Päivitä Varauspalvelun kirjanmerkkisi!

Asumiseen liittyvien palveluiden (kuten pesutupien, saunavuorojen ja Rentukan ryhmätyötilan) varaamiseen käytettävän verkkopalvelun sijainti on muuttunut. Osoitteesta https://varaus.soihtu.fi/ pääset jatkossa varaamaan kaikki Soihtu Asumisen lisäpalvelut. Vaikka verkkosivun osoite muuttuu, käyttäjätunnuksesi ja salasanasi pysyvät ennallaan, eikä muutoksella ole vaikutusta tekemiisi varauksiin tai varaushistoriaasi.

Miten muutos voi vaikuttaa arkeen?

Palvelua usein käyttävät asukkaat ovat kenties tallentaneet varauspalvelun nettisivun osoitteen suosikkiselaimensa kirjanmerkiksi tai lisänneet sen kuvakkeena mogiililaitteensa aloitusnäytölle. Jos olet toiminut näin, kannattaa muistaa päivittää kirjanmerkki osoittamaan uuteen sijaintiin. Tämän voi tehdä vaikka heti.

Entisen osoitteen (jossa esiintyy kirjainlyhenne .jyy.) edelleenohjaus ja salaussertifikaatti poistetaan käytöstä tammikuun 2021 loppuun mennessä, jolloin vanhaa osoitetta käyttävät törmäävät toimimattomaan linkkiin. Jos taas siirryt varauspalveluun aina Soihtu.fi -nettisivuston linkin kautta, ohjautuu liikenteesi jo nyt automaattisesti uuteen varaus.soihtu.fi-sijaintiin. 

Ajankohtaista

Avoimet työpaikat

Haemme kesätyöntekijää lyhytaikaisen majoituksen ylläpitoon Kortepohjassa

, , / 19.3.2024

Etsimme joukkoomme kahta-kolmea (2 – 3) ahkeraa ja motivoitunutta kesätyöntekijää auttamaan meitä varustelemaan ja ylläpitämään lyhytaikaisen majoituksen asuntoja kesä-heinäkuun 2024 ajaksi.

Asukasinfon artikkelikuva

Maaliskuun asukasinfo

, / 11.3.2024

Soihtu Asumisen asukkaille lähetetään kuukausittain uutiskirje Soihdun asuinkohteiden ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista. Uutiskirje lähetetään järjestelmästämme löytyvään, asukkaan meille ilmoittamaan...

Avoimet työpaikat

Taloushallinnon työntekijä, määräaikainen

/ 7.3.2024

Haemme Soihdun talousosastolle harjoitteluun / opintovapaan sijaisuuteen taloushallinnon työntekijää monipuolisiin tehtäviin. Työmahdollisuuksia on tarjolla kahdessa jaksossa. Ensimmäiseen toivomme aloitusta mahdollisimman pian ja ensimmäinen jakso jatkuu 30.9.2024 saakka. Toinen jakso alkaisi 1.10.2024 ja jatkuisi huhtikuuhun 2025 asti. Toisen jakson tarve varmistuu kesän jälkeen.