Ylioppilaskylän C-talon avainkortit vanhenevat 2.7.

Ylioppilaskylän C-talon avainkortit vanhenevat ja avainkortti/kortit pitää käydä vaihtamassa uusiin. Ylioppilaskylän C-talon asukkaiden avaimet vanhenevat 2.7.2021.

Voit käydä vaihtamassa avainkorttisi SOIHTU ASUMISEN PALVELUPISTEELLÄ seuraavien aukioloaikojen mukaisesti: 
ma klo 10-15 
ke klo 10-15 
pe klo 8-12 
(Jos avainnouto sopii sinulle paremmin tiistaisin tai torstaisin, voit sopia noudon noille päiville klo 10-15 ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme asuminen@soihtu.fi tai +358 14 607201.) 

Asukkaiden toiveista olemme järjestäneet myös mahdollisuuden vaihtaa avainkortit seuraavina ajankohtina RENTUKAN INFOSSA: 
la 19.6. klo 12-14 
pe 2.7. klo 19-21 
la 3.7. klo 12-14 

Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan avaimia vaihtaessa! 

Jos et itse pääse vaihtamaan avaimia ennakkoon, voit valtuuttaa jonkun muun vaihtamaan avaimesi palvelupisteellä. Meidän puolestamme voit vaihtaa avainkortit myös myöhemminkin. Huomioi, että kiinteistöhuollolta tilattu mahdollinen ovenavaus on aina maksullista. 

Asukkaille tiedotettu avainten noutamisesta sähköpostitse.

Ajankohtaista

Ilouutisia Kortepohjan kaupunginosaan: Subway vuokralaiseksi Soihdun U-taloon 

, , , / 19.4.2024

Soihtu on solminut vuokrasopimuksen parhaillaan rakenteilla olevan U-talon pohjakerroksessa sijaitsevasta liiketilasta Subcom Oy:n kanssa. Subcom on Suomen suurin Subwayn franchising-yritys, joka tulee avaamaan U-taloon Subway-ravintolan, kun uudiskohde valmistu keväällä 2025.

Asukaslehti Kylä artikkelikuva

Opiskelija on omistaja

, , / 19.4.2024

Teksti: Mari Lähteenmäki | Kuvat: Tiina Salminen, Tiitu Design  Hilma Hintikka opiskelee johtamista Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa. Syksyllä 2021 hän oli lopettanut täysipäiväisen työskentelyn aiemmassa ammatissaan...

Asukasinfon artikkelikuva

Huhtikuun asukasinfo

, / 8.4.2024

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje Soihdun asuinkohteiden ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille ilmoittamaan...