Korona-viruksen vaikutukset Kortepohjan Ylioppilaskylän ja Soihtu Vehkakujan asukkaiden palveluihin

Tätä tiedotetta päivitetään tarvittaessa. Voit tarkistaa tästä tiedotteesta ajantasaiset järjestelyt ja aukiolot. Linkkiä klikkaamalla pääset oikeaan kohtaan tiedotteessa. Tämän tiedotteen voit halutessasi linkata myös sidosryhmällesi, kavereillesi tai harrastusryhmällesi.

Päivitetty 17.8.2021.

Soihtu Asumisen palvelupiste:

Palvelupiste avoinna 1.5. alk.

Maanantaisin 10 – 15

Keskiviikkoisin 10 -15

Perjantaisin 8 – 12

Lisäksi palvelemme puhelimitse ja sähköpostitse tiistaisin ja torstaisin klo 10 – 15. Voit sopia asiointiajan palvelupisteelle myös tiistaille ja torstaille ottamalla yhteyttä ennakkoon Soihtu Asumisen asiakaspalveluun.

HUOM:

Torstaina 23.9. puhelinpalvelu palvelee klo 11.30-15

Perjantaina 1.10. palvelupiste on avoinna 10-15 (kuun ensimmäinen arkipäivä)

Rentukan infopiste:

Infopiste avoinna 3.8. alkaen:

Tiistaisin klo 13 – 15

Torstaisin klo 13 – 15

Lisäksi palvelemme puhelimitse ja sähköpostitse.

Tarkista Rentukan ravintolan mahdolliset poikkeavat aukioloajat ja Semman muut käytännöt ravintolan sivuilta (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Yhteistilat käytettävissä

Tilojen käyttäjien tulee huomioida, että tiloissa saa olla vain sen verran henkilöitä kuin alueelliset rajoitukset sallivat:

Tilojen käyttäjille

Lisäämme käsien desinfiointimahdollisuuksia ja suosittelemme maskin käyttöä tiloissa liikkuessa, jos se on mahdollista. Tilojen käyttäjien tulee huomioida, että tiloissa saa olla vain sen verran henkilöitä kuin alueelliset rajoitukset sallivat.

Linkki Jyväskylän kaupungin nettisivulle
Linkki THL:n nettisivulle

Huolto käyttää kotikäynnillä yleisavainta, jos asukas on sen sallinut

Soihtu Kiinteistöhuolto käyttää huoltopyyntöjen korjausten yhteydessä yleisavainta, mikäli asukas on sen sallinut vikailmoitusta tehdessään. Tämä tarkoittaa, että asukkaan kanssa sovitaan tämän tilaaman huoltotyön suorittamisesta erikseen puhelimitse vain, mikäli asunnossa ei saa käydä yleisavainta käyttäen. Jos olet antanut vikailmoituksen / huoltopyynnön yhteydessä luvan yleisavaimen käyttöön, huolto ei soita sinulle erikseen, vaan huoltopyyntöihin reagoidaan kiireellisyysjärjestyksessä.

Tilojen tehostettu siivous

Kortepohjan Ylioppilaskylän ja Vehkakuja 2:n kohteita siivoaa Soihtu Kiinteistöhuolto noudattaen Työterveyslaitoksen antamaa ohjeistusta tarttuvien tautien leviämisen ehkäisemisestä.

Ajankohtaista

O ja P-talon asuntojen avainkortit vanhenevat 15.10.

, , / 22.9.2021

Asukkaat voivat noutaa uudet avainkortit Soihtu Asumisen palvelupisteestä aukioloaikojemme puitteissa (ma ja ke klo 10-15, pe klo 8-12). Muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaan avaimia hakiessasi. Halutessasi voit valtuuttaa jonkun hakemaan...

Heimon yhteiskäyttöauto poistuu käytöstä

, , / 16.9.2021

Heimo on ilmoittanut poistavansa yhteiskäyttöautot syyskuun aikana lyhytaikaisvuokrauksen käytöstä. Näin ollen Kortepohjan ylioppilaskylässä sijainneen Heimon yhteiskäyttöauton käyttömahdollisuus päättyy tämän kuun aikana.Soihtu...

Syyskuun asukasinfo

, / 13.9.2021

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje Kortepohjan Ylioppilaskylän ja Soihtu Vehkakujan ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille...