Soihtu Asumisen sähköpostiliikenteessä häiriöitä – tarkista roskapostikansiosi!

Soihtu Asumisen saaman tiedon mukaan osa asukkaille lähetetyistä sähköposteista ja asunnonhakijoille lähetetyistä asuntotarjouksista ei ole saavuttanut vastaanottajaa tavanomaisesti, vaan on ohjautunut vastaanottajan roskapostilaatikkoon. Syynä ovat muutokset Soihdun käyttämän ohjelmistotoimittajan postituskanavassa.

Tietojemme mukaan häiriö on alkanut jo marraskuussa ja jatkuu edelleen. Soihtu työskentelee tiiviissä yhteistyössä järjestelmäntoimittajan kanssa, jotta ongelma saataisiin ratkaistua mahdollisimman pian.

Mitä voin tehdä?

Jos odotat sähköpostia, esimerkiksi asuntotarjousta Soihdulta, tarkista roskapostikansiosi.

Roskapostikansion tarkistaminen säännöllisin väliajoin kannattaa muutenkin, sillä sähköpostipalveluntarjoajien roskapostilinjausten tiukentuessa suodattimeen voi jäädä viestejä sellaisiltakin lähettäjiltä, joiden viestit on jo aiemmin merkitty luotettaviksi.

Ajankohtaista

Asukkaiden kokous

Vuoden 2023 asukastoimikunnat ovat järjestäytyneet

, , , , / 2.2.2023

Soihdun asuinkohteissa asukkaat pääsevät monella tapaa vaikuttamaan asumiseen ja yhteisöllisyyden kehittämiseen. Viime vuoden marraskuussa järjestetyissä asukkaiden kokouksissa valittiin jokaiseen Soihdun asuinkohteeseen vuoden 2023...

Asukastilaisuus Kortepohjan Ylioppilaskylän kaavamuutoksesta 25.1.

, , , / 23.1.2023

Kortepohjan keskustassa sijaitsevan Ylioppilaskylän alueelle on suunnitteilla uutta opiskelija-asumista sekä uusi päivittäistavarakauppa. Lisäksi tavoitteena on mahdollistaa Kartanonkujan kävelypainotteisen katuympäristön kehittäminen....

Kortepohjan ylioppilaskylän Rentukka-talo ja julkisivusuojellut, peruskorjatut Tornitalot

Kortepohjan ylioppilaskylälle Vuoden parhaat ARA-neliöt 2023 -palkinto

, , , , , / 19.1.2023

Vuoden parhaat ARA-neliöt -tunnustuksen palkitsemisperusteissa Kortepohjan ylioppilaskylän uudistavaa perusparantamista pidetään poikkeuksellisena menestystarinana, joka toteuttaa myös kiitettävästi kiertotalouden tavoitteita. Soihdun vuosina 2017-2022 toteuttama A-E-tornitalojen ja Rentukka-talon perusteellinen remontointi ja alueen kehitys on nähty onnistuneena esimerkkinä säilyttävästä ja uudistavasta perusparantamisesta.