Tervetuloa Soihtu Stayhin!

Kiitos, että valitsit Soihtu Stayn! Tästä viestistä löydät kaiken tiedon, jotta viipymisesi meillä olisi mahdollisimman mieluisa. Yhteystietomme löydät viestin lopusta, jos majoittumisestasi jää kysyttävää. 

Mikä on Soihtu Stay?

Vuokraamme asuntoja lyhytaikaiseen majoitukseen Kortepohjan ylioppilaskylässä. Kuulumme Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYYn omistamaan Soihtu-liiketoimintakokonaisuuteen, jota heinäkuussa 2021 avattu Soihtu Stay täydentää.

Soihtu on ollut kehittämässä Kortepohjan ylioppilaskylää jo 1960-luvulta lähtien. Voit lukea lisää Kortepohjasta ja alueen palveluista viestin lopusta.

Soihtu Stayn palvelut

Rentukan kuntosali, A-talon sauna ja Bubble-pesula ovat ilmaiseksi käytössäsi aukioloaikojen puitteissa.

Aamiainen

Ravintola Rentukka tarjoaa mahdollisuuden take away -aamiaiseen. Aamiaiseen kuuluu kaura-tuorepuuroa ja marinoituja marjoja, tomaatti-mozzarella-pesto-sämpylä, tuoremehu, hedelmämuki, kahvi tai tee ja pieni makea. Aamiaisen hinta on 7,50 euroa. 

Aamiainen on saatavilla maanantaista lauantaihin, ja se on noudettavissa ravintolasta klo 8.30. alkaen. Aamiaiset on tilattava etukäteen viimeistään saapumispäivänä klo 12.00. mennessä.

Mikäli sinulla on erityisruokavaliotoivomuksia, laitathan suoraan sähköpostia ravintolaan osoitteeseen rentukka@semma.fi.

Rentukka tarjoilee myös lounasta. Aukioloajat, lounaslistan ja hinnaston näet tästä linkistä

Alueen palvelut

Ruokakaupat

Lähin apteekki sijaitsee osoitteessa Voionmaankatu 9.

Saapuminen ja paikallisliikenne 

Saapuminen Jyväskylään 

Junat ja linja-autot saapuvat Jyväskylän Matkakeskukseen osoitteessa Hannikaisenkatu 20. Lähin lentokenttä sijaitsee Tikkakoskella noin 23 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta.

Matkakeskukselta löytyy myös taksitolppa. Kyyti Matkakeskukselta Kortepohjaan maksaa noin 20 euroa kellonajasta ja taksiyrityksestä riippuen. 

Paikallisliikenne Keskustan ja Kortepohjan välillä

Jyväskylän paikallisliikenneterminaali sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Matkakeskukselta. Sieltä liikennöivät kaikki Jyväskylän paikallisliikenteen linja-autot, joiden aikataulut näet tästä linkistä. 

Paikallisliikenneterminaalista pääsee Kortepohjan ylioppilaskylään busseilla 18 ja 18K. Molemmat bussit lähtevät paikallisliikenneterminaalista puolen tunnin välein.

Saapuaksesi Kortepohjan ylioppilaskylään, lähde paikallisliikenneterminaalin pysäkiltä Keskusta 6 ja jää pois pysäkillä Kortesuo 2. Bussimatka kestää noin 10 minuuttia. 

Maksaminen ja hinnasto

Aikuisen kertalippu maksaa 3 euroa ja päivälippu 8 euroa. Alle 16-vuotiaat lapset matkustavat puoleen hintaan.  Matka maksetaan kuljettajalle käteisellä linja-autossa. Korttimaksu ei ole mahdollista. 

Käteisen rahan puuttuessa matkan voi maksaa myös mobiililipulla. Sitä varten puhelimesta on löydyttävä joko Valtti- tai Linkki-mobiililippusovellus. Tällöin kertalippu maksaa 2,70 euroa ja vuorokausilippu 8 euroa. Alle 16-vuotiaat matkustavat puoleen hintaan. Mobiililippu on voimassa tunnin ajan heti kun se on tilattu – älä siis osta sitä liian aikaisin! Lippu tulee pystyä esittämään kuljettajalle aina ajoneuvoon noustessa. 

