Soihtu Asumisen sähköpostiliikenteessä häiriöitä – tarkista roskapostikansiosi!

Soihtu Asumisen saaman tiedon mukaan osa asukkaille lähetetyistä sähköposteista ja asunnonhakijoille lähetetyistä asuntotarjouksista ei ole saavuttanut vastaanottajaa tavanomaisesti, vaan on ohjautunut vastaanottajan roskapostilaatikkoon. Syynä ovat muutokset Soihdun käyttämän ohjelmistotoimittajan postituskanavassa.

Tietojemme mukaan häiriö on alkanut jo marraskuussa ja jatkuu edelleen. Soihtu työskentelee tiiviissä yhteistyössä järjestelmäntoimittajan kanssa, jotta ongelma saataisiin ratkaistua mahdollisimman pian.

Mitä voin tehdä?

Jos odotat sähköpostia, esimerkiksi asuntotarjousta Soihdulta, tarkista roskapostikansiosi.

Roskapostikansion tarkistaminen säännöllisin väliajoin kannattaa muutenkin, sillä sähköpostipalveluntarjoajien roskapostilinjausten tiukentuessa suodattimeen voi jäädä viestejä sellaisiltakin lähettäjiltä, joiden viestit on jo aiemmin merkitty luotettaviksi.

Ajankohtaista

Asiakaspalvelija puhelimessa.

Uudistuksia Soihdun palveluihin

, , , , / 24.7.2024

Soihtu haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman sujuvan asiakaspalvelukokemuksen. Asumisen palvelupisteelle voi varata syyskuusta alkaen henkilökohtaisen palveluajan sähköisen varausjärjestelmän kautta.

Kun muutat pois, palauta avaimet ohjeiden mukaisesti – näin seuraavakin pääsee muuttamaan ajallaan

, , , , / 23.7.2024

Ohjeistamme poismuuttajaa palauttamaan avaimet ajallaan, jotta uuden asukkaan muutto sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Korvaushinnastoon on lisätty veloitukset koskien virheellisiä tai myöhästyneitä avainpalautuksia.

Kaverukset parvekkeella

Elokuun asunnot tarjottu

, , , , / 11.7.2024

Kaikki elokuun alkuun vapautuvat asunnot ovat nyt tarjottuna ja suurimpaan osaan on jo solmittu vuokrasopimus. Yksittäisiä asuntoja tai soluhuoneita saattaa vielä vapautua elokuun alkuun, jos joku asuntotarjouksen saajista ei hyväksy saamansa tarjousta.