Kortepohja Festival Rentukka-aukiolla perjantaina 2.9.

Jo perinteeksi muodostunut yhteisöllinen tapahtuma järjestetään jälleen Rentukka-aukiolla alkusyksystä – oiva keino polkaista syksy ja uusi lukuvuosi käyntiin! Tiedossa koko perheen ohjelmaa alpakoiden, pomppulinnan ja pihapelien parissa sekä livemusiikkia.

Etsimme tapahtumaan myös vapaaehtoisia mm. tapahtuma-alueen somistamiseen ja backstage-alueen hoitamiseen. Tarjoamme vapaaehtoisille ruuat sekä tietysti mukavia kokemuksia ja uusia tuttavuuksia! Mikäli haluat osallistua mukaan tapahtuman järjestämiseen, voit olla yhteydessä JYYn projektityöntekijään (projektityontekija@jyy.fi).

Tapahtuman ohjelma:

Klo 16-18 koko perheen ohjelmaa: Alpakat vierailulla Kortepohjassa, pomppulinna ja pihapelejä Rentukka-aukiolla, katuruokaa ja yhteisötaidetta.

Klo 18-22.30 livemusiikkia Rentukka-aukiolla:

18.00 Heidi Elmgren
19.00 Erik Allardt & Järkyttävät Hampurilaiset
20.00 Slash The Smile
21.00 Muuan Mies
22.00 Sisi Majitu (tuliesitys)

Aikatauluun saattaa tulla muutoksia, seuraa siis tapahtumasivua Facebookissa pysyäksesi kartalla!

Yhteydenotot:

projektityontekija@jyy.fi
yhteisomanageri@rentukka.fi

Ajankohtaista

Artikkelikuva Opiskelija-asuntojen kysyntä ylittää tällä hetkellä tarjonnan

Opiskelija-asuntojen kysyntä ylittää tällä hetkellä tarjonnan

, / 27.9.2023

Tänä syksynä Soihdun opiskelija-asuntojen kysyntä on ylittänyt tarjonnan reilusti. Soihdun asuntoja vuokrataan ensisijaisesti opiskelijoille ja näistä asunnoista osa on valtion tukemia vuokra-asuntoja (ns. ARA-asuntoja), joiden...

Häiriötilanne puhelinpalvelussa

, / 26.9.2023

Soihtu Asumisen puhelinpalvelun vaihteessa on häiriö, jonka vuoksi puhelut eivät tällä hetkellä ohjaudu oikein. Selvitämme tilannetta parhaillaan. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse, mikäli et tavoita meitä puhelimitse....

Havainnekuva Kartanonkujan varrelle sijoittuvasta kerrostalosta

Soihdun uudisrakennushankkeella Kortepohjan ylioppilaskylässä myönteiset näkymät

, , , / 31.8.2023

Soihtu tavoittelee Kortepohjan ylioppilaskylään uudisrakennusta palvelemaan mm. opiskelijaperheitä. Uudisrakennus sijoittuu Kartanonkujan varteen, Q- ja E-talojen väliin. Edellyttäen, että Soihdun uudiskohde saa rakennusluvan Jyväskylän kaupungilta ja aloitusluvan Aralta, voidaan rakentaminen aloittaa loppusyksystä 2023.