Asukkaiden kokous herätti kiinnostusta – ylioppilaskylään saatiin muodostettua uusi asukastoimikunta

Keskiviikkona 16.2.2022 järjestettiin Kortepohjan ylioppilaskylän asukkaiden ylimääräinen kokous, jonka asialistalla oli asukastoiminnan määrärahat sekä asukastoimikunnan valinta vuodelle 2022.

Asukkaiden kokoukseen saapui paikan päälle sekä etäyhteyksin runsas määrä osallistujia. Keskustelua käytiin määrärahojen lisäksi myös kuntosalista, yhteisten tilojen jakamisperiaatteista sekä uusista lainatavaroista.

Vuoden tauon jälkeen ylioppilaskylään saatiin myös muodostettua asukastoimikunta, kun yhteensä kymmenen asukasta osoitti kiinnostuksensa toimintaa kohtaan. Asukastoimikunnan järjestäytymiskokous kutsutaan koolle viipymättä, jotta asukastoimikunta pääsee aloittamaan toimintansa asuinyhteisön viihtyvyyden ja yhteisöllisyyden edistämiseksi mahdollisimman pian.

Aikaisempina vuosina asukastoimikuntaan on voinut liittyä myös toimikauden aikana – tästä kuitenkin uusi asukastoimikunta linjaa vielä järjestäytymiskokouksessaan. 16.2.2022 kokouksen kokouspöytäkirja tulee tarkastuksen jälkeen nähtäville Asukassivulle.

Ajankohtaista

Etsitkö asuntoa Jyväskylästä?

, , , , / 22.6.2022

Soihdun asukkaat arvostavat mm. yhteisöllisyyttä, käytettävissä olevia opiskelutiloja ja kuntosalia. Lue lisää siitä, miksi kannattaa sinunkin muuttaa Soihdulle.

Ylioppilaskylän H- ja J-talojen katoille asennetaan aurinkopaneelit

, , , / 17.6.2022

Kortepohjan ylioppilaskylä siirtyy uusiutuvan energian tuotantoon, kun H- ja J-talojen katoille asennetaan ensi viikosta alkaen aurinkopaneelit. Aurinkopaneelien tuotto ylioppilaskylän sähkönkulutuksesta on noin 2 % ja tulevaisuudessa...

Kaikki Soihtu Korttelikylän asunnot on tarjottu

, , / 13.6.2022

Soihdun uudiskohteen Soihtu Korttelikylän haku avautui huhtikuussa. Kaikki asuntohakemukset on ehditty käsittelemään Soihtu Asumisen toimesta ja hakijoille on lähetetty asuntotarjous henkilökohtaisesti. Soihtu Korttelikylän asukkaat...