D-talon haku on auki!

Haluatko muuttaa peruskorjauksesta valmistuvaan Kortepohjan ylioppilaskylän D-taloon syksyllä? Uudistetun D-talon yksiöiden koot vaihtelevat 19,5 neliöstä 26,5 neliöön. Pienimmänkin yksiön jokainen neliö on mietitty tarkasti ja pohjaratkaisut on päivitetty vastaamaan tämän päivän asumistarpeisiin. Asunnoissa on esimerkiksi liitäntämahdollisuudet sekä pyykinpesu- että astianpesukoneelle.

D-talon 149 yksiötä ovat valmiit vastaanottamaan uudet asukkaat elokuun alussa. Jos haluat muuttaa syksyksi uuteen kotiin, täytä asuntohakemus nettisivullamme hakuaikana tai päivitä voimassa olevaa hakemustasi lisäämällä hakukohteeksi D-talo.

Hakuaika on 12.–31.5.2021.

Mahdollisen asuntotarjouksen kannalta ei ole merkitystä, oletko toimittanut hakemuksen heti hakuajan ensimmäisenä päivänä vai sen loppupuolella, sillä asuntoja tarjottaessa huomioimme kaikki hakuaikana toimitetut hakemukset. Jos sinulla on jo voimassaoleva asuntohakemus, voit hakea helposti D-taloon lisäämällä kohteen hakemuksellesi.

D-talon asuntoihin ovat etusijalla ovat JYYn jäsenet, joista huomiomme ensiksi Soihdun sisällä asuntoa vaihtavista ylioppilaskylän E- ja Q-talossa tällä hetkellä asuvat JYYn jäsenet. Sekä E- että Q-talossa asuvien tulee toimittaa asuntohakemus/lisätä D-talo jo voimassa olevalle hakemukselle hakuaikana, mikäli toivoo tulevansa huomioiduksi asukasvalinnassa.

Hakuaikana julkaisemme videoita peruskorjatun D-talon asunnoista.

Ajankohtaista

Avoimet työpaikat

Haemme kesätyöntekijää lyhytaikaisen majoituksen ylläpitoon Kortepohjassa

, , / 19.3.2024

Etsimme joukkoomme kahta-kolmea (2 – 3) ahkeraa ja motivoitunutta kesätyöntekijää auttamaan meitä varustelemaan ja ylläpitämään lyhytaikaisen majoituksen asuntoja kesä-heinäkuun 2024 ajaksi.

Asukasinfon artikkelikuva

Maaliskuun asukasinfo

, / 11.3.2024

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje Soihdun asuinkohteiden ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille ilmoittamaan...

Avoimet työpaikat

Taloushallinnon työntekijä, määräaikainen

/ 7.3.2024

Haemme Soihdun talousosastolle harjoitteluun / opintovapaan sijaisuuteen taloushallinnon työntekijää monipuolisiin tehtäviin. Työmahdollisuuksia on tarjolla kahdessa jaksossa. Ensimmäiseen toivomme aloitusta mahdollisimman pian ja ensimmäinen jakso jatkuu 30.9.2024 saakka. Toinen jakso alkaisi 1.10.2024 ja jatkuisi huhtikuuhun 2025 asti. Toisen jakson tarve varmistuu kesän jälkeen.