Saapuminen omalla autolla

Voit saapua Soihtu Stayhin myös omalla autollasi.

Pysäköintialueemme sijaitsee Laajavuorentien puolella ostoskeskuksen läheisyydessä osoitteessa Pehtorintie 2. Soihtu Stayn asiakkaiden pysäköinti on sallittu pysäköintiluvalla ainoastaan ”Vieraat ja Soihtu Stay” -kyltin osoittamalla alueella. Pysäköintiluvan saat avainten noutamisen yhteydessä.

Valitettavasti pysäköintikapasiteettimme on rajallinen emmekä voi taata, että pysäköintiruutuja on aina saatavilla. Mikäli kaikki pysäköintiruutumme ovat varattuina, voit pysäköidä autosi neljän tunnin kiekkopaikalle. Pysäköinti niissä on ilmaista klo 20-08 välillä. Muistathan parkkikiekon!

Siivousohjeet

Siisteys on meille tärkeää, ja tämän vuoksi majoituksen hintaan kuuluu aina lähtösiivous.

Asiakkaan on lähtiessään huolehdittava roskien viemisestä jätekatokseen sekä tiskien tiskaamisesta. Tiskien tiskaamatta jättämisestä veloitamme 50 euroa.

Asunnoista löytyy välineet omatoimiseen siivoukseen, sekä wc-paperia ja roskapusseja.

Jätteenlajittelu

Kierrätäthän jätteesi! Jätekeräyspisteiden kartan löydät tästä linkistä. Huomaathan myös lähtiessäsi, että roskien vienti on vastuullasi.

Lähtiessäsi

Katso, että otat kaikki henkilökohtaiset tavarasi mukaan ja että huone jää siistiin kuntoon. Viethän myös roskat mukanasi! Jos asunto on jätetty tahallisesti epäsiistiin kuntoon, joudumme laskuttamaan siivouskustannukset jälkikäteen.

Turvallisuus

Talokohtaisen pelastussuunnitelman löydät tästä linkistä.

Ongelmatilanteet ja vikailmoitukset

Päivystämme 24/7 mahdollisten ongelmien varalta. Ongelmatilanteen sattuessa ota yhteys Soihtu Stayn puhelinnumeroon 050 348 0492.

Asiakaspalaute, reklamaatio ja yhteydenotto

Onko jokin vialla? Soihtu Stay on vielä uudenkarhea kokonaisuus, jota kehitämme jatkuvasti. Arvostamme suuresti asiakaspalautetta!

Palautetteet ja reklamaatiot voit lähettää osoitteeseen stay@soihtu.fi tai postitse osoitteeseen Vehkakuja 2 B, 40700 Jyväskylä.

Soihtu Stayn asiakaspalvelun tavoitat myös numerosta 050 348 0492.

Kortepohja alueena

Vuokrattavat kohteemme sijaitsevat Jyväskylässä Kortepohjan ylioppilaskylässä. Suosittu ja turvallinen Kortepohja on yksi Jyväskylän nopeimmin kehittyvistä kaupunginosista, ja se tarjoaa kodin yli 1800 opiskelijalle. Ylioppilaskylä on suosittu asuinkohde ainutlaatuisen sijaintinsa ansiosta. Seminaarinmäen kampukselle pyöräilee seitsemässä minuutissa, Jyväskylän keskustaan ja Mattilanniemeen vartissa. Ylioppilaskylään pääsee myös useilla bussilinjoilla suoraan Jyväskylän paikallisliikenneterminaalilta kymmenessä minuutissa. 

Kortepohjan kaupunginosassa myös luonto on aivan lähellä. Ylioppilaskylää täplittävät viheralueet ja yhteiset oleskelupihat. Useita kaupallisia sekä Jyväskylän kaupungin ylläpitämiä liikuntapaikkoja sijaitsee Kortepohjassa ja sen lähialueilla. Mielitpä sitten hiihtämään, juoksemaan, uimarannalle, laskettelurinteeseen tai luonnontilaiseen metsään – Kortepohjan asukkaana sinulla on mistä valita. Tutustu tarkemmin Kortepohjaan tästä linkistä