Asukastilaisuus Kortepohjan Ylioppilaskylän kaavamuutoksesta 25.1.

Kortepohjan keskustassa sijaitsevan Ylioppilaskylän alueelle on suunnitteilla uutta opiskelija-asumista sekä uusi päivittäistavarakauppa. Lisäksi tavoitteena on mahdollistaa Kartanonkujan kävelypainotteisen katuympäristön kehittäminen. Asukastilaisuudessa on mahdollista tutustua suunnitelmiin ja keskustella niistä kaavan valmistelijan ja alueen toimijoiden kanssa.

Alueen kaavamuutos on ollut Jyväskylän kaupunkirakennelautakunnan käsittelyssä 10.1. ja kaavaehdotus on nähtävillä 17.1.-16.2.2023 välisen ajan. Kaavamuutos on osa Kortepohjan keskustan kehittämistä, joka jatkuu koko keskustaa koskeneen luonnosvaiheen jälkeen pienemmissä osissa. Nyt tarkastelussa olevan Ylioppilaskylän alueen kaavaratkaisu on pääpiirteiltään aiemman koko keskustaa koskeneen luonnosvaiheen ratkaisun mukainen. Luonnoksesta poiketen kaavaehdotuksessa ei kuitenkaan esitetä täydennysrakentamista suunnittelualueella olevalle LPA-merkitylle pysäköintialueelle ja sille on osoitettu yleinen jalankulkuyhteys Emännäntieltä Laajavuorentien suuntaan.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan Kortepohjan Ylioppilaskylän suunnitelmista kaikille avoimeen asukastilaisuuteen keskiviikkona 25.1. klo 17–18 Kortepohjan päiväkotikoulun ruokasaliin, Kartanonkuja 4.

Lisätiedot

Ajankohtaista

Häiriötilanne puhelinpalvelussa

, / 26.9.2023

Soihtu Asumisen puhelinpalvelun vaihteessa on häiriö, jonka vuoksi puhelut eivät tällä hetkellä ohjaudu oikein. Selvitämme tilannetta parhaillaan. Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse, mikäli et tavoita meitä puhelimitse....

Havainnekuva Kartanonkujan varrelle sijoittuvasta kerrostalosta

Soihdun uudisrakennushankkeella Kortepohjan ylioppilaskylässä myönteiset näkymät

, , , / 31.8.2023

Soihtu tavoittelee Kortepohjan ylioppilaskylään uudisrakennusta palvelemaan mm. opiskelijaperheitä. Uudisrakennus sijoittuu Kartanonkujan varteen, Q- ja E-talojen väliin. Edellyttäen, että Soihdun uudiskohde saa rakennusluvan Jyväskylän kaupungilta ja aloitusluvan Aralta, voidaan rakentaminen aloittaa loppusyksystä 2023.

Soihtu - Asukasinfo - Tenant information

Elokuun asukasinfo

, / 14.8.2023

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje Soihdun asuinkohteiden ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille ilmoittamaan...