Mitä kaikkea sisältyy Soihdun asuntovuokraan?

Soihtu Asumisen erikoisuus on kaikenkattava vuokra. Laajan vuokraan sisältyvien palveluiden määrän ansiosta säästät selvää rahaa, ja asuminen on helppoa ja mukavaa.

Soihtu Asuminen – helppoa ja mukavaa

Elämäntilanteesta riippumatta vuokralla asuminen on usein helpoin ja vaivattomin vaihtoehto. Vuokralla asuminen ei tarkoita elämänlaadusta tinkimistä, kun luotettava ja turvallinen vuokranantaja huolehtii perusasioista.

Soihdun vuokralaisena vuokraasi sisältyy aina:

Peruspalvelut: Sähkö, vesi ja netti

Soihdun kohteissa et joudu takkuamaan energiayhtiöiden kanssa sopimusasioista. Vesi, sähkö ja kaukolämpö kuuluvat sinulle osana vuokraa. Kaikissa kohteissamme käytetään vain uusiutuvilla energiamuodoilla tuotetua Vihreää sähköä. Kohteidemme vedenkulutuslukemat ovat pieniä käyttämiemme modernien, kulutusta vähentävien vesikalusteiden ja asukkaidemme fiksujen kulutustottumusten ansiosta.

Soihdun asunnoissa myös netti tulee seinästä: käytössäsi on varmatoiminen 1 GB:n Funet-laajakaistayhteys, johon liityntävalmius löytyy jokaisesta asunnosta!

Soihtu-konsepti: Ainutlaatuista asumista, ainutkertaista elämää

Rentukka, elävän kylän sydän

Mietitkö jo, miten selvitä kaikesta siitä ruoanlaitosta, jota kotikotoa pois muutto tai opiskelijaelämä tuo tullessaan? Huoli pois. Kortepohjan ylioppilaskylän keskusaukiolla sijaitseva Rentukka tarjoaa ratkaisun. Rentukka-talon ravintolan aukioloajat ovat pitkät, ja saatavilla on opiskelijahintainen lounas.

Eikä Rentukka suinkaan ole vain ruokailijoille: samasta talosta löydät vuokraasi sisältyvän kuntosalin, yliopiston työasemilla varustetun opiskelutilan, Jyväskylän yliopiston PrintIt-palveluun liitetyn tulostimen, varattavat Ryhmätyö- ja Kerhotilat, Infopisteen yhteisöpalvelut ja lainavälineet, leppoisan aulan sosiaaliseen ja epäsosiaaliseen istuskeluun sekä paljon muuta.

Rentukka on olohuoneesi, kohtaamispaikka, harrastuskerhojen ja yhteisötoimintojen koti ja koko elävän Kylän sydän.

Pyykkituvat ja saunat

Soihdun kohteissa pyykkitupa löytyy aina läheltä, eikä sen käyttö maksa mitään! Pyykkitupien vuorot varataan sähköisestä järjestelmästä, joten kunhan vuoro on varattu, voit vain kiikuttaa pyykkivuoresi tupaan ja muutaman tunnin kuluttua sieltä takaisin, puhtaana ja kuivattuna. Jos vuoron varailu ei huvita, on kohteissamme saatavilla myös ilman varausta toimivia pesuloita.

Kohteissamme yleiset saunavuorot suovat tilaisuuden löylyihin useamman kerran viikossa. Tai voit varata ihka oman saunavuoron – varma merkki siitä, että aikuisuus on alkanut.

Harrastusmahdollisuudet ja yhteisötoiminta

Soihtu-kohteet tunnetaan ainutlaatuisesta yhteisöllisyydestään. Se näkyy lukuisina asukkaiden järjestäminä tapahtumina, säännöllisinä harrastuskerhoina ja elinikäisinä kaveruuksina.

Maalaussetti

Myönnetään – osa Soihdun taloista on selvästi vanhempaa sukupolvea kuin toiset. Siksi kehitimme Maalaussetin. Tietyissä taloissa voit maalata kuivien tilojen eli eteisen, olohuoneen ja makuuhuoneen seinät uuteen uskoon itse – me tarjoamme maalit ja työvälineet.

Kotivakuutus JYYn jäsenille

Oma koti ja sen irtaimisto kannattaa vakuuttaa vahingon varalle. Jos olet JYYn jäsen ja Soihdun asukas, kuulut Soihdun tarjoaman peruskotivakuutuksen piiriin. Huolehdi myös laajemmasta vakuutusturvastasi.