Kortepohja Festival Rentukka-aukiolla perjantaina 2.9.

Jo perinteeksi muodostunut yhteisöllinen tapahtuma järjestetään jälleen Rentukka-aukiolla alkusyksystä – oiva keino polkaista syksy ja uusi lukuvuosi käyntiin! Tiedossa koko perheen ohjelmaa alpakoiden, pomppulinnan ja pihapelien parissa sekä livemusiikkia.

Etsimme tapahtumaan myös vapaaehtoisia mm. tapahtuma-alueen somistamiseen ja backstage-alueen hoitamiseen. Tarjoamme vapaaehtoisille ruuat sekä tietysti mukavia kokemuksia ja uusia tuttavuuksia! Mikäli haluat osallistua mukaan tapahtuman järjestämiseen, voit olla yhteydessä JYYn projektityöntekijään (projektityontekija@jyy.fi).

Tapahtuman ohjelma:

Klo 16-18 koko perheen ohjelmaa: Alpakat vierailulla Kortepohjassa, pomppulinna ja pihapelejä Rentukka-aukiolla, katuruokaa ja yhteisötaidetta.

Klo 18-22.30 livemusiikkia Rentukka-aukiolla:

18.00 Heidi Elmgren
19.00 Erik Allardt & Järkyttävät Hampurilaiset
20.00 Slash The Smile
21.00 Muuan Mies
22.00 Sisi Majitu (tuliesitys)

Aikatauluun saattaa tulla muutoksia, seuraa siis tapahtumasivua Facebookissa pysyäksesi kartalla!

Yhteydenotot:

projektityontekija@jyy.fi
yhteisomanageri@rentukka.fi

Ajankohtaista

Henkilöstömuutoksia Soihtu Asumisen tiimissä – Jenna Pigg palvelupäälliköksi, Anni Pajari yhteisömanagerin tehtäviin

, , / 20.9.2022

Soihtu Asumisen henkilöstössä on tapahtunut elo-syyskuussa asukkaillekin näkyviä muutoksia. Soihtu Asumisen henkilökunta on mukana asukkaiden arjessa sekä Soihtu Asumisen palvelupisteellä Vehkakuja 2b:ssa että Rentukan

Ilokivi-julkisivu-kuva-Jari-Kuskelin

JYY ja Soihtu kartoittavat luontojalanjälkensä yhteistyössä Jyväskylän yliopiston Resurssiviisausyhteisön kanssa

, , / 15.9.2022

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY ja sen omistama liiketoimintakokonaisuus Soihtu selvittävät hiili- ja luontojalanjälkensä. Selvitystyön toteuttaa Jyväskylän yliopiston Resurssiviisausyhteisö JYU.Wisdom.

Kyläkirppis Lillukassa 19.9.

, , , / 14.9.2022

Kortepohjan ylioppilaskylän asukastoimikunta järjestää maanantaina 19.9. kirppiksen Lillukassa, ja sään salliessa myös ulkona Lillukan läheisyydessä. Kirppis on avoinna noin klo 14-19, myyjien ja ostajien innokkuudesta riippuen. Jos haluat...