Vuokraa asunto: saat yli 1 kuukauden vuokran ilmaiseksi!

Tarjoushinta koskee uusia vuokrasopimuksia tietyissä Kortepohjan ylioppilaskylän asunnoissa. Sopimuksen alkamispäivä viimeistään 1.1.2021.

Rullaa alemmas, niin löydät tarkemmat tiedot asuinkohteista ja tarjousehdoista.

Linkit avautuvat uuteen välilehteen.

Tarjouskampanjan ehdot

* Alennettu vuokra pyöristetään lähimpään tasaeuroon.

M-, N-, O- ja P-talojen kaksiot

Legendaaristen M, N, O ja P -talojen 37,5-neliöisissä asunnoissa on kaksi huonetta, keittokomero ja kylpyhuone. Arkkitehtonisesti ainutlaatuinen neljän talon kokonaisuus on rakennettu 1970-luvulla ja peruskorjattu 1990-luvulla. Talokokonaisuuden yhteydessä on kaksi asukassaunaa ja lukollinen säilytystila pyörille.

Asukkailla on myös mahdollisuus asuntonsa omatoimiseen, ilmaiseen pintaremontointiin. Jos MNOP-talojen asukas haluaa maalata yhden tai vaikka kaikki asuntonsa seinäpinnat, saa hän veloituksetta Soihdulta valmiin maalaussetin.

Halutessasi voit lukea kustakin talosta (M, N, O tai P) tarkemman kuvauksen asuntoesittelysivultamme.

Jos sinulla on jo voimassa oleva hakemus, voit muokata sitä Hakemuspalvelun kautta.

Linkit avautuvat uuteen välilehteen.

Soluasunnot

Soluasunto on loistava vaihtoehto esimerkiksi uuteen kaupunkiin muuttavalle opiskelijalle, sillä yhteisöllinen asuminen on helppo keino tutustua uusiin ihmisiin. Soluasunnossa kullakin asukkaalla on ikioma makuuhuone, ja talosta ja asunnon koosta riippuen yhteiset tilat (keittiö tai keittokomero, kylpyhuone ja wc) jaetaan yhteensä 2-4 asukkaan kesken. Joissakin soluasunnoissamme asukkailla on oma kylpyhuone ja/tai keittotila.

Soluasuntoa voi hakea myös kaverin kanssa. Kukin kaveri täyttää tällöin oman asuntohakemuksensa, jossa on mainittava erikseen kavereiden nimet, joiden kanssa haluaa muuttaa samaan asuntoon.

Soluasuntoja Soihdulla on Kortepohjan ylioppilaskylän taloissa H, J, M, N, O, P, Q, R ja S. Halutessasi voit lukea kustakin talosta tarkemman kuvauksen asuntoesittelysivultamme.

Jos sinulla on jo voimassa oleva hakemus, voit muokata sitä Hakemuspalvelun kautta.

Linkit avautuvat uuteen välilehteen.

Yhteisöllistä elämää ylioppilaskylässä

Soihdun kohteissa asuminen on helppoa, sillä vuokraan sisältyvät aina vesi, sähkö ja kaukolämpö sekä 1 GB:n Funet -laajakaistayhteys. Lisäksi pesutupien käyttö on ilmaista ja yleisiä saunavuoroja on tarjolla joka päivä.

Keskellä Kylää sijaitseva Rentukka-talo saa asukkailtamme ehdottomasti eniten kehuja – moni valitsee Soihdun asunnon siksi, että Rentukan kuntosali ja opiskelutilat ovat vapaasti asukkaidemme käytettävissä. Opiskelijahintainen lounas Rentukka-talon ravintolassa on tarjolla vielä luentojen jälkeenkin, joten jos kokkaaminen kotona ei innosta, poikkea Rentukassa syömässä!