Korona-viruksen vaikutukset Kortepohjan Ylioppilaskylän ja Soihtu Vehkakujan asukkaiden palveluihin

Tätä tiedotetta päivitetään tarvittaessa. Voit tarkistaa tästä tiedotteesta ajantasaiset järjestelyt ja aukiolot. Linkkiä klikkaamalla pääset oikeaan kohtaan tiedotteessa. Tämän tiedotteen voit halutessasi linkata myös sidosryhmällesi, kavereillesi tai harrastusryhmällesi.

Päivitetty 26.2.2021.

Soihtu Asumisen palvelupiste:

Palvelupiste avoinna 1.3. alkaen

Maanantaisin 10 – 15

Perjantaisin 8 – 12

Lisäksi palvelemme puhelimitse ja sähköpostitse ti – to klo 10 – 15.

Rentukan infopiste:

Rentukan infopiste SULJETTU 31.3.2021 asti.

Tänä aikana palvelemme sähköpostitse ja puhelimitse toimistoaikojen puitteissa. Osa lainatavaroista on saatavilla Soihtu Asumisen asiakaspalvelupisteestä erillisellä sopimuksella.

Tarkista Rentukan ravintolan mahdolliset poikkeavat aukioloajat ravintolan sivuilta (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Yhteistilojen sulku maaliskuussa

Suomen hallituksen viimeisimpien linjausten mukaisesti myös JYYn hallitus ja Soihtu ovat päättäneet seuraavien yhteisten tilojen sulusta maaliskuun ajaksi:

Soihdun asukkaille on saatavilla rajoitetusti varattavia vuoroja Rentukan kuntosalilla, Mave-tilassa ja opiskelutiloissa. Henkilökohtaiset saunavuorot ovat käytössä 1.3. alkaen.

Apua karanteenissa oleville

Jyväskylän yliopisto ja JYY ovat käynnistäneet kampanjan karanteenissa olevien auttamiseksi. Voit ilmoittautua avuntarvitsijaksi tai rekisteröityä vapaaehtoiseksi auttajaksi jyu.fi-sivustolta löytyvällä lomakkeella (linkki jyu.fi-sivuston artikkeliin aukeaa uuteen ikkunaan).

Ajankohtaista

Viljelylaatikot varattavissa jälleen 15.3. alkaen

, , , , / 3.3.2021

Vuosittain Kortepohjan ylioppilaskylässä asukkaiden on ollut mahdollisuus varata viljelylaatikoita sekä -palstoja maksutta omaan käyttöön. Viime vuosina kysyntä on kasvanut ja tästä syystä viljelylaatikoita tullaan lisäämään tänä...

Soihdun yhteiset ja varattavat tilat kiinni maaliskuun – opiskelutiloihin ja salille rajoitettuja varausmahdollisuuksia

, / 26.2.2021

Suomen hallituksen viimeisimpien linjausten myötä myös JYYn hallitus ja Soihtu ovat päättäneet, että suurin osa Rentukan yhteisistä tiloista tulee pysymään suljettuna vähintään 31.3.2021 saakka. Soihdun asukkaiden hyvinvointia tukemaan avaamme osittaiseen, varattavaan käyttöön Rentukan kuntosalin, MAVE-tilan sekä opiskelutilat Rentukassa ja B-talossa 1.3.2021 alkaen.

JYYn uusi talousjohtaja esittäytyy – ”Täällä tehdään hyvää työtä”

, , / 12.2.2021

Olen nyt ollut soihtulaisena noin kuukauden verran ja ilokseni voin sanoa, että onneksi päätin hakea tätä paikkaa. On ollut ilo tutustua sekä JYY:hyn että Soihtuun ja huomata kuinka hyvää työtä täällä tehdään opiskelijoiden ja muiden asiakkaiden eteen.