Soihdun vuosikertomus 2020 on julkaistu

JYY-konsernin vuosi 2020 oli haastava taloudellisesta näkökulmasta. Silti vuoden 2020 aikanakin tehtiin uudistuksia, investoitiin ja toimittiin aktiivisesti koronapandemian aiheuttamassa uudenlaisessa toimintaympäristössä.

Toimitusjohtaja: Poikkeusvuodessa paljon hyvää

Katsauksessaan vuoteen 2020 toimitusjohtaja Timo Lahtinen näkee haasteiden rinnalla merkittäviä saavutuksia. Soihtu-nimen ja visuaalisen ilmeen julkaisu on tuonut selkeyttä ennen hajanaiseen liiketoiminnan viestintään. JYYn Ilmastotiekartan julkaisu antoi myös Soidulle selkeät suuntaviivat tulevaisuuteen. Investoinnit olivat ennätystasolla, ja vuoden 2020 pandemia ja sen asettamat rajoitukset vaativat jatkuvaa muutoskykyä koko henkilöstöltä – hyvää työtä onnistuttiin tekemään myös poikkeusoloissa.

Talousjohtaja: Suunnitelmat etenivät myös 2020

Talouden näkökulmasta Soihdun työtä tarkasteleva Jaakko Pelkonen toteaa Soihdun vuoden 2020 olleen taloudellisesti haastava, mutta hankkeiden pysyneen silti aikataulussa. Neljä uutta tytäryhtiötä perustettiin palvelemaan tulevia kiinteistöhankkeita, ja JYY-Palvelut Oy vaihtoi nimensä Soihtu-Palvelut Oy:ksi liiketoiminnan profiloituessa Soihtu-nimen alle. Nostona yhteisötyöstä talousjohtaja mainitsee jatkuvan vuoropuhelun asiakaskunnan kanssa. Tutkimusten perusteella saatuja palautteita on jo otettu huomioon toiminnan toteuttamisessa.

Kiinteistöjohtaja: Työtä ilmastokestävyyden edistämiseksi

Kiinteistöjohtaja Kimmo Moilanen tarkastelee katsauksessaan Soihdun toiminnan ilmastovaikutusten merkitystä ja työn mahdollisuuksia. Määrätietoinen työ energiansäästön eteen palvelee nyt myös ilmastotiekartan tavoitteita. Soihtu on työssään kunnianhimoisempi kuin ympäröivä yhteiskunta, ja asettaa tavoitteensa korkealle. Ilmastotietoisille nuorille aikuisille rakentaminen ja selkeät tavoitteet kuitenkin motivoivat soihtulaisia työssään yhteisen päämäärän eteen.

Soihdun vuosikertomus 2020 on toteutettu verkkosisältönä. Soihdun johtoryhmän katsaukset, talouden tunnusluvut ja tiivistelmä Kortepohjan ylioppilaskylän energiansäästötoimenpiteiden onnistumisesta muodostavat helposti lähestyttävän kokonaisuuden, johon voit tutustua Vuosikertomus 2020-sivulla.

Ajankohtaista

Asukaslehti Kylä artikkelikuva

Opiskelija on omistaja

, , / 19.4.2024

Teksti: Mari Lähteenmäki | Kuvat: Tiina Salminen, Tiitu Design  Hilma Hintikka opiskelee johtamista Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa. Syksyllä 2021 hän oli lopettanut täysipäiväisen työskentelyn aiemmassa ammatissaan...

Asukasinfon artikkelikuva

Huhtikuun asukasinfo

, / 8.4.2024

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje Soihdun asuinkohteiden ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille ilmoittamaan...

Avoimet työpaikat

Haemme kesätyöntekijää lyhytaikaisen majoituksen ylläpitoon Kortepohjassa

, , / 19.3.2024

Etsimme joukkoomme kahta-kolmea (2 – 3) ahkeraa ja motivoitunutta kesätyöntekijää auttamaan meitä varustelemaan ja ylläpitämään lyhytaikaisen majoituksen asuntoja kesä-heinäkuun 2024 ajaksi.