Soihtu Asumisen sähköpostiliikenteessä häiriöitä – tarkista roskapostikansiosi!

Soihtu Asumisen saaman tiedon mukaan osa asukkaille lähetetyistä sähköposteista ja asunnonhakijoille lähetetyistä asuntotarjouksista ei ole saavuttanut vastaanottajaa tavanomaisesti, vaan on ohjautunut vastaanottajan roskapostilaatikkoon. Syynä ovat muutokset Soihdun käyttämän ohjelmistotoimittajan postituskanavassa.

Tietojemme mukaan häiriö on alkanut jo marraskuussa ja jatkuu edelleen. Soihtu työskentelee tiiviissä yhteistyössä järjestelmäntoimittajan kanssa, jotta ongelma saataisiin ratkaistua mahdollisimman pian.

Mitä voin tehdä?

Jos odotat sähköpostia, esimerkiksi asuntotarjousta Soihdulta, tarkista roskapostikansiosi.

Roskapostikansion tarkistaminen säännöllisin väliajoin kannattaa muutenkin, sillä sähköpostipalveluntarjoajien roskapostilinjausten tiukentuessa suodattimeen voi jäädä viestejä sellaisiltakin lähettäjiltä, joiden viestit on jo aiemmin merkitty luotettaviksi.

Ajankohtaista

Häiriötilanne puhelinpalvelussa

, / 26.9.2023

Soihtu Asumisen puhelinpalvelun vaihteessa on häiriö, jonka vuoksi puhelut eivät tällä hetkellä ohjaudu oikein. Selvitämme tilannetta parhaillaan. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse, mikäli et tavoita meitä puhelimitse....

Havainnekuva Kartanonkujan varrelle sijoittuvasta kerrostalosta

Soihdun uudisrakennushankkeella Kortepohjan ylioppilaskylässä myönteiset näkymät

, , , / 31.8.2023

Soihtu tavoittelee Kortepohjan ylioppilaskylään uudisrakennusta palvelemaan mm. opiskelijaperheitä. Uudisrakennus sijoittuu Kartanonkujan varteen, Q- ja E-talojen väliin. Edellyttäen, että Soihdun uudiskohde saa rakennusluvan Jyväskylän kaupungilta ja aloitusluvan Aralta, voidaan rakentaminen aloittaa loppusyksystä 2023.

Soihtu - Asukasinfo - Tenant information

Elokuun asukasinfo

, / 14.8.2023

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje Soihdun asuinkohteiden ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille ilmoittamaan...