihdun Laajakaistaverkko, joka toteutetaan teknisesti osana Jyväskylän yliopiston Opiskelijaverkkoa, katkeaa kiireellisen runkoverkon huoltotyön vuoksi tiistaina 23.8.2022. Katkoksen on ennakoitu kestävän noin tunnin ajalla 17.00 – 18.00.

Elokuun asukasinfo

, , , , / 10.8.2022

Elokuun Asukasinfon aiheina on muun muassa Kortepohja Festival 2.9., sähköntuotanto Soihdun asuinkohteissa ja Korttelikylän asukkaiden ilta.

Kortepohja Festival Rentukka-aukiolla perjantaina 2.9.

, / 9.8.2022

Jo perinteeksi muodostunut yhteisöllinen tapahtuma järjestetään jälleen Rentukka-aukiolla alkusyksystä - oiva keino polkaista syksy ja uusi lukuvuosi käyntiin! Tiedossa koko perheen ohjelmaa alpakoiden, pomppulinnan ja pihapelien parissa...