Korona-viruksen vaikutukset Kortepohjan Ylioppilaskylän ja Soihtu Vehkakujan asukkaiden palveluihin

Tätä tiedotetta päivitetään tarvittaessa. Voit tarkistaa tästä tiedotteesta ajantasaiset järjestelyt ja aukiolot. Linkkiä klikkaamalla pääset oikeaan kohtaan tiedotteessa. Tämän tiedotteen voit halutessasi linkata myös sidosryhmällesi, kavereillesi tai harrastusryhmällesi.

Päivitetty 29.3.2021.

Soihtu Asumisen palvelupiste:

Palvelupiste avoinna

Maanantaisin 10 – 15

Perjantaisin 8 – 12

Lisäksi palvelemme puhelimitse ja sähköpostitse ti – to klo 10 – 15.

HUOM: Palvelupiste suljettu 2.4. ja 5.4.

Rentukan infopiste:

Rentukan infopiste SULJETTU toistaiseksi.

Palvelemme sähköpostitse ja puhelimitse. Osa lainatavaroista on saatavilla Soihtu Asumisen asiakaspalvelupisteestä erillisellä sopimuksella.

Tarkista Rentukan ravintolan mahdolliset poikkeavat aukioloajat ja Semman muut käytännöt ravintolan sivuilta (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Yhteistilojen sulku huhtikuussa

Suomen hallituksen viimeisimpien linjausten mukaisesti myös JYYn hallitus ja Soihtu ovat päättäneet seuraavien yhteisten tilojen sulusta maalis- ja huhtikuun ajaksi:

Soihdun asukkaille on saatavilla rajoitetusti varattavia vuoroja Rentukan kuntosalilla, Mave-tilassa ja opiskelutiloissa. Henkilökohtaiset saunavuorot ovat käytössä 1.3. alkaen.

Huolto soittaa asiakkaalle aina ennen kotikäyntiä

Soihtu Kiinteistöhuolto ottaa asiakkaisiin yhteyttä puhelimitse aina ennen asuntokäyntiä. Asukkaan kotiin ei mennä, ellei asukkaaseen saada yhteyttä. Asukkaiden toivotaan vastaavan puhelimeensa huollon soittaessa, jotta saamme huoltotoimet suoritettua.

Apua karanteenissa oleville

Jyväskylän yliopisto ja JYY ovat käynnistäneet kampanjan karanteenissa olevien auttamiseksi. Voit ilmoittautua avuntarvitsijaksi tai rekisteröityä vapaaehtoiseksi auttajaksi jyu.fi-sivustolta löytyvällä lomakkeella (linkki jyu.fi-sivuston artikkeliin aukeaa uuteen ikkunaan).

Ajankohtaista

Huhtikuun asukasinfo lähetetty

, / 12.4.2021

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje Kortepohjan Ylioppilaskylän ja Soihtu Vehkakujan ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille...

Ilmoittaudu Elämäntaitokurssille!

, , , / 9.4.2021

Haluaisitko löytää käytännönläheisiä keinoja, joilla ylläpitää ja lisätä omaa hyvinvointia, itsestä välittämistä ja itsetuntemusta? Kaipaatko vertaistukea, uusia tuttavuuksia tai kenties apua arjenhallintaan? Osallistu mukaan...

Asukastoiminta

Asukkaiden ääni halutaan jälleen kuuluviin – osallistu mukaan yhteiseen keskustelutilaisuuteen!

, , / 9.4.2021

Viime marraskuun Kyläkokouksessa Kortepohjan ylioppilaskylään ei muodostunut asukastoimikuntaa. Tämä on ensimmäinen kerta ylioppilaskylän historiassa, jolloin asukasaktiiveja ei ole löytynyt riittävästi. Tule kanssamme keskustelemaan...