Huomasitko jo Soihdun rakennushankkeiden oman sivun?

Yksi Soihdun viestintätavoitteista vuodelle 2021 on ollut parantaa rakennushankkeidemme viestintää. Parhaillaan käynnissä on historiallinen tornitalojen peruskorjaushanke Kortepohjassa ja Soihtu Korttelikylän uudiskohteen työmaa Mäki-Matissa, Pitkäkadun ja Nuuskakujan kulmauksessa.

Nämä merkittävät hankkeet paitsi muuttavat kaupunkikuvaa myös näkyvät ja kuuluvat sekä Soihdun omien asukkaiden että monien muiden kaupunkilaisten päivittäisessä arjessa. Saamiemme palautteiden ja kysymysten perusteella on selvää, että hankkeiden edistyminen kiinnostaa Soihdun asukkaita, ylioppilaskunnan jäseniä ja muita sidosryhmiämme, ja haluamme vastata tiedontarpeeseen yhä paremmin.


Olemme nyt koonneet yhdelle sivulle tietoa meneillään olevista rakennustyömaistamme. Lyhyiden hanke-esittelyiden lisäksi sivulle päivitetään ajankohtaista tietoa hankkeiden kulusta. Sivun alalaidasta löytyvät nostot uusimpiin artikkeleihimme Soihdun aluekehityksestä. Sivu on saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Soihdun omaa rakennuttamista käsittelevän tiedon lisksi sivulta löytyy myös linkki Kortepohjan päiväkotikoulun työmaan tavoitteista kertovalle sivulle, jossa tätä Jyväskylän kaupungin tilapalveluiden hanketta esitellään tarkemmin. Jyväskylän kaupungin sisällöt ovat saatavissa tällä hetkellä suomeksi.


Ajankohtaista

Tähtitaivaan alla 

, , , , / 23.4.2024

Teksti: Jenna Pigg | Kuvat: Tiina Salminen, Tiitu Design  Soihdun siivouksen palveluohjaajalta Jonna Klingalta kysyttäessä lempipaikka on perheen mökki Rutalahdessa, lähellä Leivonmäen kansallispuistoa. Mökki on ollut Jonnalle...

Ilouutisia Kortepohjan kaupunginosaan: Subway vuokralaiseksi Soihdun U-taloon 

, , , / 19.4.2024

Soihtu on solminut vuokrasopimuksen parhaillaan rakenteilla olevan U-talon pohjakerroksessa sijaitsevasta liiketilasta Subcom Oy:n kanssa. Subcom on Suomen suurin Subwayn franchising-yritys, joka tulee avaamaan U-taloon Subway-ravintolan, kun uudiskohde valmistu keväällä 2025.

Asukaslehti Kylä artikkelikuva

Opiskelija on omistaja

, , / 19.4.2024

Teksti: Mari Lähteenmäki | Kuvat: Tiina Salminen, Tiitu Design  Hilma Hintikka opiskelee johtamista Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa. Syksyllä 2021 hän oli lopettanut täysipäiväisen työskentelyn aiemmassa ammatissaan...